אז קודם כל, הרשו לי להביע הערכה לכל אלו שהביאו לנו תמונות מעולות העונות על הקריטריונים הנ"ל.
עם זאת, לאחר דיונים מעמיקים, הגענו למסקנה שהתמונות העוסקות באספקטים אחרים של חיי הפרחים שלנו (כלומר: לא משהו שקשור למוזיקה), גם אם הן ראויות לפרסום על פי הקריטריונים הנ"ל - מתאים יותר לשים אותן במקום פרטי יותר מאשר הפורום.
כך נוכל להגן יותר על פרטיותם של הפרחים שלנו - וכולנו הרי רוצים בטובתם.
המקום הזה - הוא המייל של פורום פרחי מיאמי החדש. (שימו לב, זה לא המייל של הפורום הישן.)
את הסיסמה למייל יקבלו חברים פעילים בלבד, שהוכיחו קביעות במשך פרק זמן מתקבל על הדעת.
הסיסמה תתחלף כל פרק זמן, והסיסמה המחודשת תינתן לחברים הפעילים כנ"ל.
(שימו לב, אנחנו מסתכלים על רשימת החברים של הפורום כדי לראות למי לשלוח סיסמה... הוראות להצטרפות לרשימת חברי הפורום - באשכול "איך_עושים_את_זה".)
כמובן שאת הסיסמה אין להעביר לאף אחד!
שיהיה לנו בהצלחה במיזם החדש!
תוקן על ידי אידי ב- 26/01/2012 19:32:51
תוקן על ידי אידי ב- 04/12/2012 00:05:35
נשלח ב-24/5/2023 22:56
מיאמוש כתב:
jfinch כתבה:
מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.
יש שם בעיקר תמונות. האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם.. בעבר זה פחות היה קיים.
הו, חבל, כי יש כל כך הרבה פוסטים בפורום עם סרטונים שאינם זמינים יותר. רציתי להגיב על כל כך הרבה דברים אבל אני מניח שעם הזמן חלק מהדברים הופכים לבלתי נגישים. חשבתי שאולי הם נמצאים במייל של הפורום אבל זה בסדר! אני עדיין אגיב על פוסטים ואחלוק את דעותיי בכל מקרה!
נשלח ב-24/5/2023 22:39
jfinch כתבה:
מישהו יכול להסביר לי מה האימייל של הפורום? יש הרבה דברים שאני רוצה לדבר עליהם אבל הם נמצאים "במייל הפורום". אבל אני בכל זאת אנסה לקחת חלק בשיחות למרות שאין לי מושג לאילו תמונות וסרטונים מהמייל של הפורום מישהו מתייחס. אני גם לא יודע איך להפוך לחבר רשמי בפורום, כי בכל פעם שאני מנסה לסמן את התיבה, זה אף פעם לא עובד, אבל אני עדיין כאן אני מבטיח! אני יודע שאני יכול לבקש את הסיסמה, אבל אני מרגיש מביך לבקש דבר כזה גדול.
יש שם בעיקר תמונות. האמת שהיום בעידן הרשתות החברתיות כמעט הכל כבר מפורסם.. בעבר זה פחות היה קיים.
בשביל לקבל את הסיסמא אתה צריך להיות חבר פעיל מאוד. בגלל שאני לא מנהלת אתה צריך לשאול את אחד המנהלים, מיאמוש או שירה
נשלח ב-14/5/2023 21:12
נשלח ב-2/5/2023 06:14
AyalaMBC כתב:
איך נוכל להיות חלק מהמייל? האם עלי להיות פעיל יותר לפני שאבקש להיות חלק ממנו?
כן
אוקיי תודה! אני גם מקווה שהתגובה הזו תעבוד כי עדיין אין לי מושג איך להשיב לאנשים.
נשלח ב-2/5/2023 05:17
ayalambc
jfinch כתב:
כן
נשלח ב-2/5/2023 04:11
נשלח ב-8/6/2022 17:02
מיאמוש, כמה הודעות אני צריכה שלכתוב כדי שאני אוכל לקבל את הסיסמא של המייל?
נשלח ב-8/6/2022 11:45
נו נו גם אני מחכה למייל הנחשק. בעיקר בגלל שאני לא יכולה לפתוח בפורום כאן שום קישור כי הכל חסום ואפילו תמונות לא עולות לי
נשלח ב-6/6/2022 19:55
ממבט קל- 14 הודעות בפורום זה עדיין לא פעילה מספיק;)
שלום למנהלים, אני מאוד אשמח לדעת באיזה שלב אני יוכל לקבל את הסיסמא לפורום. (אני מאוד מאוד מאוד אוהבת את מיאמי, אני כל היום רואה אותם ושומעת את השירים שלהם. ואני אשמח מאוד לקבל את הסיסמא של המייל כדי לראות ולקרא עוד דברים שאני עדיין לא יודעת). אשמח מאוד לתגובה...
נשלח ב-30/4/2022 22:02
שלום למנהלים, אשמח לקבל את המייל והסיסמא של הפורום (אני יודעת שאני לא כל כך פעילה... אני מאוד עשוקה עם מבחנים וכו'...)[ תודה.
נשלח ב-19/2/2021 11:41
קודם כל ברוכה הבאה! אחרי פרק זמן מתקבל על הדעת של חברות פעילה בפורום, המייל והסיסמא יישלחו אלייך.
אני פעיל יחסית הרבה, רק השבוע האחרון אחי נהיה חתן.
מזל טוב. שמחת חתן וכלה היא מסוג המעמדות שכל בני האדם באים לראות [ראה את המעשה המובא בדברי הגמ' בחגיגה יד,ב], ויהי רצון שייעשו כל ההכנות בקלות וקול ששון ושמחה חתן וכלה יישמע תחת החופה אט אט.