| נשלח ב-30/5/2011 23:00 |
|
| |
בקשה ממרדכי סובול לקראת שבועות
בס"ד
בבקשה, אםאפשר, קצת לגוון עם הקטעים, ולא שוב "אתהנגלית" (לפחות בלחן אחר,אם יש) וכו'
תודהרבה!
למי מחברי הפורום רעיונות? _________________
תוקן על ידי chetz ב- 30/05/2011 23:02:44
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 18:20 |
|
| |
טוב שהוצאת את המרצע מהשק ואתה מכנה את עצמך כשוליים של החברה החרדית. אותם חברים שלך מהשוליים אינם מעשנים סמים? אינם מתעסקים בזנות? אך תמשוך אותי יותר מדי בלשון, כי אוכיח לך לאילו אתרי סקס חבריך נכנסים ואולי גם אתה. אתה לא אשם בהתנהגותך, מי שאשם הם ההורים שלך והרבנים שלך בהם אתה מורד. כנראה שרבניך שכחו ללמד אותך את הנושא בין אדם לחברו. אף אחד לא מינה אותך להיות סגנו של הקב"ה, לכל אחד יש את החשבון האישי עם רבונו של עולם, ולא צריך מתווכים עלובים כמוך.
הפורום, שאני נמנה עליו מימיו הראשונים נפתח כדי להביא לידיעת ציבור חובבי החזנות מידע הקשור רק בחזנות. אולם אתה וחבריך, כנראה מתוך אינטרס מסוים, התלבשתם על הפורום כדי להשמיץ ולפתח שנאה בין חלקי האוכלוסיה של חובבי החזנות. להזכירך, דוד קוסביצקי, מרדכי הרשמן, דוד בגלי, יאן פירס, ריצרד טאקר, זבולון קוארטין ועוד רבים אחרים, לשיטתך יש לזרוק את הקלטותיהם ולהחרים את יצירות החזנות שביצעו. אתה תעשה טובה גדולה מאד לחובבי החזנות, ותשים לב שאיני מתייג אותם, אם אתה וחבריך תפרשו מפורום זה תוך הבעת התנצלות על שפיכת הדם שהנכם עושים.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 17:32 |
|
| |
״עקיבא לפני שהוא נהיה רבי עקיבא אמר ׳מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור׳ ולמה כחמור משום שחמור שובר גם עצם !
מה שמגן עלינו זה לא הצבא אלא התורה שלומדים אותם
בחורי הישיבות.
זו השקפתי ואם השקפתך אחרת זו בעיה שלך בלבד.
לא כך אחד שנמצא בישיבה נקרא בחור ישיבה, יש שוליים לכל מגזר וחברה בעולם, ועדיף שהשוליים שלנו יתעסקו בחזנות ואפילו אם זה גובל ברכילות מאשר שיתעסקו בסמים ובגילוי עריות !
ודו״ק
תוקן על ידי משה_ואהרן ב- 31/05/2011 17:44:01
מה יהיה איתנו ?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 13:43 |
|
| |
במבט שני, טעות מרה עשיתי כשהגבתי. חבל.
כיון שהסרוגים רואים אותנו בקונצרטים, אוכל להם את הלב לראות את השחורים שאינם נותנים מעצמם וחשים שהם בעצם מקיימים אותי בעולם הזה, אני במיסים שאני משלם יכול לפרנס את כל משפחתך הברוכה...
אבל עזוב, זה פורום חזנות ולא יחסי חרדים - חילונים (והדגש על החילוניים, אין הבדל בדעה המגובשת כלפי השחורים)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 13:36 |
|
| |
| efratiha כתב: |  | כשמשעמם בישיבה ולא לומדים, זה מביא לתגובות הגובלות בשפיכות דמים.
אם כל כך משעמם בישיבה, אולי תתרמו את חלקכם לביטחון המדינה מהם אתם יונקים ותתגייסו לצבא.
|
|
תתרמו מה תתרמו. לא בא לי ללכת לצבא. לא מתאים לי. אני מתנדב בשירות האזרחי לתפארת מדינת ישראל, 6 -8 שעות ביום מסייע לקשישים, סוחב אותם מקופת חולים הביתה, מהבית למועדון (חילוניים אגב, לא סרוגות) ומהמועדון הביתה ולעיתים אף שוהה איתם ימים שלמים בבית חולים.
רוצה להתחלף איתי יא גולנצ'יק שתורם למדינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 13:00 |
|
| |
אחלה תגובה לטיעון, פרומער...
אני הייתי רוצה לשמוע בתוכנית חג השבועות ביצועים של ר' שולם שבדרון ור' משה שמואל שפירא, אלו שקיימו את מה שקיבלו וגם שרו את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 12:56 |
|
| |
כשמשעמם בישיבה ולא לומדים, זה מביא לתגובות הגובלות בשפיכות דמים. אם כל כך משעמם בישיבה, אולי תתרמו את חלקכם לביטחון המדינה מהם אתם יונקים ותתגייסו לצבא.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 12:37 |
|
| |
אל תהיו מושחתים
את המחאה העברתי וגם אתם העברתם
אז למה שוב לדוש ולעורר בלגן ?
מה שנראה כרגע בעיני שזה שיעמום של כמה מובטלים
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 12:33 |
|
| |
| efratiha כתב: |  | אולי תחסוך מאתנו את השטויות שלך ותיכנס בחזרה אל בין כתלי הישיבה במאה שערים.
מעניין מה דעתם של רבניך שאסרו על גלישה באינטרנט והורו להשתמש בטלפון "כשר" כדי שלא ניתן יהיה לגלוש.
איך אתה מעז להמרות את פיהם ולמלא את אתרי האינטרנט בשטויות והבלים?
|
|
חמוד אתה. למה לכעוס?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 12:26 |
|
| |
אולי תחסוך מאתנו את השטויות שלך ותיכנס בחזרה אל בין כתלי הישיבה במאה שערים. מעניין מה דעתם של רבניך שאסרו על גלישה באינטרנט והורו להשתמש בטלפון "כשר" כדי שלא ניתן יהיה לגלוש. איך אתה מעז להמרות את פיהם ולמלא את אתרי האינטרנט בשטויות והבלים?
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2011 00:53 |
|
| |
תחסוך מאיתנו את התוכנית בבקשה.
שדר ברדיו קונסרבטיבי. תודה
|
|
|