| נשלח ב-4/7/2011 22:53 |
|
| |
כמה קשה להיות נשוי
בס"ד
אולי זה לא המקום המתאים,
אבל אמרתי אשתף, דאגה בלב איש ישחינה.
כמה רציתי פעם להתחתן, וכבר בן 28 וחצי,
מה עשיתי? כמה תפילות שהתפללתי,
ולאחר שזכיתי -
פשוט אין לי אושר היום, :P
תוקן על ידי טמבלויזיה ב- 04/07/2011 22:56:13
|
|
|
|
| נשלח ב-25/9/2012 06:26 |
|
| |
שאלה ישנה, מצא או מוצא.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2012 18:24 |
|
| |
חיים קשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 00:47 |
|
| |
נשמע מעניין נכנס בהזדמנות לחפור שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 14:18 |
|
| |
כמה גמגומים, בובת חוטים. מה זה משנה מי זה? אם הבלוג עובד על וורדפרס כל אחד יכול לפברק שם. זה דומיין חינמי... אני נכנסתי מהלינק: yehefa.co.cc
העיקר שעשינו להן יח"צ 
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 02:41 |
|
| |
תוקן על ידי בובת_חוטים ב- 22/07/2011 02:42:05
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 02:40 |
|
| |
לא, אבל יש שם של מישהי בדומיין... אולי היא זו שפתחה את הבלוג הזה?
תוקן על ידי בובת_חוטים ב- 22/07/2011 02:42:24
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 02:27 |
|
| |
זה מה שכתוב בעמודת ה"אודות" -
"לכל אלו שבדרך. הגיגים של רווקות מנוסות, מילים ומלמלות לפני הכלולות. במה לכל המחשבות והמונולוגים הכי פנימיים. בחוויות הקטנות של השעות הקטנות, של הלילה. מוקדש הבלוג. לכל מי שצועדת במסע הזה, יחפה, וטובלת בחולות הטובעניים והתובעניים הללו. בדיוק בשבילה. לכל מי שחוותה אחד או שניים, למי שיכולה להזדהות, ולשאת עינים צוחקות ובוכות, ודומעות משתי הסיבות גם יחד. למי שמענין אותה לכתוב, ולהגיב, להתווכח ולהתדיין, לחשוב ולהתייעץ וגם סתם, לקרוא. מוקדש. הצנזורה בשליטה, אז אנא מכם. יחפות."
נראה כמו חבורת רווקות שמנהלות תכתובת פנימית על חיי השידוכים..
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 01:41 |
|
| |
| סלביה40 כתב: |  |
|
|
מה זה האתר הזה? נראה כמו שם של מישהי..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 23:29 |
|
| |
החלום הזה מתפוצץ איפשהו באיזור 40 - ואז מאוחר...
(היא אמרה לך?)
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 23:16 |
|
| |
אגב רווקות, אני חושבת שהבעייה הגדולה היא שאנחנו (בתור מייצגת הקבוצה) מתרגלים לחיים הטובים. לפריווילגיה של העצמאות והפרטיות. קשה לנו לחשוב על הרעיון של להכניס אדם נוסף למערך החיים שלנו. התרגלנו להסתדר עם עצמנו. בגלל זה אנחנו גם לא מוכנים להתאמץ יותר מדי בשביל הנישואין...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 23:11 |
|
| |
(הכל סוכר...) ב"ה
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 23:08 |
|
| |
נכון, זה לא נורא כמו להיות נשוי.
(שניייייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם, הכל בסוודר?)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 23:06 |
|
| |
זה לא כ-ז-ה נורא להיות רווק(ה)... יש מלא מלא רגעים יפים! אם כי ישנן רגעים שאני מזדהה לחלוטין עם הקטע שסילביה הביאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/7/2011 17:46 |
|
| |
כמה קשה להיות רווקה.
קווים ארוכים של חירות ליוו אותי כל הדרך חזרה. נטשתי את תחנת האוטובוס לטובת הליכה בת שישים דקות. שישים דקות שיש בהן אוויר, מרחב, בחירה,האשמה, הלקאה עצמית, וויתור עמוק, כישלון והצלחה. השלמה רכה נעה בי ממרכז המצח אל כריות העקב. תעלת הנשימה שלי קרירה ופתוחה ולא מצאתי כעסים וטרוניות בליבי. עוד חליפה שחורה וצווארון לבן גבוה עשו את דרכם אל סל המחזור של ההיסטוריה נתונים לשינויי גוון עניבה או מסגרות משקף. התקדמתי הלאה חמש עשר דקות היו לנחלת העבר. רישומה של הפגישה האחרונה פג. לפעמים אני נזכרת בימים הוורודים בתיכון איך במחנה חורף התכרבלנו היטב בשמיכה צמרית של בית הארחה ודמיינו את העתיד שלנו מודפס בזהב על קלף משובח. ידענו בבירור עם מי נתחתן ואיזו שמלה תנציח את עצמה באלבום ואיך נקרא לילדים שלנו ואיפה נגור וחלמנו בחינם. בלי סוף.
אני נזכרת איך יד חלקה ליוותה את המסע העכבישי הזה ולא פרמה את חוטיו. ואני מוקסמת נתתי לה להנחות אותי בעיוורון ארוך טווח. אחת הטעויות הרגשיות שלי היא להיזכר במה אחזתי עד שהגעתי לפרקי ולהשוות לכלום שפגשתי פעם אחר פעם תרה במלון ענבל אחר השותף השני. נכווית בגלי הבושה הראשוניים, באחיזת העיניים ונאמנה להפריח מילים גדולות באוויר. תם הקסם. פגישות נעשו עבורי תא עכור של זיכרונות. מכבש דפוס חריף שרושם בי תאריכים, דמויות ואירועים שלא שייכים לי באמת. הניסיונות שלי להציל את הרצון הנשי שלי להיות שייכת לגבר מתכלים מאליהם ובמקומם נגלית מסת החלבונים שלי, העגולה, החרוצה בקמטי גדילה, המאפירה. נותרתי עומדת מביטה חרש באופק אולם מחשבותיי שבות אחורה. אל פסוקים ישנים של מורות כריזמטיות שהבטיחו בשיעורן את הנצח והאמת והטוב והיופי. אל הניגונים המתישים של טובי המרצים על הקמת בית, תיקון המידות ותפקיד האישה. נותרתי מכל אלה מארחת לעצמי חברה בדירת סטודיו קטנה, שואפת להורדה במשקל ומשלמת מזומן לעוזרת. הצהרות, תכניות ,מילים חזקות. נותרתי כמוני. ונבואת הבעל בידי.
http://tikvasubar.wordpress.com/2011/04/10/%d7%a0%d7%91%d7%95%d7%90%d7%aa-%d7%94%d7%91%d7%a2%d7%9c/#more-425
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-11/7/2011 22:36 |
|
| |
וילדים זה עוד יותר קשה...
יש אחד שלא רוצה ילדים?! שירים אצבע.
|
|