| נשלח ב-23/5/2011 18:04 |
|
| |
על אלו שמתחתנים ומתלהבים...
יש כאלו שמתארסים ומתחתנים, ופשוט מתלהבים. אין לי בעיה עם זה, להפך כך אולי נראה שהאדם 'מאושר' מאשת החיל שלו. ואני בעד.
רק שיש כאלו שלוקחים את זה יותר מדי רחוק, ועוד בשלב שהם עצמם הולכים 'להדרכה' הם מנסים להדריך את סביבתם. הם הכי מבינים שבעולם, ומנסים להתאים ולסדר לך 'שידוך' כי אתה פשוט מסכן ואומלל שעדיין לא התארסת.
מכירים את זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:56 |
|
| |
שיר, ת'אמת שזה לא טבע מולד, עבדתי על זה. אחרי שאתה מתרגל לזה, זה ממש אבל ממש כיף.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:33 |
|
| |
חחחחח... רק גברים יכולים למצוא בכל דבר מחמאה. האמת שלא כולם..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:18 |
|
| |
שלום לך אנונימוס, אני מאוד מכבד את גילוי לבך עלי.
אז ככה, אני רווק... ובתחילה שבאתי לכאן כתבתי בפורום זוגות, כשהוא היה פתוח. יש? לא חסר כאן שיעידו עלי שאני רווק, ובכן, גם הגיל שבפרופיל שלי הוא אמיתי.
תודה על הפרגון שאני נשמע כבוגר ונשוי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 09:47 |
|
| |
כי קרונפלקס נשמע נשוי ויש כאן עוד כמה כאלה.. וחוצמזה שיש את הפורום זוגות משלנו, שחצי מכאן חברים בו..
לא כזה משנה.. אבל אני רוצה לדעת כמה צבועים יש כאן..
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 09:39 |
|
| |
פעם היה זעירין.. ונראה לי שיש עוד מישו, אבל אני לא מצליחה להיזכר.. למה זה משנה לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 19:33 |
|
| |
חוץ מאינסופית, יש כאן עוד נשואים? פליז תהיו אמתיים!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/6/2011 18:45 |
|
| |
| אינסופית כתב: |  | נכון מה שאתה אומר שלפעמים אחרי שמתארסים קצת שוכחים מהמציאות הקודמת, אבל זה לא קשור לאירוסין, זה קשור לסוג אנשים שצריכים ללמוד לצאת מהעולם של עצמם ולהרגיש את האחר.
2 נק' נוספות:
*מה אכפת לך שמציעים לך הצעות שידוך? זה מזיק לך? *בגלל שאותנו שידך זוג חברים אני מאז האירוסין הרגשתי שאני כאילו "חייבת להחזיר", מנסה לשדך שוב ושוב כי לפעמים זה מתחת לאף שלך ובגלל שאתה לא תתאמץ חבל שיתפספס משהו... קיצור לפעמים אנשים באמת מתאמצים בשבילך ולא בשביל עצמם ומותר להעריך את זה. |
|
יפה שאת מגיבה כאן, כבר חשבתי שאת שייכת רק לזוגות. ראשית שלום.
לגבי הנקודות הנוספות אני מסכים איתך בדיוק כמו תחילת דבריך. לא חלקתי אליהם, רק לגבי 'הגישה'. ולהפך, אני בעד... ואגב, בשונה מאז כבר אני עמוק עמוק בשידוכים שומע ואף מדבר בלי סוף.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 00:30 |
|
| |
בס"ד
מה שלא יהיה צריך להאמין שהשידוך הוא משמים "בשערט"
וגם החתן וגם הכלה צריכים לקבל הדרכה גם על חיי היום יום שזה לא פחות חשוב ואולי אפילו יותר
ואז יצליחו
|
|
|
|
| נשלח ב-29/5/2011 10:17 |
|
| |
זה מזכיר לי את גיסתי
גיסתי קטנה ממני בארבע שנים והתחתנה עם אחי בגיל 20. מחתונתה ועד היום תמיד יש לה מה לייעץ לי. והנה לכם דוגמא קטנה (יהי לך מאוד יפה פאה בחתונה.. פאה מחזיקה יותר טוב עם כל הריקודים.. אני ממש שמחה שלבשתי פאה) וזה עוד בקטנה.
אנשים כמו אלו מראים עד כמה הם לא בוגרים!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2011 17:24 |
|
| |
נכון מה שאתה אומר שלפעמים אחרי שמתארסים קצת שוכחים מהמציאות הקודמת, אבל זה לא קשור לאירוסין, זה קשור לסוג אנשים שצריכים ללמוד לצאת מהעולם של עצמם ולהרגיש את האחר.
2 נק' נוספות:
*מה אכפת לך שמציעים לך הצעות שידוך? זה מזיק לך? *בגלל שאותנו שידך זוג חברים אני מאז האירוסין הרגשתי שאני כאילו "חייבת להחזיר", מנסה לשדך שוב ושוב כי לפעמים זה מתחת לאף שלך ובגלל שאתה לא תתאמץ חבל שיתפספס משהו... קיצור לפעמים אנשים באמת מתאמצים בשבילך ולא בשביל עצמם ומותר להעריך את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 01:08 |
|
| |
:)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 01:01 |
|
| |
ועוד בצרפתית
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 00:58 |
|
| |
צעקות מכל סוג הן גרועות כשהן בסופר.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/5/2011 00:45 |
|
| |
קרו= היו היה ימים שזוג טרי התלהבו מחתונתם כאילו היו ילדים שקיבלו אופניים מסבא בסופר מרקט האישה הייתה יושבת בתוך העגלה והבעל נוהג בין שדרות המוצרים ובכל הסופר שמעו את צעקותיהם בצרפתית. והנה עובר לו כמה חודשים ועדיין שומעים את צעקותיהם בצרפתית בסופר. רק שסוג אחר של צעקות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2011 23:40 |
|
| |
זה אנשים שמתנצלים בפניך על אירוסיהם בדרכים מקוריות לכאורה....
מניסיון.
|
|
|
|
|