| נשלח ב-7/7/2011 18:49 |
|
| |
לצ'אט את הנשמה ואת הלב...
האשכול אינו מיועד לצדיקים אשר בסדום הם יושבים. לבעלי לב חלש יש להיוועץ ברופא טרם הקריאה!
עזבו אתכם מכל מיני מידות של צדיקות שאין בהם בכדי להרשים אפילו לא את עצמנו.
במרחב הפורומים הווירטואלי אנו שומעים על הרבה שהכירו דרך האינטרנט למרות שאינם 'נראים' כאלה.
נכון שיש כלו שמקפידות שלא לדבר עם גבר ולהפך, אך הרבה פעמים ובפרט בפורומים ההגבלות יורדות.
מה דעתכם על קשרים שכאלו, שאינם רגילים בחיי היום יום של הבחור ישיבה הרציני ותלמידת הסמינר הצדיקה והצנועה?
האם המגזר שלנו יכול להתמודד עם זה? ומה אתם חושבים על הנושא, שלא אחת הוא מציק ומביך?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 11:31 |
|
| |
אם הקב"ה בחר לזווג זה לזו ע"י הנט מי אנו שנאמר אם זה טוב או לא טוב וכי יש עדיפות בשדכן צדיק מאשר באחד לא צדיק? וחוץ מזה שאין מזווגים לו לאדם אלא לפי מעשיו וכנראה שאם שניהם גולשים אז זה ענבי הגפן.....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2012 10:09 |
|
| |
הבעיה העיקרית שהרי במידה ויהיה כזה דבר יתנקזו לשם כל הסוטים וכו' ככה שזה לא יהיה מקום מתאים לבחור ובחורה שפויים.
ולכן אין לנו אלא דרך אבותינו.. אם כי אולי הייתי עושה שינויים, אבל מי אני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2012 15:45 |
|
| |
סתם היה באלי להקפיץ
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 16:08 |
|
| |
איאיאיאיאי אדם... אכלת אותה הפעם... כי הלכתי לברר מי סנילי, וגיליתי ש.....
הנה הלינק, כי היית קמצן ולא למדת אותי לצטט מאשכולות אחרים:
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 16:03 |
|
| |
איפה עוד הוכחתי סניליות?
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 16:02 |
|
| |
את מתחילה להיות סנילית. לא נורא, זה הגיל.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:51 |
|
| |
ברור שלא בבגד ים.. אלא בלי בגדים (חולצה) בכלל.
(מקווה שאני זוכרת טוב.. P= )
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:45 |
|
| |
זה לא היה בבגד ים.. 
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:40 |
|
| |
יאללה יאללה אדם! כאילו שאתה לא העלית את התמונות של בים בסמול ..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:17 |
|
| |
שירלי, אם הוא לוקח אותנו סיבוב, אז לא רק שאין בעיה, אלא עדיף!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:16 |
|
| |
| barbrav כתב: |  | אכן, הבנים והבנות פה הם לא ממש אוכלוסיות מתאימות. אני מכירה פה את רב חברי הפורום (מחוץ לוירטואל). הבנות- בחורות טובות וספרדיות. הבנים- יותר מודרניים ואשכנזים. מעניין את מכירה את הבנים בפורום באופן אישי, לא. את מכירה את הבנות כך שיש לך חוסר הכירות להביע עמדה! מי אמר לך שלא? (נכון, אין לי הכרות אישית עם כל הגברים פה. אבל לדעת עדה, לא מחייב הכרות אישית)
רב הבנות לא היו רוצות אחד שגולש בנט.
בחור שמחפש לא גולשת וגולש, בתואמת... (מדובר ברוב, אני יודעת שיש גם יוצאי דופן.) אחר כך יגידו שאנחנו האשכנזים גיזענים... אתה רואה פה גזענות?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:13 |
|
| |
מה הבעיה בגולש?
ורציני השאלה לא אם זה אפשרי אלא אם זה ראוי, מתאים לציבור החרדי,
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 15:07 |
|
| |
| שיר852 כתב: |  | אכן, הבנים והבנות פה הם לא ממש אוכלוסיות מתאימות. אני מכירה פה את רב חברי הפורום (מחוץ לוירטואל). הבנות- בחורות טובות וספרדיות. הבנים- יותר מודרניים ואשכנזים. מעניין את מכירה את הבנים בפורום באופן אישי, לא. את מכירה את הבנות כך שיש לך חוסר הכירות להביע עמדה!
רב הבנות לא היו רוצות אחד שגולש בנט.
בחור שמחפש לא גולשת וגולש, בתואמת... (מדובר ברוב, אני יודעת שיש גם יוצאי דופן.) אחר כך יגידו שאנחנו האשכנזים גיזענים...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 13:28 |
|
| |
אכן, הבנים והבנות פה הם לא ממש אוכלוסיות מתאימות. אני מכירה פה את רב חברי הפורום (מחוץ לוירטואל). הבנות- בחורות טובות וספרדיות. הבנים- יותר מודרניים ואשכנזים.
רב הבנות לא היו רוצות אחד שגולש בנט. (מדובר ברוב, אני יודעת שיש גם יוצאי דופן.)
תוקן על ידי שיר852 ב- 12/07/2011 13:28:03
|
|
|
|
|