קלופקלופ, כמה שידוע לי, גאנצ'וף הפסיק להופיע בגיל שבעים לערך, ועד גיל 90 ישב בבית עד שנפטר. חוץ מזה הוא ממש לא נשמע בסוף הקריירה שלו בהקלטה זו. אני מנחש 65.
אנא פנה למר ליבסון ויאשר לך בדיוק הגיל והתאריך בו שר קטע זה.
ואף לפי הנשמע זה לא כשהי' בגיל הקונצרטים.
נשלח ב-21/7/2011 17:08
ראיתי פעם הסרטה שלו מבצע את ברכת כהנים בקונצרט/הרצאה כשהיה האיזור גיל התשעים ולעניות דעתי זה מאותו גיל בערך,
נשלח ב-21/7/2011 17:05
קלופקלופ, כמה שידוע לי, גאנצ'וף הפסיק להופיע בגיל שבעים לערך, ועד גיל 90 ישב בבית עד שנפטר. חוץ מזה הוא ממש לא נשמע בסוף הקריירה שלו בהקלטה זו. אני מנחש 65.
נשלח ב-21/7/2011 16:24
אם זה התענוגות שאנו מקבלים בעולם הזה מעניין מה נקבל בעולם הבא
אין זה סוד שמשה גנשוף הוא החזן הכי אהוב עלי ואני יכול להאזין לו שעות ועדיין זה לא מספיק, כבר בתחילה הוא פותח באמירה גנשופאית טהורה וכשהוא מגיע לפזמונון הקטן של "רבונו של עולם" זהו כבר אי אפשר לנשום, זהו חזן עצום שחבל שלא זכיתי לשמוע אותו בתפילה, מזל שהיו אז "גויים" שהקליטו אותו בתפילותיו
אבל כל העונג הגדול שנגרם לי קצת דעך כששמעתי את החזן צבי הורביץ שהוא חזן גדול בפני עצמו שאין לי מושג למה לא שומעים עליו ומדוע הוא לא מתפלל לפני התיבה ברחבי העולם, זה פספוס ענק.
ומדוע דעך העונג, כי לטעמי את הקטע הזה מותר רק לגנשוף לשיר ולאחרים מותר רק לקחת רעיונות ולתת ביצוע דומה, כל מי ששומע מבין שמדובר בסוג של אימפרוביזציה ולא בקטע מוכן או שרק חלק ממנו היה מוכן, פשוט גנשוף עמד ודיבר וזה מה שיצא ולבצע את זה כקטע זה לא זה.
בריטוןבאס עשית לי את השנה, זיכרמוביץ אודה לך אם תוכל להעלות את הלינק מחדש משום שפג תוקפו
תוקן על ידי קולני ב- 21/07/2011 16:26:07
נשלח ב-19/5/2011 17:15
לא יודע למה. אבל הקטע שהביא ''זוכמירוביץ''' לא יורד!
נפתחים לי מלא חלונות. אבל זה לא יורד!