בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

בעקבות האשכול שהוסר: כנסו וקיראו!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/5/2011 16:58 לינק ישיר 
בעקבות האשכול שהוסר: כנסו וקיראו!!

מאד הופתעתי לנוכח אי תגובתו של ד"ר סובול ובנו אופיר.
כל מי שמצוי קצת בעולם החזנות יודע שהפורום הזה הוא הבמה המרכזית לחובבי החזנות, הרבה כותבים, מי יותר ומי פחות, כמעט כולם קוראים ומתעדכנים.
לאחר שלא קיבלנו תגובה- אישור או הכחשה, ולאחר שהדיון גלש לפסים מוזרים ולא ענייניים, החלטתי לבדוק את הדברים. שהרי את המכתב שהעליתי קיבלתי באישי, ולי אישית לא היה מושג מה מאחורי זה. הייתי בטוח שתגובה מיידית זה דבר בטוח, ורק הסתקרנתי לדעת מה טיבה.
מאחר והתגובה הייתה מחיקת האשכול ע"י הנהלת הייד פארק בעקבות מכתב תמוה ועירוב עניינים משפטיים, אשתף אתכם בתוצאות בדיקתי.

התוצאה היא- שאכן, נכון! הד"ר אכן מכהן וכיהן כחזן בימים הנוראים בבית כנסת קונסרווטיבי, ובנו מנצח על מקהלה בימים קדושים אלו, בליווי פסנתר ועוגב.
ייתכן מאד, לאחר שהם יבדקו האם זה ישפיע עליהם לרעה, שאוכל לתת (באישי) שמות שמהווים את המקור שלי. בינתיים, מכיוון שהם עצמם לא מהחרדים לדבר ה' (שהלא הם מהמשתתפים בתפילות אלו, ונאמנותם בברורים אלו היא משום שסיפרו כמסיחים לפי תומם), ו"סמוכים על שלחנם" של נשואי העניין הרע הזה, הם עדיין בודקים האם זה יגרום להם נזק ברמה האישית.

אומר רק, שרבים ממשתתפי הפורום מכירים אותי, ואם הייתי חותם בשמי הייתי משיג שני דברים- גם שלא יהרהרו בנכונות הדברים, וגם שידעו כי ללא ספק אין לי מניות או כל טובת הנאה אחרת, וכוונתי בהעלאת הדברים למודעות היא כמו השלט המכריז "זהירות הרחצה אסורה". מי שבוחר לרחוץ במים אלו- יערב לו, אך ידע כי מסכן את נפשו ומתקרב לתחום בעייתי ביותר.

אני בטוח כי תהיינה תגובות לדברים אלו. רק אבקש (עד למחיקת אשכול זה, ואולי אף בחסימתי לכתיבה, שהלא חופש הביטוי לא משחק כאן תפקיד מרכזי...) להגיב לגופו של עניין ולא לעורר כאן מחלוקות ומדנים בעניינים צדדיים, חשובים או לא, שאינם מטרת פתיחת האשכול.

בברכה, ובתקווה שלא יחסמו אותי. אם כן- להתראות!!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2011 17:21 לינק ישיר 

אם תבדוק עוד נושאים תמצא עוד הרבה הרבה חומר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/5/2011 17:21 לינק ישיר 

צומזאך אחרי מה שכתבת אין מה להוסיף

תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 26/05/2011 17:22:51

מה יהיה איתנו ?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > בעקבות האשכול שהוסר: כנסו וקיראו!!
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext