| נשלח ב-12/6/2011 18:35 |
|
| |
ייעוץ משכנתאות והכרוך בהן
בעלי ואני מעוניים מאד לקחת כבר משכנתא אבל התחלנו להתבלבל תוך כדי הבנה גדולה שזה סיפור גדול..נלך השבוע לסדנא של הסבר משכנתאות של בנק מזרחי שהם עושים בחמישי באשדוד אבל אנחנו לא מרגישים מוכנים מבחינת מה לשאול ועל מה להתדיין...בבקשה מיש יודע ומכיר את הנושא מקרוב לקח משכנתא או עוסק בזה ביומיום אשמח לדעת פרטים, תנאים או כל דבר שחיוני לדעת כשמבררים על דברים כאלו... תודה רבה ושבוע טוב לכולם
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2012 13:37 |
|
| |
מידע רב בנושא משכנתאות
במסגרת חיפושי אחרי מידע בנוגע למשכנתאות נתקלתי באתר האינטרנט הבא שכל כולו אודות משכנתא.
www.about-business.net
תוקן על ידי yron9193 ב- 30/08/2012 13:41:26
תוקן על ידי yron9193 ב- 30/08/2012 13:43:54
|
|
|
|
| נשלח ב-13/8/2012 23:33 |
|
| |
אנחנו התלבטנו מאוד בנושא ואחרי שהגענו למסקנה שהידע שלנו לא מספיק טוב, פנינו לחברת ייעוץ משכנתאות שעזרה לנו מאוד. מומלץ לבדוק חברות ייעוץ משכנתאות ולבחור חברה מומלצת ואמינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/7/2012 10:42 |
|
| |
משכנתא - ההחלטה הכלכלית החשובה בחייכם
מדובר בהחלטה חשובה ומחייבת שתהיה חלק מחייכם ל – 20, 25, 30 או אולי ל 36 השנים הבאות. כל התלבטות, כל אי הבנה ובטח שכל טעות יכולה לעלות ביוקר. פקיד המשכנתאות, רוצה למכור לכם משכנתא – אך האם האינטרס שלכם עומד לנגד עיניו או שמא האינטרס של הבנק?! האם האינטרסים והצרכים שלכם - הלקוחות, חופפים? האם הפקיד מוודא שאתה מודעים ליתרונות ולחסרונות של הרכב המשכנתא עליה אתם עומדים להתחייב? ב"מפתח משכנתאות" עובדים אנשי מקצוע, המתמחים מזה שנים רבות בענף המשכנתאות. המקצוענים, שלנו ימנעו מכם להסתבך. אנו חברה בלתי תלוייה, אשר, לא קשורה לאף בנק. לכן אנו נשמור ונייצג את האינטרסים שלכם, בעת לקיחת המשכנתא. אנו נוודא שהרכב המשכנתא מתאים לצרכים ולהכנסות הקיימות והעתידיות שלכם. אנו נוודא, שבמהלך חיי המשכנתא, תוכלו לפרוע חלקים מהמשכנתא במינימום קנסות ועמלות. "מפתח משכנתאות" יחסכו לכם הרבה זמן, התרוצציות, עצבים וכאב ראש. וכמובן, שאנחנו נחסוך לכם כסף – הרבה כסף!!!
טל: 035282101
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2012 09:45 |
|
| |
אני מסכים עם רימון, זה כמו שיש עיתונים מסוימים (שיעול) שצריך לקרוא את מה שכתוב בהם בעירבון מוגבל (שיעול)...
והמבין יבין...
זכאות משכנתא
|
|
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 08:35 |
|
| |
הזהרו מפגישת מכירות בבנק המתחזה להדרכה
אל תטעו, מידת הידע שלכם בתחום אינה מעניינת את הבנק. הוא מעוניין למכור. אתם יכולים לקבל מושגים בסיסיים אבל קחו בחשבון שאם לדוגמה אומרים על מסלול מסוים שהוא מסוכן, קרוב לודאי שהוא מסוכן לבנק ולכן יתכן ולכם הוא דווקא טוב.
אין תחליף לרכישת ידע באופן עצמאי על ידי יועץ שמקבל מכם כסף ואז הוא אובייקטיבי, ספר, אתרי אינטרנט (שאינם של הבנקים) . התשלום עבור ידע מתגמד לעומת הנזק שעלול להיגרם לאורך שנים של תשלום משכנתא גבוה כתוצאה מכניסה לתהליך ללא ידע מתאים.
בהצלחה.
|
|
| נשלח ב-3/4/2012 08:33 |
|
| |
פגישה בבנק לא נועדה למטרת לימוד אלא למטרת מכירה
אל תטעו, מידת הידע שלכם בתחום אינה מעניינת את הבנק. הוא מעוניין למכור. אתם יכולים לקבל מושגים בסיסיים אבל קחו בחשבון שאם לדוגמה אומרים על מסלול מסוים שהוא מסוכן, קרוב לודאי שהוא מסוכן לבנק ולכן יתכן ולכם הוא דווקא טוב.
אין תחליף לרכישת ידע באופן עצמאי על ידי יועץ שמקבל מכם כסף ואז הוא אובייקטיבי, ספר, אתרי אינטרנט (שאינם של הבנקים) . התשלום עבור ידע מתגמד לעומת הנזק שעלול להיגרם לאורך שנים של תשלום משכנתא גבוה כתוצאה מכניסה לתהליך ללא ידע מתאים.
בהצלחה.
|
|
| נשלח ב-21/12/2011 10:25 |
|
| |
אני אישית מטיל ספק ביעילותן של סדנאות כאלה. יש לי חבר שהשתתף בסדנא כזאת מתוך רצון להשתלב בשיווק פרויקט דירות למכירה בפתח תקווה וחשב שבעזרת קורס מזורז שכזה הוא יצליח למכור לפחות 15 דירות בשכונת נווה גן החדשה אבל המציאות טפחה על פניו. רק מי שיש לו ניסיון יכול באמת למכור דירות.
תוקן על ידי דויטש ב- 21/12/2011 10:26:57
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 15:21 |
|
| |
בדיוק
שלחו לי פוסט על זה. מישהי הייתה בסדנאת משכנתאות והיא מספרת קצת טיפים וכדומה
אולי כדאי לך לחשוב ללכת לסדנא שכזו
זה נראה לי מועיל
בהצלחה, רונית
|
|
|
|
| נשלח ב-1/8/2011 10:31 |
|
| |
שלום yeshalom, אם תבואו לפגישת יעוץ אצלינו, תוכלו לקבל את כל התשובות גם לשאלות שאתם לא יודעים לשאול. היועץ הפיננסי יעזור לכם לראות את האפשרויות העומדות לפניכם ויכוון אתכם להחלטה הנכונה. הצוות שלנו יכול לעמוד לרשותכם ולעמוד במקומכם מול הבנק ביעילות ובמסירות. בהצלחה!
משקלתא – ייעוץ משכנתאות בע"מ טל. 1599-500-220, פקס. 02-5004527 [email protected] www.mashkalta.com לחץ כאן כדי לעבור לבלוג
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2011 08:33 |
|
| |
תודה רבה משה...הקישור עצמו לא מוביל לקבוצה ישירות וגם חיפשתי בפייסבוק..אנסה שוב. תודה רבה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-13/6/2011 18:43 |
|
| |
|
|
|
|