שלום לחברי הפורום
אני נמצאת עכשיו בתקופה מאוד קשה עם עצמי האם לפרק את החבילה שזה משהו שאני לא רוצה!!!!!
או שפשוט להילחם...
הבעיה העיקרית שלי זה שאני לא מצליחה להגיע אליו... אני לא מצליחה להבין אותו כמו שהוא מצפה ממני ... יש איזשהו מחסום מצידו שאני לא מצליחה לפרוץ! לא מצליחה לגעת לליבו.. וזה מאוד מתסכל אותי
אני עובדת עיצות איך לגרום לו להיפתח אלי חזרה ואני מאמינה שברגע שנגיע אחד אל השני הרבה דברים יסדרו לנו...
נשלח ב-6/7/2011 15:12
תנסי www.mahabaya.com הפסיכלוגים והמטפלים המשפחתיים והזוגיים במרחק טלפון אחד ממך. התקשרי אפילו עכשיו. יש גם פסיכולוגים דתיים
נשלח ב-20/6/2011 21:23
שימי לב שהכל עניין גם של מצב רוח באשכול הראשון חיפשת לעזוב ועכשיו את מעוניינת לשפר
נשלח ב-20/6/2011 19:21
אחת 27 שלום,
הגבתי לך כבר באשכול המקביל , עם זאת לא הבנתי מדבריך, האם גם בעלך, בדומה לך, אינו מעוניין ללכת איתך לייעוץ מקצועי?
בברכה
נייד 052-6346334
נקודהטובה, זה הפורום לשאלות בנושא זוגיות. כפי שנכתב בדבר הפתיחה הפורום נועד לשאלות העוסקות בתחום בריאות הנפש ובתחום יחסים במשפחה הכולל זוגיות, הורות ועוד
בברכה
נייד 052-6346334
אחת אני קורא את האשכול ולא מבין אך הוא שייך לפורם הזה מתאים יותר לפורום זוגיות אם יש כזה פורום
נשלח ב-16/6/2011 20:48
אחת אני הרבה חושב עליך לדעתי לפני שאת מעיזה לעשות משהו תייחדי הרבה מחשבה מה ניסיתי? מה עשיתי? וכן עליו, אם קשה לך להעמיק מחשה תתפללו קצת ואח"ז תחשבי אני מאמין שעם מחשבה נכונה תגיעי למסקנות נכונות
נשלח ב-16/6/2011 15:13
אפי לשאלתך,
באשכול הזה נסיתי יותר לפרט את הבעיה העיקרית וממה נובעת המחשבה של פירוק...
שיר המעלות, גם על זה חשבתי ולא עולה לי משהו....
חשבתי על עוד כיוון לערב גורם חיצוני שיפנה אליו ויאמר לו שאני שלחתי אותו...
נשלח ב-16/6/2011 03:07
יש מישהו קרוב אליו שיכול לדבר איתו לשמוע מה מציק לו?
נשלח ב-16/6/2011 02:28
שימי לו את הכל על השולחן, כולל ההתלבטויות שלך בקשר להמשך הדרך, כולל אי רצונך לפרק את החבילה, אבל אם לא יהיה ברירה תיאלצי לעשות את זה, אתכל זה תשימילו בשיחה ישירה, ותודיעי לו שיחשוב על כך כמה ימים בכדי לגבש תשובה,