בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

ירחמיאל ביגן בראיון אצל מנחם טוקר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/6/2011 23:25 לינק ישיר 
ירחמיאל ביגן בראיון אצל מנחם טוקר

אז עכשיו תורו של מנחם טוקר לראין את ירחמיאל על האלבום. ראיון קצת יותר מפורט בטוקר fm ממש עכשיו... (ברדיו 101fm)

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/6/2011 00:06 לינק ישיר 

יוני770 : ישיבה בויס רק עומדים ושרים הצחקתני יש להם שירים שאין להם אפילו רגע אחד מנוחה עד שמתחיל להסתחרר הראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/6/2011 13:36 לינק ישיר 

אני חושבת שאתם סתם מקטרים.
כמה שיפה לראות אותם שרים, אבל באיזשהו מקום זה משעמם לראות ילדים שרק שרים (כמעט כמו ישיבה בויס)
זה ממש יפה התוספת של הריקודים- מה שברור שבהופעות רגילות זה לא מאורגן מספיק כמו ב DVD אבל כך זה גם בשירה, אין מה לעשות זה חלק מהאימון
תראו שבעז"ה הDVD של מי לד' אלי יהיה פצצצצצצצצצצצצצצצצצצה!!!!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 17:21 לינק ישיר 

בקיץ יהיה  מדרגות על הבמה               בלי קשר אני אהבתי את יבוא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/6/2011 16:22 לינק ישיר 

כמו שכתבתי פה בתחילת הדיון על זה, את יבא דווקא אהבתי, זה היה עדיין מסודר ומצד שני גיוון מרענן וגם המדרגות.. אבל אחר כך כולם אומרים שהרמה של ההופעות התחילה לרדת מאד.
יכול להיות שזה בגלל שאין אחר כך DVD, שבו הכל נראה יותר מושלם, אבל לא נראה לי שזו הסיבה. בכל ההסרטות שיש מאז, גם הטובות יותר וגם הטובות פחות, הבמה נראית מבולגנת והכל פחות אחיד ופחות מוצלח בכזו צורה. (נהניתי לראות הסרטות אבל זה ממש לא עושה רושם של הרמה של מיאמי)
לאחרונה ראיתי הסרטות מפסח וניסיתי לדמיין שהם עומדים בצורה הנורמלית יותר, ושרים ביחד ועושים תנועות אחידות, זה היה יכול להיות כל כך מוצלח.. אני מקווה שהמצב ישתפר, ואני בטוחה שכשיצא DVD חדש (בחורף הבא אולי?) הוא בכל מקרה לא יאכזב, כי הם לא יוציאו משהו לא מספיק איכותי, זה בטוח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/6/2011 15:19 לינק ישיר 

אני בדעה של אידי. אני לא מבינה מה אתן מדברות? לדעתי רווח הרבה יותר משעמם מיבוא! יש ממש קצת תנועות ורב הזמן הילדים עומדים בלי לזוז. להפך, ביבוא יש אקשן (אם כבר הזכרתן אקשן): התנועות המגוונות (!), עיצוב הבמה, האורות, המיקרופונים - כמו שאידי הזכירה. להופעות של פעם יש את הייחודיות שלהן, אבל אם היום הוא ינסה לשחזר את זה - זה פשוט לא ילך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2011 21:32 לינק ישיר 

זה מעניין מה שאתן אומרות - כי אני דווקא ממש ממש אהבתי את המדרגות, הריקודים, התנועות הייחודיות של כל אחד עם המיקרופון ובכלל את כל הסגנון של יבוא (את הופעת פסח האחרון לא ראיתי, אבל מהתמונות הצטערתי שאין מדרגות).
יש עוד מישהו שחושב כמוני?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/6/2011 18:51 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
הריקודים לא מיותרים, הריקודים של ה3 שנים האחרונות כן.
שיחזר קצת לריקודים שבדרך התורה. שנות התשעים. לא יודעת משהו מושקע כמו פעם!

ברור, זה מה שהתכוונתי!
ואגב, בתקופות ההם כשהמקהלה עמדה לפעמים בלי תנועות ושרה זה היה גם מעניין, כי הם עמדו מסודר ושרו ביחד במרץ ולא כל אחד בפינה שלו לרמקול שלו.. (עם התנועה לכיוון שבא לו)
ומה שאת אומרת 'משהו מושקע כמו פעם' - גם עכשיו הוא משקיע, אפילו יותר כח, אבל זה סתם חבל, כי עדיף שישקיע באמת בכיוון הנכון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2011 18:38 לינק ישיר 

הריקודים לא מיותרים, הריקודים של ה3 שנים האחרונות כן.
שיחזר קצת לריקודים שבדרך התורה. שנות התשעים. לא יודעת משהו מושקע כמו פעם!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/6/2011 16:41 לינק ישיר 

דווקא אם הוא מזדקן, אז יש לו עוד סיבה להפסיק את הריקודים המיותרים האלו. ביבא זה עוד סביר, יחסית, זה פעם ראשונה ויש מדרגות, אבל לאט לאט זה מתדרדר יותר ויותר. ממש חבל!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2011 17:34 לינק ישיר 

גם לדעתי הרמה של המקהלה ירדה בהופעות בלבד!! ירחמיאל מזדקן זאת עובדה. אבל למה א"א להביא בחור או שניים מוכשרים, שהם אלו שיאמנו את המקהלה לקראת ההופעות לפחות בריקודים. (זה לא יוריד מהרמה של מיאמי בעיקר לא כשירחמיאל אומר שקשה לו עם הענין!)
להפך זה יחזיר את המקהלה לתור הזהב שלה... (שנות התשעים) כי המוזיקה הולכת ומשתבחת בס"ד. אבל ההופעות פחות.
אודה ולא אבוש הדיוידי של יבוא משעמם בהרבה משל רווח. הריקודים שם דומים אחד לשני מאד, ואין איזה אקשן כמו בישנים. גם לדעתי מאז שנכנסו המיקרופונים האישים ההופעות השתנו מאד. (ולדעתי לא לטובה!) כי אין את הצרחות שיש כשילד מגיע לסולו שלו, כי הוא פשוט שר במקום שלו...
לדעתי אם ירחמיאל מודע לענין, שיעשה משהו בנידון. כי הקהל מרגיש זאת היטב! אין מה להשוות הופעות של שנות התשעים ותחילת האלפים להופעות של השנים האחרונות...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2011 12:30 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
מדבר על הפרישה של ירחמיאל:
ירחמיאל: אני לא חושב על היום שאחרי, אני שמח שאני עדיין יכול למרות שקשה עם הריקודים.

אם קשה לו עם הריקודים (וגם אם לא), אני הייתי ממליצה מכל הלב להפסיק עם הריקודים בסגנון ההופעות האחרונות!
לא כל כך נהניתי מהצורה הזאת שקצת מורידה מהרמה של ההופעה ושל המקהלה. מילא ביבא, כשזה היה פעם ראשונה והיו גם מדרגות, זה היה יותר מסודר וזה היה גם גיוון מעניין, אבל אחר כך זה התחיל לגרום לבלגן ולחוסר אחידות. בקליפים מההופעה האחרונה גם הפריע לי מאד שבשירים החדשים כמעט כל התנועות חוזרות על עצמן, ומוכרות משירים אחרים למשל בשיר שמע ישראל, ובמיוחד ב-Oh Hashem שאין שם תנועה אחת חדשה חוץ מהתנועה של הכינור שהם עושים עם היד במשך כמה דקות רצופות... (אגב, גם הפריע לי שלכמה מהילדים לא היה רמקול ביד והם היו שונים, ובלי קשר, גם לא אהבתי את הרעיון שילדים מהמקהלה באים לשאת דרשה לפני השיר במקום ירחמיאל, במיוחד שהוא לא בוחר בדיוק את מי שמתאים..)
בקיצור, הייתי מאד רוצה שהם יעמדו יפה כמו ברווח ובתקופה שלפני, (או אפילו כמו בשירו לו..) ויעשו תנועות טובות ואחידות כמו של פעם.. זה יהיה הרבה יותר טוב ואולי גם יותר קל לירחמיאל..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2011 22:47 לינק ישיר 

תודה מילק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2011 20:05 לינק ישיר 

הכתבה בשלאגר על הראיון + תעוד....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/6/2011 19:43 לינק ישיר 

יפה וזה כבר שיא שנה אחרי שנה לבוא לארץ יפה מאוד כנראה הוא התחיל להבין שיש פה קהל גדול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/6/2011 16:10 לינק ישיר 

איזה מחמאות רצות פה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > ירחמיאל ביגן בראיון אצל מנחם טוקר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext