בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

- - - שימו לב - אשכול המייל - - -

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/5/2011 22:47 לינק ישיר 
- - - שימו לב - אשכול המייל - - -

בס"ד

טוב, חברים, אז ככה...

אתם בוודאי זוכרים את הכללים שלנו להעלאת תמונות לפורום:

תמונות הראויות לפרסום הן כאלו העונות על אחד מהקריטריונים הבאים:

התמונה נגישה לכל אחד ואינה ממקום פרטי

או לחילופין - יש אישור של המצולמים לפרסום.

גם אז, נא להפעיל שיקול דעת מה ראוי להעלות ומה לא.

(מתוך הודעת הפתיחה של "אשכול_התמונות".)

אז קודם כל, הרשו לי להביע הערכה לכל אלו שהביאו לנו תמונות מעולות העונות על הקריטריונים הנ"ל.

עם זאת, לאחר דיונים מעמיקים, הגענו למסקנה שהתמונות העוסקות באספקטים אחרים של חיי הפרחים שלנו (כלומר: לא משהו שקשור למוזיקה), גם אם הן ראויות לפרסום על פי הקריטריונים הנ"ל - מתאים יותר לשים אותן במקום פרטי יותר מאשר הפורום.
 כך נוכל להגן יותר על פרטיותם של הפרחים שלנו - וכולנו הרי רוצים בטובתם.

המקום הזה - הוא המייל של פורום פרחי מיאמי החדש. (שימו לב, זה לא המייל של הפורום הישן.)

את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
הסיסמה תתחלף כל פרק זמן, והסיסמה המחודשת תינתן לחברים הפעילים כנ"ל.

(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול "איך_עושים_את_זה".)

כמובן שאת הסיסמה אין להעביר לאף אחד!

שיהיה לנו בהצלחה במיזם החדש!

תוקן על ידי אידי ב- 26/01/2012 19:32:51

תוקן על ידי אידי ב- 04/12/2012 00:05:35

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2023 22:56 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:
jfinch כתבה:

מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.

יש שם בעיקר תמונות.
האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם..
בעבר זה פחות היה קיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

הו, חבל, כי יש כל כך הרבה פוסטים בפורום עם סרטונים שאינם זמינים יותר. רציתי להגיב על כל כך הרבה דברים אבל אני מניח שעם הזמן חלק מהדברים הופכים לבלתי נגישים. חשבתי שאולי הם נמצאים במייל של הפורום אבל זה בסדר! אני עדיין אגיב על פוסטים ואחלוק את דעותיי בכל מקרה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2023 22:39 לינק ישיר 

jfinch כתבה:

מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.

יש שם בעיקר תמונות.
האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם..
בעבר זה פחות היה קיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/5/2023 16:16 לינק ישיר 

jfinch כתב:

בשביל לקבל את הסיסמא אתה צריך להיות חבר פעיל מאוד.
בגלל שאני לא מנהלת אתה צריך לשאול את אחד המנהלים, מיאמוש או שירה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/5/2023 21:12 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 06:14 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו?

כן
אוקיי תודה! אני גם מקווה שהתגובה הזו תעבוד כי עדיין אין לי מושג איך להשיב לאנשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 05:17 לינק ישיר 
ayalambc

jfinch כתב:

כן

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/5/2023 04:11 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 17:02 לינק ישיר 

מיאמוש, כמה הודעות אני צריכה שלכתוב כדי שאני אוכל לקבל את הסיסמא של המייל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/6/2022 11:45 לינק ישיר 

נו נו גם אני מחכה למייל הנחשק. בעיקר בגלל שאני לא יכולה לפתוח בפורום כאן שום קישור כי הכל חסום ואפילו תמונות לא עולות לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/6/2022 19:55 לינק ישיר 

ממבט קל- 14 הודעות בפורום זה עדיין לא פעילה מספיק;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/6/2022 17:11 לינק ישיר 

שלום למנהלים,
אני מאוד אשמח לדעת באיזה שלב אני יוכל לקבל את הסיסמא לפורום.
(אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את מיאמי, אני כל היום רואה אותם ושומעת את השירים שלהם. ואני אשמח מאוד לקבל את הסיסמא של המייל כדי לראות ולקרא עוד דברים שאני עדיין לא יודעת).
אשמח מאוד לתגובה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/4/2022 22:02 לינק ישיר 

שלום למנהלים,
אשמח לקבל את המייל והסיסמא של הפורום (אני יודעת שאני לא כל כך פעילה... אני מאוד עשוקה עם מבחנים וכו'...)[
תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/2/2021 11:41 לינק ישיר 

קודם כל ברוכה הבאה!
אחרי פרק זמן מתקבל על הדעת של חברות פעילה בפורום, המייל והסיסמא יישלחו אלייך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/2/2021 20:03 לינק ישיר 

איך מקבלים את הסיסמא כבר נרשמתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/2/2016 11:53 לינק ישיר 

ניורק כתב:
אני פעיל יחסית הרבה, רק השבוע האחרון אחי נהיה חתן.

מזל טוב. שמחת חתן וכלה היא מסוג המעמדות שכל בני האדם באים לראות [ראה את המעשה המובא בדברי הגמ' בחגיגה יד,ב], ויהי רצון שייעשו כל ההכנות בקלות וקול ששון ושמחה חתן וכלה יישמע תחת החופה אט אט.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > - - - שימו לב - אשכול המייל - - -
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 6 לדף הבא סך הכל 6 דפים.

bholext