| נשלח ב-12/5/2011 21:30 |
|
| |
סיפור מע"מ חדש בת"ת ליטאי
אחד מההנהלה, שבעבר כבר נטען כלפיו שהוא פוגע בילדים, נעצר ע"י המשטרה.
רב אמריקאי (מתומכי סיעת יהדות התורה) נכנס לתמונה, ומפחיד את ההורים, שלא ישתפו פעולה עם המשטרה.
פרטים בהמשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2011 02:40 |
|
| |
.
תוקן על ידי מפורסם ב- 17/06/2011 02:50:22
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 05:21 |
|
| |
עוד חכמ/ה אחד/ת...
נו מה אני אענה... לך תוכיח שאין לך אחות.
את הרי יודעת הכל כמובן. את מכירה אותי, בשתי דקות שאני פה, יודעת בדיוק מי ומה אני. איזה יופי.
אתם לא שמים לב שאתם אף פעם לא עונים לעניין, אלא תמיד יורדים לרמה כל כך נמוכה של התקפות אישיות?
כאילו הזלזול והטלת הדופי אחד בשני יעשה את הכותב גדול יותר.
איזה כיף לכם, תהנו מהפורום המשובח שלכם, המרתק כל כך, עם שניים וחצי כותבים מתוסכלים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 01:42 |
|
| |
נחל שניר וכל השומע זה הרי אותו אחד אז למה אתה אומר שהמערכת מחקה אותך? שקוף!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2011 01:23 |
|
| |
ההורים בת"ת ממשיכים לקיים אסיפות חירום כדי לטפל בעצמם בבעיה... ולא רק בבעיה הזו... אז נא לדייק בפרטים. אגב: התגובות החד צדדיות של מר כל השומע... מריחות כמי שלא רק יש לו בנים בת,ת יש לו גם הנהלה בת"ת...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2011 21:37 |
|
| |
נדמה לי שהצד השני יותר נכון. לא אתחיל אפילו לענות על דברי השטויות הללו, שנובעות רק מתוך פראנויה שכאילו אני רוצה להשמיץ את מגן אבות בגלל שהוא מקום יותר מודרני הקרוב ללבו של בעלבת. צא מהתגוננות היתר שלך, לא השמצתי ולא פגעתי ולא הכפשתי, ולידיעתך יש לי קשר טוב מאד למגן אבות, והערכה עצומה להשקעה המדהימה שלהם בחינוך אמיתי. חילוקי הדעות בין ועד ההורים להנהלה הם דברים ידועים, אבל זה לא הנושא כאן. אתה הוא זה שמטיל רפש ופוגע בשמי הטוב, בשביל אינטרס רדוד שלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 18:16 |
|
| |
בלבעת, למה אתה נתפס כל כך על חלק שולי של דברי כל_השומע? נראה שיש לך איזה אינטרס אישי במגן אבות? או אולי סתם אתה מחפש מריבה על לא כלום.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 14:03 |
|
| |
ראשית אשמח להחכים אותך ידידי, בצד ימין של הדף מעל המקום בו רשום שמך מופיע השעה המדוייקת בו עלתה התגובה, שים לב להבדלי הזמן בין זמן תגובתך לתגובתי ומסתבר שהספקתי לנשום מעט. לעצם הדברים, כל אזכור של מוסד אחר בהקשר שבעינך הוא שלילי באשכול מסוג זה זה זריקת רפש על אחרים במטרה להסיט את מבטם מביב השופכים הזורם בביתך. גם אם אמרת מה שאמרת בהקשר של יחס שלילי בין הורים להנהלה ללא קשר למקרה המצער והמזעזע שקרה במקום בו ילדיך לומדים, גם זה הכפשה ומעיד על אינטרס רדוד שלך. הוצאת דיבתך רעה על מגן אבות בלי שום קשר לשום דבר שקשור לאשכול זה ועוד דברי שקר שאין בהם אמת כלל, אני חושב שבמקרה זה אין לך מה להתבייש להודות שטעית טעות מרה ועליך להתנצל כאן בפני המוסד המכובד מגן אבות על שניסית לפגוע בשמו הטוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 00:00 |
|
| |
נחל שניר, תודה. בלבעת, חבל שאתה לא בולע קצת אויר לפני שאתה מגיב. תסתכל טוב במה שכתבתי, האיזכור היחיד של ת"ת אחר היה בנושא של ועד הורים חזק שעומד מול הנהלה. לא כתבתי על זה לא לחיוב ולא לשלילה, פשוט ציינתי עובדה ששם זה קיים ואצלנו לא. האינטרס שלי מאד ברור בסיפור הזה ולא הסתרתי אותו - יש לי ילדים בת"ת הזה. אין אינטרס גדול מזה. אין תשומת לב להסיט, ולא הטלתי שום רפש. חבל שאתה סתם נתפס לקטנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 19:16 |
|
| |
