| נשלח ב-5/6/2011 18:36 |
|
| |
מבחנים בפגישות
סיפור שאינני מכיר אישית, אך סופר לי ע"י חבר שטוען שהוא מכיר את הסיפור מקרוב. עורר בי מחשבה כפי שתקראו.
זוג בחו"ל נפגש, וכבר שעמדו לפני 'סגירה' כשבאו לקום הבחור ראה שנאבדו לו מפתחות הרכב של אביו. הוא חיפש בכל מקום אפשרי, והפך את המלון. בשירותים איליהם יצא באמצע ובמרפסת בה טיילו, אך לא מצאם. לאחר שעה של חיפושים בא לצלצל לאביו שיארגן לו ת'מפתח הרזרבי... עצרה אותו הבחורה והוציאה בתיק-היד שלה את המפתחות. היא אמרה לו בחיוך, " רציתי לבחון אותך במצבי לחץ, תדע שיצאת 100 אחוז".
הוא לקח ממנה את המפתחות, והם צעדו ביחד לעבר רכבו כשהתכנון המקורי היה שהוא יחזיר אותה לביתה. הוא פתח את הדלת, נכנס והתניע. כשהיא בחוץ, הוא פתח את החלון ואמר בקול קר... "רציתי לבדוק איך אני מתנהג במצבי לחץ, כך אני מתנהג" ודבר קדימה כשהוא מותירה עומדת המומה.
מה דעתכם? האם ראוי היה לה לבחון אותו, האם התגובה שלו הייתה במקום? ובכלל האם אתם עורכים מבחני אישיות קטנים כשאתם נפגשים לעומד מולכם. אם כן, איך?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 18:36 |
|
| |
סקרנת'ותי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 18:26 |
|
| |
בשביל הסקרנות:
זו היתה שאלה רטורית... 
תוקן על ידי כמעט_חדשה ב- 06/06/2011 18:44:16
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 18:12 |
|
| |
עניתי ברצינות. כפי שכבר כתבתי, אניני מכיר את הסיפור אישית, העלתי ההשערה.. למרטות שאינני חוקר פרטי (עדיין)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:57 |
|
| |
אוקי, אם לא הבנת- התכוונתי שאולי הוא השאיר את המפתחות לידה, זה מקובל לאחר כמה פגישות, ביג-דיל.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:45 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | נו במ'ת, מה הבעייה להשיאר ת'מפתחות ליידה? |
|
בנאדם שמשאיר מפתחות לרכב/דירה ליד מישהו (ובלי לומר לו שישים עין) הוא חסר אחריות ממדרגה ראשונה..
(ולא בגלל המישהו הזה אלא בגלל מישהו שלישי שאולי יבוא או כל צרה אחרת..)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:31 |
|
| |
השאיר את המפתחות איתה- חשב שהיא כלב שמירה טוב...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:29 |
|
| |
נו במ'ת, מה הבעייה להשיאר ת'מפתחות ליידה?
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:23 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | | לא חסר איך, כשהוא הלך לשירותים והמפתחות נשארו על השולחן. |
|
רק על חוסר אחריות כזה צריך לפסול אותו.. =)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 17:21 |
|
| |
| כמעט_חדשה כתב: |  | הזוי הזוי!!! קשה לי להאמין שזה אמיתי, אבל על הצד שכן......... מאיפה היא לקחה לו ת'מפתח? מהכיס?  התגובה שלו מאד נועזת, אבל אני בעד  |
|
לא חסר איך, כשהוא הלך לשירותים והמפתחות נשארו על השולחן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 13:41 |
|
| |
זה רעיון כביר סנטה. ככה תראה כמה זמן לוקח לה להתעורר מעילפון עמוק, ואם היא זוכרת להגיד תודה בסוף על החוויה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 12:53 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | אני הייתי מחזיר אותה לבית ורק אז אומר לה את המשפט... |
|
אמת.
במחשבה שניה, אולי לפני כן היתי יוצא לשרותים ומשחרר איז בולדוג לעברה כשהיא לבד, כדי לבדוק מצבי לחץ כמובן.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 10:47 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | חשש לכפילות ניקית...(?) |
|
בס"ד
אין מצב!!!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 10:43 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | האם יש שם באמת תשובות להכל? =)
|
|
חשש לכפילות ניקית...(?)
|
|
| נשלח ב-6/6/2011 10:40 |
|
| |
בס"ד
למה אתה מתכוון כשאתה אומר שם?
|
|