בית פורומים הפורום הכללי והחרדי

האם מישהוא מבין אותי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/6/2011 21:10 לינק ישיר 
האם מישהוא מבין אותי?

*--[endif]*

שלום לכולם

אין לי מקום לשפוך את מה שיש בפנים . אז אולי כאן ימצא אוזן קשבת. לא עצה אלא אולי תמיכה והבנה ברגשות שלי....

אני בעל תשובה כבר כ 20 שנה. אבל כנראה שעדיין חלקים גדולים ממני עדיין לא חזרו..

דוגמה אחת לתאור על מה שאני רוצה לדבר היא כזות.אני מאוד אוהב דיסקו.שירים של שנות השמונים המאחורות כמו "מודרן טוקינג" או "אופוס" למי שיודעה מה זה.. אז לפעמים כיש לי מצב רוח טוב אני מתגנב לשמוע את זה באוזניות..)) לפני כמה ימים היה לי מאוד טוב בלב. פשוט חברתי למערכת את השירים האלו והתחלתי לרקוד לצלילים היפים האלו. הגיעה אשתי היקרה ואמרה לי .ראובן תנמיך את זה ( היא בעצמה גם אולי בפנים אוהבת את זה .אבל מה יגידו שכנים) ביד היה לי מסרק אז העפתי אןתן לקצה שני של החדר בכעס איעלה שילכו לאזאזל כולם גם לשמוח אי אפשר. ( את האמרות האלו שצריך לשמוח ר מי דברי סוירה אני אכלתי המון)

עוד דוגמה . יושבים כל משפחה ביחד . אוכלים ברקעה מתנגן שוואקי. אמרתי ספק לעצמי ספק ל כולם. "תכלס תגידו מה שאתם רוצים אבל יש לו קול יפה" אז בת הגדולה שלי בת 14 אומרת "לא נכון בכלל לא יפה." אמרתי "בגלל שרבנים אסרו לשמועה לו אז יש לו קול לא יפה עכשיו? " בקיצור אשתי אמרה לי להעביר נושא...

אז מה חכמים יבוא ויגידו- תחיה כמו שאתה רוצה ! תשיל מעצמך את מה שמפריעה ...   אוך עם זה היה כל כך קל ופשוט ...    יש ילדים בחדרים .יש בת שהולכת לתיכון... ..בקיצור משפחה רגילה  .אז מה אם אני לא טוב לי עם מערכת שאני חיי בה . הם רוצים מה שהוא אחר. ומתלהבים מהמערכת שהם גודלים בה. אבל בפנים חנוק לי עצוב וחשוך...  יש לי הרגשה שאני לוצה לגרד מעצמי את כל אותם ססמאות נבובות שמחשיכים לי את החחיים שאוסרות לי לשמוע "פינק פלויד" ו אריס סאן...

ממש עצוב לי..

לכן בחרתי את הניק כזה.))

אם יש למישהוא/י תובנות ( לא" עיצעס" ) בנוסה ישמח עם יגיב. ואולי אוכל גם להסביר אצמי יותר אם לא הובן נכון.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 12:28 לינק ישיר 
דרור היקר

מהודעתך עולה כי אתה מרגיש זר באיזשהו אופן במקום בו אתה נמצא (לפי דבריך "מרגיש חנוק"..) ונדמה כי אינך יודע כיצד להתמודד עם הרצונות הפנימיים שלך (לשמוע מוזיקה "אסורה" וכו'..) לעומת המסגרת בה אתה חי ועל פיה אתה נוהג. אני מזמין אותך לפנות אלינו לקבלת התייחסות אישית ומקצועית, ולעבור סדנת אימון אישי. באמצעות סדנת אימון זו תוכל להתמודד עם הרצונות שלך (גם הכבויים והנדחקים ביותר..), לדעת ולהגדיר מה אתה רוצה ולאן אתה פונה.. בכבוד רב, ד"ר כרמי אומרו.

טיפול זוגי במכון פתרונות! טיפול זוגי, גישור, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, אימון אישי ועוד... הכנס ומצא פתרון טיפולי או מטפל עוד היום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 12:27 לינק ישיר 
דרור היקר

מהודעתך עולה כי אתה מרגיש זר באיזשהו אופן במקום בו אתה נמצא (לפי דבריך "מרגיש חנוק"..) ונדמה כי אינך יודע כיצד להתמודד עם הרצונות הפנימיים שלך (לשמוע מוזיקה "אסורה" וכו'..) לעומת המסגרת בה אתה חי ועל פיה אתה נוהג. אני מזמין אותך לפנות אלינו לקבלת התייחסות אישית ומקצועית, ולעבור סדנת אימון אישי. באמצעות סדנת אימון זו תוכל להתמודד עם הרצונות שלך (גם הכבויים והנדחקים ביותר..), לדעת ולהגדיר מה אתה רוצה ולאן אתה פונה.. בכבוד רב, ד"ר כרמי אומרו.

טיפול זוגי במכון פתרונות! טיפול זוגי, גישור, ייעוץ זוגי, אימון זוגי, אימון אישי ועוד... הכנס ומצא פתרון טיפולי או מטפל עוד היום!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 11:54 לינק ישיר 

תודה! אני חדש פה. אמשיך לשוטט...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 11:30 לינק ישיר 

גרוסמן
צריכים אותך בפורטל הנפש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2011 23:24 לינק ישיר 

שלום לך המחפש דרור .. ראשית תרשה לי ללחוש לך סוד קטן הרבה הרבה אנשים חרדים מבטן ולידה מתמודדים עם הבעיה שהעלת פה. דבר שני אני לא מעוניין להכנס פה לדיון על עצם העניין מבחינה רוחנית ערכית וכדו׳ מה שאני רוצה זה לשתף אותך בכמה תובנות לענ״ד. כשזה המצב ויש בך את הרגשות שהזכרת, להדחיק ולהחניק אותם זה דבר גרוע מכל בחינה כי תיוצר לך מרירות פנימית שתצא בכל מיני דרכים לא רצויות.. אתה צריך למצוא דרך לעשות מה שטוב לך ומרגיע אותך אך כמובן לא באופן שיזיק לך או למשפחתך (זו החברה המצומצמת שאנו חיים בה, מה לעשותᛍ) דבר שני. לחיות עם רגשות ורצונות שכאלו מצד אחד ומצד שני עם מצפון דתי שמציק (עם יש לך כזהᛍ) זה ממש גרוע ומתכון לדכאון מתקדם... עצתי לך שתשב עם עצמך ותחליט מה באמת נראה לך בעייתי ולא מתאים מבחינה רוחנית, ערכית וכדו׳ ותלמד להתגבר על כך. מצד שני מה שהחלטת שטוב ומועיל לך ( כמו מוזיקה מכל סוג שהוא או כל תחביב אחר) וכדאי שיהיו לך כאלה.. אז תשלים ותחיה עם זה הכי טוב בעולם ותשכנע את עצמך שזה הכי טוב לך מכל בחינה שהיא. סליחה על המגילה מקוה שדברי הובנו 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > הפורום הכללי והחרדי > האם מישהוא מבין אותי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext