שמאלציסימו כנראה שאתה לא שם לב למה שאתה כותב. נכון כתבתי שהם שולטים אבל לא אמרתי שאני שולט כפי שכתבת. ודבר שני לא חשבתי לרגע שאתה מכיר מוזיקליים ברמה של ריימונד, כי אמרתי לעצמי שאחד שמכיר מוזיקליים ברמה לא כותב ככה. ולצום זאך אני רוצה להסביר. מר וייצהנדלר שמנגן על הכינור הוא מוזיקלי ברמה מאוד גבוהה וכן בורשטיין וכן שרביט וקירשנבוים.
נשלח ב-8/5/2011 19:07
תגידו חברים ירדתם מהפסים? מדברים על דמגוגיה. הנה דוגמה לדמגוגיה.ושמחה לאיד נמוכה. מישהו מעלה בפורום הקלטה מלפני 25 שנים כשקונצרט חזנות עם כל הכבוד זה מותרות שמרשה לעצמה רק עיריית תל אביב עם ראש העיר ציץ להט שמזמין את המנצח מנשה לברן פעם בכמה שנים עם תיזמורת. לארגן קונצרט. בצד השני בנתניה מקים רוטנר מקהלת חזנות ובמקביל מלמד כמה ילדים כלי נגינה ויוצאים לדרך באותה שנה לארגן קונצרט עם גדולי החזנים ששלטו אז.. איזה העזה וחוצפה מצידו של רוטנר באמת לא מתאים.... אבל לפי מחיאות הכפיים והאולם המלא. כמובן שהקהל לא ציפה ליותר,בעיקר ציפה מהחזנים לשיר חזנות. ואכן נפתלי הבין זאת והסכים יחד עם משה שטרן שהיה גדול החזנים בלי הגזמה והשתתף באותו קונצרט וגם הם כחזנים לא ציפו לתזמורת בכלל. והנגנים הצעירים נגנו משהו בתחילת כל יצירה.. ביג דיל. אבל כאן 25 שנים אחרי-כל הרוקדים על הדם התעוררו, איזה קקפוניה ותיזמורת גרועה.. הרי העלו את הניק הזה בגלל ביצועי הרשטיק הבאמת מיוחדים המראים את קשת ידיעתו בחזנות. מה קרה ?? אני מתאר לי שרוטנר היום לא היה מעלה תיזמורת וגם לעניות דעתי מקהלותיו בכמה רמות יותר מהביצוע כאן.
שמאלציסימו היקר, דבריך ראויים לגינוי חריף ואין בהם שום טעם אמיתי. א) מדבריך ניכר כי אתה לא יודע להבחין מוזיקלית על נגן. ב) כנראה אתה מאלה שמחפשים את הבלגן והתעסוקה שמסביב החזנות ולא את החזנות עצמה. אני מכיר אישית שלושה מהנגנים שמנגנים שם ומדובר באנשים שלמדו והם שולטים בכל רזי המוזיקה והמוזיקליות שלהם עולה על כל מי שאתה מכיר בתחום המוזיקה( כן, ללא הגזמה), ואתה על פי החלטה של שניה יורד עליהם ללא צל של מורא "האם זה נכון בכלל מה שאני כותב?", וגם הנגן שנתן סולו הוא חזן אדיר ומוכשר גם אם זה לא מתאים לך לקרוא את זה. כך זה המציאות. אני ממש מצטער שחרגתי מהרגלי. אבל דבריך הוציאו אותי משגרתי.( מיום שאני התחלתי לכתוב בפורום לא ירדתי על בן אדם, אבל כאן כנראה אתה חצית גבול של העדינות, אז כנראה זה עשה לי משהו). אני מאחל לך הצלחה מכל הלב, אינני יודע מי אתה ומה תפקידיך אבל קח את הערתי לתשומת ליבך ותתחיל להתבונן במוזיקה ולא בבלגן ובפוליטיקה שמסביב.
לא אמרת שולטים? תעשה לי טובה ואל תבלבל לי את המוח... אם לא הגזמת וכתבת כך מפורש אז כנראה שמדובר באנשים בעלי דוקטורט ופרופסורה במוזיקה משום שאני מכיר ועובד עם ריימונד גולדשטיין ועם סטיבן גלאס ועם מורים מהשורה הראשונה באקדמיה ואתה קובע שהם עולים עליהם, אז עשה לי טובה וחפש מי שידבר איתך באופן רציני משום שאני לא מסוגל... אני לא מכיר אותך משום מקום וזה לא רלוונטי, זה יפה שאתה מגן על חבריך שנטלו חלק בקטסטרופה שם, אבל אין לזה שום קשר למציאות! אני רואה ושומע ודי לי בכך! חשבתי שזה פורום רציני כאן...
נשלח ב-8/5/2011 16:07
שמאלציסימו היקר, מה אתה נגרר לעניין הזה? אתה הרי, על פי כתיבתך העשירה, מבין במוזיקה ובחזנות. פלא בעיני שאינך מתמקד בבעיה האחת והיחידה (לדעתי): האירועים בתחכמוני אינם קונצרט. אולי "זיץ", אולי "במת חסד" לחזנים ולחולים, אבל לא קונצרט. נראה לי שלא היה מפריע לך אם מר זוכמירוביץ וחבורתו היו מזמינים את הציבור ל"אירוע התרמה זוטא בניחוח חזנות". הכל תלוי באריזה... ואגב- מר בריטוןבאס- נראה לי שקצת נסחפת ברמה המוסיקאלית של הנגנים. אם הם מקצוענים ברמה מינימאלית, הם יכלו להשתלב במידה מסויימת. זה לא מה שקרה. אלא אם הם כה מוכשרים עד שיש להם את חוש השמיעה של בטהובן...
נשלח ב-8/5/2011 03:41
אני דיברתי על שיפוטך. ותאמין לי שכל מי שמכיר את הנגנים האלה יודע מי הם במוזיקה. וחוץ מזה. אם אתה מכיר אותי מהמקהלה אז אתה כנראה עוד לא מכיר אותי. לא קבעתי מי שולט ומי לא. וכנראה כאן מתחילה הבעיה שאתה מוסיף על דברי הראשונים. אמרתי שהנגנים שולטים ברזי המוזיקה. ולפני שאתה הולך להגיב תחשוב פעמיים. תודה.
נשלח ב-8/5/2011 03:18
מר באריטוןבאס תמחל לי אבל אתה מבלבל את המוח... אין לדיין מה שעינו רואות ולמוזיקא מה שעיניו שומעות, אז נכון אני לא מוזיקאי בהכשרתי אבל אני שומע מצויין ב"ה ומתעסק במוזיקה שנים רבות על רבות. מה ששמעתי מ"הנגנים" זה בליל מסובך של שבבי צלילים, לא מוזיקה ואני בספק גדול אם היה שם ולו אקורד אחד נכון. אולי אתה שר במקהלה פה ושם אבל מי אתה שתקבע מי מוזיקאי ומי שולט ברזי המוזיקה?! אתמהה... אם מה ששמעת מהנגנים הוא מוסיקה בעיניך אתה במקצוע הלא נכון! את הנגן שנתן סולו אני מכיר כ5 שנים וכשרונו אינו מוטל בספק, אבל מה שהוא עושה שם זו חלטורה נטו.
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 08/05/2011 03:21:22
נשלח ב-8/5/2011 03:11
שמאלציסימו היקר, דבריך ראויים לגינוי חריף ואין בהם שום טעם אמיתי. א) מדבריך ניכר כי אתה לא יודע להבחין מוזיקלית על נגן. ב) כנראה אתה מאלה שמחפשים את הבלגן והתעסוקה שמסביב החזנות ולא את החזנות עצמה. אני מכיר אישית שלושה מהנגנים שמנגנים שם ומדובר באנשים שלמדו והם שולטים בכל רזי המוזיקה והמוזיקליות שלהם עולה על כל מי שאתה מכיר בתחום המוזיקה( כן, ללא הגזמה), ואתה על פי החלטה של שניה יורד עליהם ללא צל של מורא "האם זה נכון בכלל מה שאני כותב?", וגם הנגן שנתן סולו הוא חזן אדיר ומוכשר גם אם זה לא מתאים לך לקרוא את זה. כך זה המציאות. אני ממש מצטער שחרגתי מהרגלי. אבל דבריך הוציאו אותי משגרתי.( מיום שאני התחלתי לכתוב בפורום לא ירדתי על בן אדם, אבל כאן כנראה אתה חצית גבול של העדינות, אז כנראה זה עשה לי משהו). אני מאחל לך הצלחה מכל הלב, אינני יודע מי אתה ומה תפקידיך אבל קח את הערתי לתשומת ליבך ותתחיל להתבונן במוזיקה ולא בבלגן ובפוליטיקה שמסביב.
נשלח ב-8/5/2011 01:45
למה אתה חושב שיש קשר בין "המתקיפים"? כנראה שיותר מאדם אחד חושבים כמוני ואיש איש מביע את עמדתו.
חכם שלפני מעשה לומד מטעויות של אחרים חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות של עצמו!!
נשלח ב-8/5/2011 01:26
לא כפו ואני אכן לא הולך, מה שראיתי הוא על גבי המסך בלבד, אך את דעתי אני אומר בקול כדי שאולי אוכל פעם אחת כן ללכת, וליהנות. כולם מתחילים מאפס נכון, אבל כשהם אפס הם דואגים להצניע את זה ולא להופיע בפני קהל...ולא קוראים לעצמם "תזמורת האפסים"...כנ"ל לגבי הילד, אין לי בעיה שהוא ילד נהפוך הוא...הבעיה היא שיש לו מספיק אומץ או פחות מידי שכל ללכת ולהופיע באירוע כשעדיין אינו מסוגל לספק את הסחורה... אני חוזר ומדגיש, שבמידה והביקורת העניינית תתקבל ויחול שינוי, אהיה הראושן שאבוא לצפות בכזה אירוע.
חכם שלפני מעשה לומד מטעויות של אחרים חכם שלאחר מעשה לומד מטעויות של עצמו!!
נשלח ב-8/5/2011 01:10
חוששני שאם לא הבנת עד כה כבר לא תבין לעולם... כנראה שלאנשים עם טעם כשלך מיועדים האירועם שמתקיימים כיום באתר הליצנות הנ"ל.
אבל אם אתה מתעקש לשמוע, אעשה מאמץ קט... לדעתי אירוע פומבי של חזנות אמור להיות ברמה מוסיקלית נאותה לפחות בצורה מינימאלית-דבר שאינו מתקיים כיום, זה בסיס העניין. מה לא נאות?! העמדת ילדון מוכשר ככל שיהיה שאין לו מושג של ממש בתורת הליווי והמוזיקה וצורת נגינתו מוכיחים זאת בוודאות ואין מקום לוויכוח בעניין , זה לא נאות. העמדת חבורת נגנים שאין ביניהם תיאום ואף אחד מהם לא היה עובר בחינות מקדימות לאף בית ספר אקדמי למוסיקה ברמתו הנוכחית ועוד להציגם כתזמורת, זה לא נאות. אופי ה"במה" והתפאורה הכללית, זה לא נאות. הבלאגן הכללי בו אדם ששר סולו אך לפני דקה מתיישב באמצע ביצוע "יצירה" ליד האורגן ומלווה בצורה סרת טעם אף הוא את "התזמורת", זה לא נאות. עד כאן בהתייחס למה שראיתי מהאירוע האחרון, אם אחפור אחורה אכתוב כאן מגילות, ולא ממש בא לי לעשות את זה כרגע. אין לי קשר לאנשים שמארגנים את העניין מעולם לא הוזמנתי לשם ואף לא לאירוע אחר יען אינני בגוורדית השרים, חורה לי אופן ההתנהלות בתחום שאותו אני אוהב מכבד.
מקווה שתבין, ולא, אין לי תרופה בשבילך.
תוקן על ידי שמאלציסימו ב- 08/05/2011 01:29:50
נשלח ב-8/5/2011 00:53
שמאלציסימו כתב:
זוכמירוביץ, בדמגוגיה לא עושים, רק מקלקלים. אתה דמגוג ויש לך תשובה לכל הערה, וזה בסדר שתמשיך לשעשע את כולנו, אך ה"קונצרטים" שאתה מפיק לעולם לא יגיעו למדרגת קומזיץ אפילו כל זמן שתמשיך לאטום את אוזנך ומוחך מול הביקורת שמפנים אליך... אני באופן אישי הייתי מאד רוצה להגיע לאירוע מכובד בתחכמוני, אך כל זמן שזאת התוצאה שאתה מצליח להשיג, אתכבד ואשאר בביתי, ועשה טובה וחסוך מאיתנו את התשובה ה"שנונה" שהאצבעות שלך כבר מריצות אוטומטית על המקלדת, בחייאתתתתתתתת!