מקהלה של 60 איש השבת בביהכנס הגדול בירושלים בניצוחו של יעקב רוטנר
השבת יעבור לפני התיבה החזן חיים אדלר עם המקהלות כמו שנעשה לפני שנה בדיוק
זכורנו שכולם נהנו וזאת היתה חוייה מעניינת הן כי חיים אדלר יש לו כימיה מיוחדת ליעקב רוטנר מרגיש משוחרר הוא הופיע איתו מאוד הרבה בעבר הן כי השבת גם לא יסיימו בשעה 11 כבכל שבת אלא לכאורה יסיימו קצת יותר מאוחר לדעתי זה אמור להיות מענין אשמח לשמוע מה דעתכם
נשלח ב-6/5/2011 15:02
לדעתי יעקב רוטנר מאוד גמיש ומאוד מבין את החזן ולכן קל להם להופיע איתו הוא מנסה ומתאמץ כל הזמן להבין את הזמן אין בנאמר לגרוע בכלום מהמקהלה הקבועה של ביה"כ וכן מהמנצח אלי יפה שאין כמותו בעולם החזנות ויהי מה אבל יעקב רוטנר עם חיים הוא מרגיש הרבה יותר בטוח לא מבחינה מוסיקלית אלא מבחינת כמיה אני בטוח שנהנה השבת
נשלח ב-6/5/2011 10:37
המקהלות בניצוחו של יענקלה רוטנר מהגדולות בארץ. אינני חושב שיש מנצח ישראלי שיש לו קבוצה גדולה מ3 ערים שונות בארץ ועוד מקהלות ילדים של ישיבות בני עקיבא. זמרי או חזני המקהלה עובדים קשה מאד לשלב הרמוניה טובה בשירתם ולווי החזנים. הלפגוד אמר לי שהוא מאד אוהב לשיר עם יענקלה ומקהלתו. בהצלחה בשבת.
נשלח ב-6/5/2011 08:04
בס"ד
בהצלחה לחזן הראשי ר' חיים אדלר ולמקהלות !
שבת-שלום וחודש טוב
נשלח ב-5/5/2011 21:46
קנטוריוס למה אתה שורק על קקפוניה לפני ששמעת? יש לך דעה קדומה מוטב לכבד את הזולת מבלי להביע דעה.
נשלח ב-5/5/2011 20:49
לדעתי, חיים אדלר משתלב נהדר עם רוטנר אין עוד מקהלה שתומכת בו בצורה כ"כ מושלמת.
נשלח ב-5/5/2011 15:11
גיוון מענין, אני מאחל בהצלחה לחזן ולמקהלה, ותודה להנהלת בית כנסת הגדול על הרעיון
נשלח ב-5/5/2011 14:44
יתכן שהחזן חיים אדלר מסתדר יותר עם מקהלותיו של יענקלה רוטנר, אך עדיין אני הייתי ממליץ ליענקלה רוטנר לבוא לשמוע את אלי יפה מאשר להיפך. כמי שבא הרבה לשמוע את מקהלת ביהכנ"ס הגדול וגם שמעתי בשנה שעברה את יענקלה רוטנר, אין מה להשוות מבחינה מוסיקלית. אינני בטוח שיש בארץ מתחרים למקהלת אלי יפה.
נשלח ב-5/5/2011 13:32
ממליץ שגם אלי יפה יגיע לשמוע, ויוכל לראות וללמוד איך חיים אדלר יכול להשמע עם מקהלה שמתאימה לו, ולא מכניסים אותו לסד נוקשה של יצירות שלא מתאימות לו ושהוא לא מתחבר אליהן...
הק' מעניש
נשלח ב-5/5/2011 12:22
התפילות יתקיימו הן בערב והן בבוקר?
נשלח ב-5/5/2011 11:26
55 ! לא 60 ולא 70 ...
במודעות הגדולות שניתלו על לוחות המודעות ברחבי הבירה,
נכתב שהמקהלה כוללת 55 חזנים.
נא לדייק...
נשלח ב-5/5/2011 10:51
שלום וברכה
לכל המעוניינים לדעת :
השבת זו השבת שהייתי רוצה לשמוע את חיים אדלר, בשבת זו הוא מתבטא במתנות שקיבל מן השמים, כל מה שלא שמעתם משנה שעברה תשמעו עכשיו.
לטעמי ככל שהמקהלה גדולה יותר 60,או 70 איש זה לא מסתיר את הקקפוניה, אלא להיפך מגביר אותה.