אז מעניין לכם!!! גם לאחים הגדולים יש משהו מוזיקלי?? כולם גרים בארץ??
נשלח ב-21/7/2011 22:42
האחים לבית שפירו הם 5 אחים שדובי ומרדכי הקטנים בינהם. (+2 בנות...) ופשוט מאד אני ירושלמית והשפירוס גם, ויש לנו ידידים משותפים... ובארועים כמובן כולנו נפגשים!
נשלח ב-21/7/2011 00:44
shapiro3 כתב:
יש לי קצת מידע אמין עליהם וגם ראיתי אותם כמה פעמים... רק אמרתי שהגרובמנים הם סוג של המשך של השפירוס מכיון שהם ידידים ממש קרובים של כל האחים שפירו... ונראה לי שלכן הם הצטרפו למיאמי מזרח...
מי הם כל האחים שפירו כדברייך????? ואיך את משיגה את המידע האמין הזה?
נשלח ב-20/7/2011 20:51
השורות הן מלמטה ללמעלה... כלומר השורה הראשונה הכוונה השורה התחתונה... ואני לא קשורה לשפירוס! רק יש לי קצת מידע אמין עליהם וגם ראיתי אותם כמה פעמים... רק אמרתי שהגרובמנים הם סוג של המשך של השפירוס מכיון שהם ידידים ממש קרובים של כל האחים שפירו... ונראה לי שלכן הם הצטרפו למיאמי מזרח...
נשלח ב-20/7/2011 19:29
שפירו, לא הצלחתי להבין מה הולך פה, את גם קשורה לשפירו?
ובכלל השמות של מיאמי מזרח - שורה ראשונה, שניה ושלישית - הכוונה מלמעלה או מלמטה?
נשלח ב-20/7/2011 14:12
Miamit כתב:
למה? מי היה הבן דוד של השפירוס?????
אין בינהם קשר דם... אבל בהחלט קשר משפחתי הדוק בין הגרובמנים לשפירוס'! ואפרים בן דוד של עקיבא ובנימין גרובמן...
נשלח ב-19/7/2011 17:23
בתמונה הראשית, נו נו לא נורא בכל אופן לי הוא הזכיר אותו קצת כשהוא היה קטן
נשלח ב-19/7/2011 00:27
משה בורשטיין לשאול אלסן? הוא לא מזכיר לי אותו אם תשאל אותי!
נשלח ב-18/7/2011 23:58
למה? מי היה הבן דוד של השפירוס?????
נשלח ב-17/7/2011 21:01
CHEDVA כתב:
עקיבא ובנימין גרובמן אחים, אפרים גרובמן בן דוד - הגרובמנים הם משהו כמו ההמשך של השפירוס'... סתם לידע כללי! (אפרים גרובמן במקבילה של אחי. ובנימין ועקיבא חברים... שכנים לשעבר ומכרים ותיקים!!!!!!!!)
נשלח ב-2/7/2011 23:43
ומי שר מ-oh עד day? לי נשמע דוד צ'רנדוף, ההתחלה מזכירה לי דווקא את ג'רמי... אם כי הסוף באמת נשמע כמו דייויד צ'.
אני כמעט בטוח שזה ג'רמי.
נשלח ב-1/7/2011 12:37
משיחמשיח כתב:
ברשותכם אני יתחיל אם החסרונות (ולא שאין יתרונות...)
אז ככה כמו שכבר כתבו כאן, החוברת עם כמה וכמה פשלות שזה אומר בכיתוב של השירים ובלבול בסולנים אבל לא רק.. כשאני מכניס את הדיסק למחשב את רב השירים התוכנה קוראת בשמם וחלקם כתובים כ Track ועולה על כולנה רצועה האחרונה שכתובה כפשוטו רצועה 12. אותי זה נורא מרגיז אני שילמתי 60 ש"ח טבין ותקילין אני רוצה לקבל משהו מושלם אתם לא חושבים כך? אני מתלבט אם להתקשר ל"אור החיים" או לשלוח לירחמיאל אימל?( :-) )
שמע ישראל - שיר סוחף במיוחד וכמו שכולם כבר גמרו עליו את ההלל שהוא עתיד להיות להיט לדעתי הוא כבר להיט חוץ מזה הוא גם נורא קליט. אני אישית מאוד מאוד אוהב את ההוספה באידיש זה הופך את השיר לעסיסי יותר. מילה בסלע. אני חושב שחיים יהודה גורי בכלל לא שר כאן מכיוון שזה נשמע אותו סולן, ריצ'י אייל ועקיבא ג'קובסון כתובים במבולבל נראה לי שהם אלו שעושים את הדואט המקסים שם לפני יהודה גורקין. אפרופו יהודה סולו מתוק להפליא וגם מאוד מקצועי! (ירחמיאל מזה הקיפוח הנוראי הזה????)
תורה תבלין- שיר מדהים! העיבוד, הסולנים, הביצוע והתוכן הופכים את השיר למשהו מיוחד. פשוט אהבתי!
מי לה' אלי- שניהם מקסימים וטובים, הסולנים האמריקאים אחד אחד וכולם ביחד מ-ד-ה-י-מ-י-ם!
בעברית- הסולנים מצוינים חבל"ז. לסולן השני קצת מבטא ברזילאי מוזר אבל לא נורא!
ברזילאי?!
משה גולדפישר ברוך הבא! אתה נראה נורא חמוד בתמונה!
עכשיו מי שר בקטע מ-so עד about? לי נשמע כמו עקיבא ג'קובס
נשמע לי דווקא כמו ח"י גורי... אולי יש פה עוד טעות בסולנים? כי ב Oh Hashem יש מישהו שנשמע כמו עקיבא ג'ייקובס, בשורה של Please reveal your glory. גם לכם נשמע שזה הוא? ומי שר מ-oh עד day? לי נשמע דוד צ'רנדוף,
ההתחלה מזכירה לי דווקא את ג'רמי... אם כי הסוף באמת נשמע כמו דייויד צ'.
ולמה סול כתוב שם מה הוא שר שם?
סול לדעתי שר את Turn to the one above, serve him... and pride .
oh hashem- שיר חמוד אבל המקצב מידי חד גוני (ולמה בחוברת כולם פותחים את הפה?)
מלך- יצא יותר נחמד ממה שחשבתי,השיר היחיד שלא אהבתי את הסולו של רבינא...
נכון. נכון. נכון.
אוף. אוף. אוף.
למה ירחמיאל חיכה עד שלרבינא יתחלף הקול? בהופעת פסח תש"ע רבינא שר את זה בלי להרגיש בכלל שהוא עולה.
וכל שאר השירים שלא הזכרתי כולם טובים ויפים,ועיבודים מצוינים. (אהבתי שירחמיאל הפעם ממש נכנס לעיבודים והתמקצע בהם מאוד. הרבה יותר מב"משיח".) ובקיצור דיסק שכייף להאזין לו מבלי שיעשה כאבי ראש ואוזניים וזה מצויין!!!
(תסתכלו על התמונה הראשית משה בורשטיין מזכיר את שאול אלסון כנ"ל סול בתמונה במי לה' אלי, וסליחה על הצינון התמונות הקטנטנות בתוך החוברת לא מזכירים לכם את 'חנוכה' של ישיבה בויס?)
עקיבא ג'יקובסון- איזה קול יפה ועדין פעם ראשונה שאני זוכה לשמוע אותו חבל חבל למה רק סולו אחד ודואט אחד??
שרולי רובין-קולו עומד בין זלמן פולק לדיויד הרשקוביץ הבוגר, המקצועיות בשירה שלו משהו מיוחד שלא היתה לו לפני כן.
דוד פרלמן- איזה מתוק מזכיר לפעמים את יעקב מרדכי גרסטנר. וואלה! יש בזה משהו.
דוד צ'רנדוף-אח איזה קול ענוג מזכיר לי את הסולנים מפעם אבל לא מזכיר לי משהו ספציפי ובוודאי לא את יושי. טוב, הוא עוד קטן... אבל "ניצני יושי" אני בכל זאת שומעת...
ג'רמי-יש לו תקים כאלו בקול שמזכירים את דיויד. טוב, התפוח (הזהוב) לא נופל רחוק מהעץ! רבינא- תפסיקו להגיד עליו שהקול כבר לא מה שהיה, הקול שלו הכי משובח משהיה אי פעם.
ולמי שהזכיר פה את הכרטיס זהב אני גם חשבתי שזה אמור להיות בדיסק כפי שכתוב על הקופסא אבל בחנות ראיתי מודעה על הכרטיסים האלו, ואני קניתי גם ספרים חוץ מהדיסק וקבלתי כרטיס (אל תדאגו לא זכיתי במקום בהופעה) כך שלא נראה שזה קשור רק למיאמי. נראה לי שאלו שני סוגים שונים של כרטיסים, לא קשורים אחד לשני. ככה אני הבנתי, בכל אופן.
טוב תודה על ההקשבה ולילה טוב!
נראה לי שעבד קשה כאן זה דווקא הכותב, ולא המאזינים, שבטח נהנו מכל רגע - - -
:)
נשלח ב-29/6/2011 12:11
תגידו, שמתם לב שבשיר הו השם כתוב בדואט רק את בנימין רבינא וג'רמי? מה עם דויד פרלמן?
נשלח ב-28/6/2011 23:45
ברשותכם אני יתחיל אם החסרונות (ולא שאין יתרונות...) אז ככה כמו שכבר כתבו כאן, החוברת עם כמה וכמה פשלות שזה אומר בכיתוב של השירים ובלבול בסולנים אבל לא רק.. כשאני מכניס את הדיסק למחשב את רב השירים התוכנה קוראת בשמם וחלקם כתובים כ Track ועולה על כולנה רצועה האחרונה שכתובה כפשוטו רצועה 12. אותי זה נורא מרגיז אני שילמתי 60 ש"ח טבין ותקילין אני רוצה לקבל משהו מושלם אתם לא חושבים כך? אני מתלבט אם להתקשר ל"אור החיים" או לשלוח לירחמיאל אימל?( :-) )
שמע ישראל - שיר סוחף במיוחד וכמו שכולם כבר גמרו עליו את ההלל שהוא עתיד להיות להיט לדעתי הוא כבר להיט חוץ מזה הוא גם נורא קליט. אני אישית מאוד מאוד אוהב את ההוספה באידיש זה הופך את השיר לעסיסי יותר. אני חושב שחיים יהודה גורי בכלל לא שר כאן מכיוון שזה נשמע אותו סולן, ריצ'י אייל ועקיבא ג'קובסון כתובים במבולבל נראה לי שהם אלו שעושים את הדואט המקסים שם לפני יהודה גורקין. אפרופו יהודה סולו מתוק להפליא (ירחמיאל מזה הקיפוח הנוראי הזה?)
תורה תבלין- שיר מדהים! העיבוד, הסולנים, הביצוע והתוכן הופכים את השיר למשהו מיוחד. פשוט אהבתי!
מי לה' אלי- שניהם מקסימים וטובים, הסולנים האמריקאים אחד אחד וכולם ביחד מ-ד-ה-י-מ-י-ם! בעברית- הסולנים מצוינים חבל"ז. לסולן השני קצת מבטא ברזילאי מוזר אבל לא נורא! משה גולדפישר ברוך הבא! אתה נראה נורא חמוד בתמונה! עכשיו מי שר בקטע מ-so עד about? לי נשמע כמו עקיבא ג'קובס ומי שר מ-oh עד day? לי נשמע דוד צ'רנדוף, ולמה סול כתוב שם מה הוא שר שם?
oh hashem- שיר חמוד אבל המקצב מידי חד גוני (ולמה בחוברת כולם פותחים את הפה?)
מלך- יצא יותר נחמד ממה שחשבתי,השיר היחיד שלא אהבתי את הסולו של רבינא...
וכל שאר השירים שלא הזכרתי כולם טובים ויפים,ועיבודים מצוינים. (אהבתי שירחמיאל הפעם ממש נכנס לעיבודים) ובקיצור דיסק שכייף להאזין לו מבלי שיעשה כאבי ראש ואוזניים וזה מצויין!!!
(תסתכלו על התמונה הראשית משה בורשטיין מזכיר את שאול אלסון כנ"ל סול בתמונה במי לה' אלי, וסליחה על הצינון התמונות הקטנטנות בתוך החוברת לא מזכירים לכם את 'חנוכה' של ישיבה בויס?)
עקיבא ג'יקובסון- איזה קול יפה ועדין פעם ראשונה שאני זוכה לשמוע אותו חבל חבל למה רק סולו אחד ודואט אחד?? שרולי רובין-קולו עומד בין זלמן פולק לדיויד הרשקוביץ הבוגר, המקצועיות בשירה שלו משהו מיוחד שלא היתה לו לפני כן. דוד פרלמן- איזה מתוק מזכיר לפעמים את יעקב מרדכי גרסטנר. דוד צ'רנדוף-אח איזה קול ענוג מזכיר לי את הסולנים מפעם אבל לא מזכיר לי משהו ספציפי ובוודאי לא את יושי. ג'רמי-יש לו תקים כאלו בקול שמזכירים את דיויד. טוב, התפוח (הזהוב) לא נופל רחוק מהעץ! רבינא- תפסיקו להגיד עליו שהקול כבר לא מה שהיה, הקול שלו הכי משובח משהיה אי פעם.
ולמי שהזכיר פה את הכרטיס זהב אני גם חשבתי שזה אמור להיות בדיסק כפי שכתוב על הקופסא אבל בחנות ראיתי מודעה על הכרטיסים האלו, ואני קניתי גם ספרים חוץ מהדיסק וקבלתי כרטיס (אל תדאגו לא זכיתי במקום בהופעה) כך שלא נראה שזה קשור רק למיאמי. טוב תודה על ההקשבה ולילה טוב!
נשלח ב-28/6/2011 18:01
חמוד...
הוא נראה קצת ביישן... בהמלאך הגואל (שעובר אוטומטית מיד אחרי לגבי) הוא מנסה לעלות ולא הולך לו :)