כל השומע, ניכר כי הדבר חורה לך וכי אתה כואב את הענייןן ולא חשוב מה האינטרס שלך בסיפור. דבריך הם כואבים רק חבל שהיית צריך להרוס הכל באיזכור שמו של ת"ת אחר שלא קשור לפרשיה ובכך כביכול אתה מנסה להסיט את תשומת הלב מהדבר העיקרי ולזרוק רפש על מקום אחר ובכך אתה גרוע בהרבה מההוא שכתב גוזמה על מקום שבו יש לך אינטרס
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 17:24 |
|
| |
כל השומע - כל הכבוד. דברים כדורבנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 02:06 |
|
| |
שלום לכולם. נרשמתי לאתר במיוחד כדי להגיב על הדברים שנכתבו פה, ותודה למבט. כתבתי תגובה כבר מזמן אבל המערכת ניתקה אותי והכל נמחק. כנראה עשיתי איזו טעות של מתחילים. אני מקוה שהפעם זה יעבוד. אני מכיר מקרוב את החיידר שאתם מדברים עליו. הבנים שלי לומדים בו. ואתם מציירים אותו בצבעים מאד לא יפים. כתבו פה שמדובר במקום מאד מודרני, "כמעט מזרחיסטי", שאין לו קשר עם עולם התורה. זו בושה וחרפה לכתוב דברים כאלו. גם אם מדובר בציבור אמריקאי, הרי חלק גדול מרמב"ש אמריקאים. ומדובר באנשים בני תורה יראי שמים, שגם אם לא כולם לומדים בכולל וחובשים מגבעות, כי המקום משם הגיעו שונה, הם חרדים ומקפידים על הלכות לא פחות מכל חרדי ישראלי. חוץ מזה, חלק נכבד מהחיידר ישראלים, כמוני, חלקם אברכים, כמוני, וגם מי שעובד לפרנסתו וירא שמים הוא סוג א' לכתחילה. ולא כמו שניסו לצייר פה. גם הסיפור כאילו יש ועד הורים שמתנגד להנהלה הוא מצוץ מהאצבע, התבלבלתם עם מגן אבות. ההורים מאד תומכים ומפרגנים להנהלה, שהוכיחה את עצמה במיוחד בסיפור העצוב הזה שהיא מתנהגת באומץ ובראש מורם, וטיפלה בנושא בלי לטאטא ובצורה ישירה, אפילו יותר מדי לטעמי. רק מי שראה את המנהל בחנוכת הבית של החיידר מוריד דמעות בלי בושה מול כל הקהל מרוב התרגשות באמצע שדיבר, מבין שכאן משקיעים גם לב, לא רק עסקנות. אבל מצד שני, להקליד לא עולה כסף, נכון? גם אף אחד לא צריך לעמוד ולהוכיח את מה שאמר, כי מי מכיר אותך? אז אתה כותב מה שאתה רוצה, וכולם חושבים שזה נכון, והרסת סתם שם של מקום. אני מקוה שהדברים נכנסו אל הלב והמוח. והסיפור הנוכחי אני מאד מקוה שיתברר ככלום. אבל גם אם לא, יש לנו חיידר נפלא, ואף אחד לא יוכל להרוס את זה. שלום לכולם.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 14:27 |
|
| |
אכן ברוך ה' אין לי מושג על מה אני מדבר.
בהצלחה לצוות הת"ת.
ברור שטיפול ישיר בנושא יעלה את המודעות, וירתיע עבריינים בפוטנציה.
אני בטוח שכל רבה ששומע איך הנושא מטופל ונדוש בפרהסיה, יבדוק במסתרי ליבו שבע פעמים לוודא שברבות הימים לא קונן שם יצר שלעיתים נעשה בלתי נשלט. אדם כזה, יקר ככל שיהיה, חייב להרחיק עצמו ממקום הסכנה, ולמצוא לעצמו עיסוק אחר מלבד הוראת קטינים. במידת הצורך כדאי לו אף לפנות לגורמים המתאימים, עדיף ששלושה אנשים יעזרו לו בצינעה מאשר חלילה 300 איש ידושו במעשיו ברחובה של עיר.
תוקן על ידי מוישעאמס ב- 19/05/2011 14:28:56
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 14:08 |
|
| |
מויש, אין לך מושג על מה שאתה מדבר, על כל מקרה של סוטה אפשר לשאול את השאלות שלך והעובדה היא שיש סוטים שלצערנו עושים את מה שעושים בחדרי חדרים מבלי שאף אחד שם לב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 12:03 |
|
| |
תמהני איך הנהלת הת"ת לא שמה לב לסטיות מן הסוג הזה? הלא מן הסתם היו הרבה תסמינים שהיו צריכים לעורר תשומת לב, הרבה לפני שהדבר הגיע לידי מעשה שיהווה עילה למעצר.
כל טיפול הוגן ואמיץ מצד ההנהלה ככל שיהיה לא יסביר את הרשלנות שאפשרה העסקה מתמשכת של אדם כזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2011 23:01 |
|
| |
אין כמו האמריקאים בטיפול נכון בבעיות כאלו.
אצלינו בבית כנסת היה חשש למשהו לא תקין והרב דיבר על כך לפני קבלת שבת בצורה הכי ישירה לגשת למשטרה ולא אליו
כן ילמדו וכן יעשו בשאר הקהילות
|
|