בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי לספירת העומר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/5/2011 16:45 לינק ישיר 
החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי לספירת העומר

הביצוע מתןך קונצרט יובל בשנת 2007 עם התזמורת הפילהרמונית ומקהלת יובל בניצוחו של ד"ר מרדכי סובול
היצירה בלחנו של גדול חזני דורינו משה שטרן
לעניות דעתי ישראל רנד מבצע את יצירה זו יותר יפה מהמקור, (אני מקווה שחובבי שטרן השרופים לא ישחטו אותי.)

http://www.f2h.co.il/0afyfpwibxtd

תהנו ותגיבו
אלעזר

תוקן על ידי קולני ב- 23/05/2011 16:46:20

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/5/2011 22:50 לינק ישיר 

שלום לכם ידידי המלומדים חברי פורום ׳לשמוע אל הרינה ואל התפילה׳
״שבזכות ספירת העומר״
כמה הערצה יש לי לביצוע הזה של החזן ישראל רנד, שלכל מי שמעט שמע אותו מבין את גדולתו הרבה כאמן וכמבצע. 
אני לא רואה חכמה בכל מיני חקייני תקליטים או מעתיקי השמועה למיניהם,
אני נהנה כשאני שומע חזן שכל כולו ״מקוריות״ (אהבתי את הגדרתו של חבר הפורום היקר ׳קולני׳ שהוא קולני בצורה חיובית למדי ברשמיו מתפילת השבת האחרונה ברמת גן.)
יש לי כימיה טובה מאוד למבצעים כאלה שבכל ביצוע שלהם אני שומע אך ורק אותם ולא חס וחלילה/שלום את מבצע היצירה הראשון,
לא סתם הכתירו החזן משה שטרן כגדול תלמידיו, וניתן לומר בבטחה שאני לא מזהה על החזן ישראל רנד שהוא למד אצל משה שטרן, משום שבכל ביצועיו שומעים רק את החזן ישראל רנד ולא את   החזן משה שטרן האגדי.
הביצוע הזה הוא נופת צופים ותענוג רצוף וזה כקליפת השום לעומת תפילה של החזן ישראל רנד שאצלו שומעים יותר מהכל את ההבנה ואת הכבוד למוזיקה,
יצא לי לשמוע את החזן ישראל רנד גם בתקופות הטובות ביותר שלו וגם בתקופות הפחות טובות ואני מוכרח לציין שבכל הפעמים נהנתי באופן שווה, כי אדם שהוא אמן בנשמתו, יודע בכל מצב להוציא את המקסימום, ואם היתה בי העזה הייתי אומר שבמצבים שבו קולו לא היה בשיאו נהנתי אף יותר מאשר כשהיה בשיאו משום שאז נוכחתי לראות את גדולתו ואת אומנותו.
אני מברך אותך החזן היקר ישראל רנד לעוד עשרות שנים של עשיה בתחום החזנות בשיא כוחך וביפי שירתך.
תודה לחבר הפורום ״קולני״ על תרומתך הרבה לפורום וזאת מבלי להיכנס לפוליטיקות ולמריבות, ומבלי ללכלך על אנשי מקצוע, תמשיך כך בדרכך והקב״ה יהיה בעזרך. 

לילה טוב והמשך שבוע מבורך, ממני חברכם ואוהבכם 
צבי

שנזכה לביאת משיח צדקנו במהרה בימינו אמן.

נ.ב : אני משער שאינכם יודעים כמה רייטינג יש לפורום המכובד הזה בעולם כולו, ניגשים אלי אנשים רבים בבית הכנסת ובקהילה ומפרגנים לי על כתיבתי ומספרים לי שהם צופים קבועים בפורום, אז אנא חברים יקרים היזהרו בכתיבתכם והימנעו מרכילות ולשון הרע מיותרים למען שמירה על כבוד הפורום, ובהזדמנות זאת אודה לחבר הפורום יוסי אליוביץ המכונה cantor_yo2 על התנצלותו וקבלתו לעתיד, אשריך ויהי רצון שימשיכו ככה עוד רבים בעקבותיך. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2011 19:02 לינק ישיר 

קפדני יש לך הסטוריה גדושה בהודעות בלי קשר, למה זה לך לגרום לבושות לאדם שמאחורי הניק, עדיף שתשתוק ! הביצוע מצויין

אויב איך איז געבוירן אין דעם דור פון ראסענבלאטט איך באקומען צו הימל שוין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2011 18:53 לינק ישיר 

ישראל רנד אחד החזנים היחידים שמפרגן לחזנים צעירים!!!!!ביצוע מרשים במיוחד.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2011 18:41 לינק ישיר 

ההקלטה גרועה, הביצוע מרשים, ישראל בשיא יכולתו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/5/2011 13:39 לינק ישיר 

שמעתי עשרות של ביצועים מרנד על ספירת העומר של שטרן ובזה יש חן מיוחד יותר מהאחרים (אולי בגלל העיבוד/התיזמור המעולה)
בקונצרט הזה השתתפו הלפגוט רנד מזרחי ומוצן ורנד בלט שם לטובה מעל כולם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2011 13:06 לינק ישיר 

בידוע הוא , שחזן שטרן הי"ו אמר כבר מספר פעמים שהמבצע הטוב ביותר ליצירותיו הוא החזן רנד.
הביצוע מדהים מלא רגש והבעה .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/5/2011 04:46 לינק ישיר 

חזן מעולה ביצוע יוצא מהכלל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/5/2011 18:16 לינק ישיר 

שלום וברכה

אחד הביצועים הטובים ששמעתי ליצירה של משה שטרן מפי החזן רנד

אהבתי את הגישה הייחודית שלו ליצירה וההבעה הרגישה שלו לכל מילה
שטרן בטח מתפאר בביצוע הזה

התזמור חביב וכן המקהלה

בכבוד רב
יוסי

לשעבר - cantor_yos

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > החזן ישראל רנד בביצוע פנטסטי לספירת העומר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext