| נשלח ב-18/5/2011 12:48 |
|
| |
למה הוסרו ספרי ר' צבי רייזמן מאוצר החכמה?
באוצר החכמה היו מאז ומעולם ספריו של הרב רייזמן , רץ כצבי.
אתמול מישהו ביקש ממני עבודה על שומע כעונה, וזכרתי שיש בירור יפה ויסודי בספר רץ כצבי, נכנסתי לאוצר המקוון, ו... אין !
הספרים היו והוסרו!!!
למה???
נכון שהרב רייזמן הוא מחזיק את המתחרים היברו בוקס אבל מה אכפת לו שספריו יהיו גם באוצר החכמה?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 09:16 |
|
| |
אוי לאותה בושה.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2011 20:45 |
|
| |
עזבו את זה, מהיברו-בוקס הוסרו ספרי הגר"ש ליברמן! אוי לנו כי הושברנו!
(ומזל ששמרנו עותק במחשב הפרטי...)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/6/2011 09:35 |
|
| |
השאלה הופיע שם עם קישור לאשכול זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 23:08 |
|
| |
הושענא פינת יקרת. הוא אינו קורא באותיות הקטנות ובודאי לא על גבי העגלות הגדולות הרצות ברחובותינו... 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 17:11 |
|
| |
יודעי דבר טוענים שפונטים מוגדלים תופסים יותר מקום בשרתים של בחדרי חרדים, והם גם מסנוורים את עיני הגולשים. כמו כן, מחקרים חדשים הוכיחו כי עצבים מתוחים מערערים את שיווי המשקל ופוגעים בבריאות, לכן מומלץ שקודם כל תשתה כוס מים קרים ותרגע (אם זה לא יעזור אתה יכול לקחת רסקיו, הפרסומות שעל האוטובוסים מבטיחות שזה עוזר).
אחרי שתרגע תוכל לפנות לצוות אוצר החכמה באפשרויות הבאות: 1. באמצעות דף יצירת קשר שבאתר הרשמי שלהם: (יש שם אפילו מספרי טלפון של כל הצוות). 2. באמצעות הדואר האלקטרוני: [email protected]. 3. באמצעות תיבת ההתכתבות עם צוות האוצר שבתוכנה עליה שילמת ממון רב. 4. באמצעות פורום התיקונים וההערות לאוצר החכמה:
בהצלחה (ואחרי שתקבל תשובה אל תשכח לשתף אותנו).
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 16:42 |
|
| |
שמע נע ברגר.
אני לא אוהב להשתמש בהיברובוקס, זה איטי ומסוברבל. אני שילמתי על אוצר החכמה. ומותר לי לקבל תשובה!
קשה להאמין שלרייזמן יהיה אכפת, מה גם שזה היה באוצר החכמה כבר כמה שנים.
אני מריח כאן שאוצר החכמה החליטו לסלק את ספריו. אי אפשר לקבל מהם תשובה?
אני כולי עצבים !
תוקן על ידי פנת_יקרת ב- 01/06/2011 16:41:37
תוקן על ידי פנת_יקרת ב- 01/06/2011 16:43:43
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 16:06 |
|
| |
| פנחס_ברגר כתב: |  | אם מבקש הכותב את ס' רץ כצבי, אין צורך שיטרח עד לאוצר, מאחר וישנו באתר היברובוקס, קחנו משם.
לגוף הטענה, אף שאיננה ממין העניין כאן, אני יכול להבין מחבר שמתיר להפיץ את ספריו חינם לכל דורש אבל אוסר להכלילם במאגר מסחרי, וזו מן הסתם גם הסיבה שבעלי אתר היברובוקס אינם מרשים לאוצר החכמה להכניס ספרים מהאתר שלהם.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-1/6/2011 13:58 |
|
| |
יש תשובה?
עכשיו אני חושב אולי אוצר החכמה הסירו כי הם מרוגזים עליו? נשמע לכם?
העשל זה לא הערשל! העשל זה האבא הערשל זה הבן!
למה למה למה למה
הוסרו הספרים?
והם הוסרו! אין אפס! (וגם אין ספרים)
תוקן על ידי פנת_יקרת ב- 01/06/2011 14:01:05
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 17:23 |
|
| |
בשמחה, להוי ידענא, דמה דרשמנא לעיל, קושטא הוי בעידניה. מטעמא פשיטתא, דבעידנא דרשמנא הני קישורנא הוו עבידנא טבא. אלא דביני וביני אתינא הני ראשיא דאוצרא דחכמתא ובטילנא להון בחכמתא דלהון. ואנא לית לי אחריות לעובדיהון. ועל דא קא בכינא, ותהינא כל הני חבריא וספריא דאתרא הדין, ולית מאן דפריק להון. ואולי חדא מהני ראשיא דאוצריא דחכמתא עינוהי שלטין בהך אתרא, ויהיב לן פירוקי דמתקבלא על לבא, וכולהון נהוו אסיריא תודיא להנך ראשיא.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2011 12:06 |
|
| |
שותא דמר אנא לא ידענא. ניסיתי לפתוח את הקישורים שנתת, ועל כולם התשובה "ספר לא נמצא".
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 16:51 |
|
| |
שותא דמר לא ידענא. הנה לפניכם 8 קישורים של ספרי "רץ כצבי" שממש כרגע הצלחתי לפתוח אותם:
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 05:59 |
|
| |
כל ספרי ר' העשל רייזמן, עיון בפרשה, עיונים בהפטרה, עיונים במועדים, עיוננים במשלי, עיונים בפרקי אבות, ושיטות בהלכה, נפתחים בתוכנה המקוונת וגם באתר כשורה, מלבד רץ כצבי שיש הודעה שהוסר, כך שעל פניו נראה שיש כאן סיבה מיוחדת, ובאמת צ"ע.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/5/2011 00:33 |
|
| |
| webberebbe כתב: |  | ר' פנחס,
יישר כח על הלימוד זכות שלמדתם על פנת יקרת.
גם נהניתי ממה שכתבתם:
לגוף הטענה, אף שאיננה ממין העניין כאן, אני יכול להבין מחבר שמתיר להפיץ את ספריו חינם לכל דורש אבל אוסר להכלילם במאגר מסחרי, וזו מן הסתם גם הסיבה שבעלי אתר היברובוקס אינם מרשים לאוצר החכמה להכניס ספרים מהאתר שלהם.
|
|
זה לא ככה!
הספרים הוסרו!!!
הם היו בעבר באוצר החכמה גם באתר, ועכשיו הם לא שם! גם באוצר המקוון (התכנה), מנסים לפתוח את הספרים ואי אפשר, יש כאן משהו מכוון, אחת מהשתיים או שרייזמן ביקש להוציא את הספרים, או שהם חליטו להוציא משום מה.
אפשר הסברים?????????????
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 23:41 |
|
| |
למה בהנצחות האחרונות שבספרים התחילו לכנותו בתואר 'איש עסקים ומח"ס רץ כצבי'?
|
|
|
|
| נשלח ב-18/5/2011 17:11 |
|
| |
ברוך שכיוונת ואשקליתו ליה למטרספיה.
|
|
|
|