בית פורומים יין ושטריימל

יין וגבינות קשות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/6/2011 17:24 לינק ישיר 
יין וגבינות קשות

זכור לי שהעליתי פעם אשכול בנושא הנ"ל

בכל אופן יש מחלוקת ידועה בנוגע למה הולך עם גבינת רוקפור.

המבינים טוענים שהיא הולכת עם גוורצטרמינר בציר מאוחר, והשילוב של המתיקות עם החריפות הולך טוב.

ע"מ ליצור שיוויון עוצמה בין שני השותפים לחגיגה, צריך יין דומיננטי. לדעתי  היין השולט עם רוקפור הוא ללא ספק קברנה-פרנק,והעשביות והמנטיות שלו גורם לשיוויון עוצמה עם הגבינות העבשות.

ואם אנו מוכנים לכבוד יו"ט להוזיל מכיסנו עוד כמה שקלים (ההוצאות חוזרות - יש לשמור קבלה), הקברנה פרנק המתאים לשילוב הנ"ל הוא ללא ספק ק"פ של עמק האלה. יין עוצמתי ועשיר.

לי שמור במזווה ק"פ כבר זמן רב לסעודת ליל שבועות.

חג שמח ונהדר לכולם!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2015 21:50 לינק ישיר 

ל-itis :ראשית,"אשמח"לדעת(באישי) על מהות העבירה שנעשתה -ומה משמעות הפועל "הצפה"בנדון לעיל,,,,,,,,,,,,,,,, בנוסף,עדיף היה להשאיר את שם הניק-תוך מחיקת תגובתו שנרשמה ובמקומה לרשום את תגובתך -רק שתהיה מובנת -במצב הנוכחי אף אחד לא יודע את שם הניק שרשם תגובה לא-ראויה(חיפוש השם "צומילי"-הנחזה להיות שם-הניק ,מעלה חרס),,,,,,,,,,,,,,,,,תודה(העדפתי לעשות זאת בפומבי ולא באישי ע"מ לראות האם יש גם אחרים שחושבים כמוני)

תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 30/08/2015 21:52:04

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2015 22:10 לינק ישיר 

שלום צומילי, הצפת הפורום אסורה. במידה והדבר יישנה, צפה חסימה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2011 15:21 לינק ישיר 

אכן ITIS, זכורה אותה גבינה לטוב, לדעתי היחידה הכשרה המיובאת בארץ.

בכל אופן (בעיקר למתחילים בינינו) נתפרסמה היום כתבה בגלובס בנידון דידן:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000652335

ואם בקישורים עסקינן, להלן מבצע נחמד בקישור הבא (צו פראק נישט זאגן "לכובד יו"ט..."):

http://www.yemama.co.il/heb/deals/tel-aviv/rozner-060611/?utm_source=getitall&utm_medium=site

תוקן על ידי עקיבא_איגר ב- 07/06/2011 15:23:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/6/2011 13:52 לינק ישיר 
סוגיה מורכבת לגמרי

וגם בעלת טעם אישי לכל אחד ,

אחרי נסיונות רבים , עם יינות פורט ובצירים מאוחרים כמו גם יינות יבשים רגילים, בהחלט מסתדר לי מאוד עם גוורצ בציר מאוחר, אגב, מהסוג היותר "כבד" של יקבי רמה"ג. הכרם שעל נעים לי בפני עצמו.
אני עוד זוכר את הרוקפור שהבאת ממחניודה...  גבינה מדהימה, שילוב מקסים, אז בערב עם יקב הר-אודם אם זכרוני אינו מטעה אותי...

" בכל אדם באשר הוא טמון פוטנציאל ההשתבחות ".   (א.א.ח).

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > תרבות ואומנות > יין ושטריימל > יין וגבינות קשות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext