אני מאוד מקווה ורוצה להאמין שגם אתם נרתמתם למאבק מול הע"ר הרשעים בעלי חברות הענק המנצלים את הכח שנתן להם הקב"ה כדי לשדוד ולעשוק את כיסו של עם ישראל המדולדל ממילא ומורידים למינימום את צריכת מוצרי החלב בכלל כאשר הקוטג' מהווה את הסנונית הראשונה במאבק הארוך הזה.
אל תדאגו לא עברתי לעסוק בסוגיות אקטואליות וחברתיות, הנושא הזה קשור בקשר הדוק ובלתי ניתן לניתוק לסוגיית הגאולה כפי שהיא מופיעה בגמ' ובפסוקים. עוד נזכה ונראה בע"ה בנפילתם ללא תקומה של כל הרשעים האלה השולטים במשק הישראלי ומוצצים את דמו של האזרח הקטן. אנחנו. זו הבטחה. לא שלי של בורא עולם.
תוקן על ידי המיייחל ב- 22/06/2011 15:53:42
נשלח ב-1/11/2012 09:32
נמשיך להאבק ברשעים ולא נפסיק עד עלות השחר! זה הזמן להצטרף אחים יקרים
ליקטתי בשבילכם שני טוקבקים בלבד מתוך מאות על הכתבה
נשלח ב-28/10/2012 08:15
אם כך מצויין, אנחנו מסכימים בכל.
וזה בדיוק מה שאני צורח וצווח באשכול הזה!
הכח בידינו הצרכנים והגיע הזמן מזמו להכות את תאבי הבצע והכח בכיסם!!
לא קראתי לצאת להפגנות או לנקוט בכל מיני צעדים אחרים אלא בצעד הכי חשוב והכי משמעותי.. להפעיל את נשק החרם ולהכות את השודדים המושחתים בדיוק איפה שהכי כואב להם - בכיס.
נשלח ב-28/10/2012 01:41
עקרונית אני מסכים עם כל מה שאמרת. כל שטענתי הוא ששוק משוכלל דואג למחירים בשיווי משקל. היצע וביקוש. אם המחיר לא כמו בחו"ל אז: 1) הביקוש גדול, או 2) יש קרטל/מונופול, או 3) המדינה מתערבת בצורה מלאכותית.
מיסים בארץ די גבוהים ולכן הרבה מוצרים יקרים יותר מבחו"ל. השוק בארץ כל כך קטן שתמיד יהיו לך לא הרבה יותר מ3 שחקנים והם יצרו קרטל. אנשים בארץ חיים בלי חשבון. שלוש טענות אלו מתמפות ל3 בסיבות הנ"ל ויוצרים את המחירים הגבהים. זה שהע"ר עושים קרטל זה נכון אבל זה רק גורם אחד מבין השלוש.
אני התייחסתי יותר לגורם של הצרכן ואתה מאידך לקרטל.
לפחות מבחנתי אין מחלוקת רק שלא ניתן לגלגל את כל האשמה על המוכר. הקונה לא חייב לקנות.
נשלח ב-26/10/2012 08:47
במחילה מכבודו ערבבת פה כמה דברים
אין קשר למחאת קיץ 20011 של הע"ר המושחתים המדושנים נגדם יצאתי כבר אז. הזעקה היא כנגד יוקר המחיה והשוד ללא האקדח שהחברות הישראליות שודדות את תושבי המדינה ודופקות מחירים היקרים בעשרות ולפעמים מאות אחוזים יותר מאשר בחו"ל בין במוצר מקביל ופעמים באותו מוצר עצמו!
הופיע לא פעם בנט השוואת מחירים של מוצרים ישראלים מול מקביליהם באירופה בעיקר והתוצאות היו מפחידות אחי! שודדים אותנו כאן בארץ ואנחנו ממשיכים לקבל את זה כאילו זה מובן מאליו וכך זה צריך להיות. וזו טעות טעות נוראה! את המשק מחזיקים הע"ר והם אלה שמוצצים את דמנו ועושים הון על גבינו השבור ואנחנו נמשיך לשתוק להם ולהתנהג כמו איזה ילד מפוחד ומבועת בגן של נחמה?!
מסתם אזרחים קשיי יום אני לא מצפה להרבה אבל מיהודים חמים ואיכפתיים שנושא הגאולה בוער בעצמותם והם מתקשים לסבול את הגלות המרה הזאת אני מצפה לקצת יותר מאשר קריאת חידושי תורה נבואה ואקטואליה באיזה פורום הזוי באנטרנט.
לכן אני מנסה לנצל את הפורום לטובת המאבק הזה שהוא חלק מהמאבק בשלטון הרשע של הע"ר על עם הקודש. עד כדי כך בנפשנו יוקר המחיה הזה שהקב"ה משתמש בו להמיר את חיוב המיתה שהדור כולו חייב בעוני וקשיי פרנסה!!
בזוה"ק (תקוני הזוהר ס"ט) אמר על הפסוק "ויקם קין על הבל אחיו ויהרגהו" שהקב"ה הראה לקין בנבואה מה שעתידים הע"ר בניו לעשות לעם ישראל בניו של הבל שעתידים לשלוט עליהם ולגזול את ממונם ע"מ שלא תהיה להם תקומה. שהרי עני חשוב כמת. וזהו שאמר 'ויהרגהו' שעני חשוב כמת.
בתקווה שעכשיו לאחר שהבנת את הדיבורים האלה השתנתה מעט הפרספקטיבה שלך על מה שקורה כאן ומול מי אנו נלחמים ועל מה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 26/10/2012 08:48:31
נשלח ב-25/10/2012 23:50
אני לא כל כך מבין את כל המחאות האלה. רב האנשים שליהגו בהפגנות מרוויחים טוב ונהנים מהחיים. הם כועסים שהמדינה לא ממנת להם פלאפון/מילקי/עגלה/חינוך-מגיל-0 או כל מותרות אחרות. לא היה דור כזה דשן אי פעם. אם יקר למישהו הקוטג שלא יקנה. אם הביקוש ירד אז, או שהמחיר ירד או שיפסיקו לייצר אין שום סיבה להתערב מלאכותית בשוק. לא כל דבר "מגיע לי כי שרתתי בצבא 3 שנים".
אנשים בוכים שלא יכולים לטוס לחול, לשבת במסעדה. אבל מכשיר סלולרי שעולה שלשת אלפים ש"ח יש להם ודירה רק בתל אביב רוצים.
אני מוחה נגד המחאה. זה לא אמיתי. סתם טרנד חולף. אם היה מחסור אמיתי לא היו קונים.
כמובן שיש אנשים באמת מסכנים ורעבים ועליהם לא דיברתי אך הם אינם בין רוב המפגינים.
הרגלי הצריכה משתנים בהתאם לאפשרויות וזה נכון וטבעי. זו דעתי.
נשלח ב-25/10/2012 15:17
שתיקת הכבשים המובלים כצאן לטבח ?
שתיקתכם באשכול הזה מעלה ריח של חשש כבד כמי שמשלימים עם הגזירות האלה ולא מוכנים להירתם למאבק החברתי. זה כואב לא פחות מעושק המחירים! עד מתי אני שואל!? עד מתי נהיה כאלה חלשים? לא נמאס לנו להיסחט כך? קומו עורו ישנים משנתכם! תקנו אותי בבקשה אם טעיתי. אדרבה! אשמח מאוד לשמוע על שינויים בהרגלי הצריכה שלכם בעקבות המאבק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 25/10/2012 15:20:11
נשלח ב-16/10/2012 15:53
אין טעם מתוק כמו התגברות על היצר - "זה רע זה אוסם!!"
היום קפצתי לסופר לסיבוב קניות קצר ובין שלל פריטים שלקחתי ניגשתי למדפי אוסם ובאתי לקחת כמה חטיפים וקרקרים, ברגע האחרון פתאום כאילו משום מקום נזכרתי בחרם שנכנס השבוע לתוקף! התאפקתי ומשכתי את ידה חזרה. כמובן שקשה, כמובן שהייתי מעדיף שלא יהיה חרם או לפחות שיתחיל משבוע הבא אחרי שאמלא את הארון בחטיפים ושאר מרעין בישין.. אבל החלטה זו החלטה! יש גבול לכמה אדם יכול להיות פראייר ולתת לשודדים האלה את הארנק שלנו מבלי שאפילו יאיימו עלינו. זה המלחמה הקטנה שלנו ואני גאה להילחם אותה וקורא גם לכם להצטרף אליה.
נשלח ב-10/10/2012 16:14
כָּל נִדְרֵי וְנִדּוּיֵי וַחֲרָמֵי
לפני החגים עושים התרת נדרים וקללות וחרמות..
אבל אחרי החגים מצווה להחרים לנדות ולא לצרף את העבריינין!!
כדי שיהיה על מה לבקש שוב פעם בשנה הבאה.. אז יאללה, כולנו מצטרפים למאבק.
תוקן על ידי המיייחל ב- 10/10/2012 16:15:07
נשלח ב-23/8/2012 09:30
אפס תגובות?
אפשר לחשוב שאין לכם מה לומר ואין לכם דעה..פחחחח..
אוקיי הבנתי ת'מסר, לא מתאים לכם הודעות קרב בסגנון קטגורי כזה.
אין בעיה, מהיום יהיו רק הודעות פוצי מוצי..
נשלח ב-21/8/2012 15:10
תגובתי הישראלי מטומטם? נו..זה עוד ניחא, עליו לא הייתי מרים קול זעקה כי רף הציפיות שלי מיהודי ללא תורה לא גבוה במיוחד.. אבל מה אעשה שאת אחיי שומרי המצוות ולומדי התורה אנכי מבקש בראותי את טמטומם הרב ורדידותם העמוקה ביושבם לעסוק בתורה אוי לי על כאב הלב אם אנסה לשתוק כאילו אינני שומע את הבנתם הרדודה בנסותם להבין את דברי חכמינו ז"ל ואוי לי אם אפצה פי בניסיון לאלפם בינה ולהאיר עיניהם כיצד לומדים ואיך מבינים באמת את עומק דברי רז"ל. חכמת המסכן בזויה ודבריו אינם נשמעים בדור טיפש ופתלתול מלא בחוצפה וגדוש בבורות המעניק מלוא חופניו שפע של טיפשות לאחיו החילונים למען לא יחסר להם. הלואי ולפחות לחסד תחשב להם נתינה נדיבה זו..
[ התכוונתי לרמוז שהטיפשות והטמטום של הישראלים יונק מרדידותם של אחיהם הדתיים/חרדים]
תוקן על ידי המיייחל ב- 21/08/2012 15:20:22
נשלח ב-28/2/2012 08:38
כי מלאה הארץ חמס מפניהם - נאמר על הע"ר
הפסק-זמן כמשל בלבד
תגובת אחד המגיבים:
וואו! רוב מוצצי הדם, הטייקונים, הם שמאל קיצוני
וואו! רוב מוצצי הדם, הטייקונים, הם שמאל קיצוני התומך בצדק חברתי...
דן פרופר מאוסם, נוני מוזס מידיעות, שטראוס האבא והבת, האחים חרל"פ יבואני מרצדס,
נוחי דנקנר ושות' ועוד...ועוד...
נשלח ב-23/2/2012 18:32
עדיף סקי על ג'חנון מאשר סקי על החרמון (גם כן שודדים מושבעים)
סקי אחד בשבוע לא יעכב את המשיח. אז יאללה שיהיה בתאבון. לכבוד שב'ס קויידש. מעבר לכך דמו בראשו.
נשלח ב-23/2/2012 17:57
אני בעד!!...רק יש לי בעיה קטנה, בשבת בבוקר אני אוהב ג'חנון עם סחוג ביצה סלט ו...גבינת סקי של שטראוס, ואנחנו לא נדע מה נעשה, הסקי הולכת הכי טוב עם המתכון! לעבור לתנובה?
נשלח ב-23/2/2012 16:34
נמשכת ואף מתעצמת המלחמה בערב-רב בע"ה!
אמרתי בעבר ואני חוזר ואומר שוב: אני לא מתעסק באקטואליה! אתם חייבים להפנים את זה.
אם אני מצטרף למחאה הזאת ותורם את הפורום לטובת העניין פירושו של דבר שזה קשור לגאולה. זה קשור לתהליכי סוף הגלות ותחילת הגאולה, זה קשור למלחמה ברשעים שהם הע"ר השולטים עלינו ומוצצים את דמנו. זה קשור להקמת שכינתא מעפרא כי כל זמן שהכח בידם - ישראל וצד הקדושה למטה! מי שאת האמיתות הפשוטות האלה לא מבין או לא מקבל אין לו מה לחפש כאן מוריי ורבותיי. חד-משמעית. אשרי עם ישראל שמתעורר על הדברים האלה גם אם מדובר במחאה חילונית לחלוטין שאינה קשורה לדת. ברובד העמוק של המציאות הכל קשור לתורה ובסוף גם זה יתגלה.
נשלח ב-22/2/2012 17:14
"לא נוזיל מחירים!" - הבנתם עם מי יש לכם עסק??
ציפייה למשיח וגאולה לא הולכת ביחד עם כניעה לרשעים האלה והשלמה עם המצב!!! אין דבר כזה!
מי שבכל זאת חושב שכן מתבקש למצוא לו פורום אחר. "הדרת סמרטוטים" מהיום.