|
|
| נשלח ב-8/7/2011 11:06 |
|
| |
העצמת נוער (במאכל ומשתה) - עירית בית שמש
בס"ד
מתי יתעוררו כאן בעיר? במקום להשקיע בגינות משחקים נקיון ואיכות חיים השקיע העיריה עשרות אלפי שקלים בחפלה עירונית כביכול לכבוד האור החיים הקדוש. הפליאה שלי גדלה כאשר איש ישר כר' אליהו פרידמן הי"ו גם נתן את חלקו באירוע כאשר העביר כספים המיועדים להעצמת הנוער בהלכות שבת להעצמת נוער במאכל ובמשתה. אוי לאותו בושה! ר' אליהו מנציגי ש"ס לא ציפיתי הרבה יותר ( משה, ראובן ויהודה מעניין אותם רק הבורקס) אבל ממך????? אשמח אם תגיב ותבהיר את עמדתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 11:22 |
|
| |
רק כדאי שתדע את העובדות
העצמת נוער נעזרת רבות ע"י המועצה הדתית והרב מדיזדה בפרויקטים רבים לנוער
כהכרת תודה לרב מדיזדה ולכך שהוא עוזר לי רבות שמחתי להועיל לו במעט באירוע זה אפי' שבדרך כלל אינני מחלק בורקסים כלשונך
כך היא דרכה של עשיה ציבורית שיש בה תן וקח
ולפחות טוב לדעת שהם לא מתביישים בזה שנעזרו בנו
נ.ב. רק לשם ידע היו כאלה בשנה שעברה שהלכו ולקחו מאחורי גבי סכום של 22500 ש"ח לפעילויות קיץ ללא רשותי ומבלי שיודיעו שכל הפעילות שלהם נערכה על גבי.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/7/2011 11:37 |
|
| |
אולי "תכיר טובה" קצת לבלעיש כדי שיתחיל להשקיע בקריות החרדיות וברמת בית שמש. ר' אלי , אין לנו מי שידאג לנו פה באמת, אחד עסוק ב- א', ב' (הוא מכיר כבר מ-ג' ומעלה) ואחד עסוק בהעצמה עצמית. ר' אלי רק אתה יכול! עלה והצלח!!!!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 20:26 |
|
| |
אלי תודה על ההסבר שנת לכותב המלומד בחרצובות לשונו,
אבל רציתי לומר משהו, אינני מכיר את היהודי הכותב, ואכן אני מבין שיש כאלה שבזים לי ולעשייתי ולעשיית מפלגת ש"ס בעיר עשרות שנים, אבל מכאן ועד לכתוב את מה שנכתב זה קצת מוגזם, אולי בציבורים מסויימים לא מכירים את נושא הילולות לגדולי ישראל וכו' ואינני מתלונן על כך, <אני רק מבין אותם כשהם באים למחלקה לתרבות תורנית לקבל סיוע לאוטובוס לקבר רחל ולרשב"י ומשתדל לסייע בהתאם לנוהלי המחלקה>, הבורקס לא בראש מעיננו למרות שיש לנו משא ומתן איתה לא מעט פעמים, ב"ה כל נציגי ש"ס עזרו הן בהווה והן בעבר והן בעתיד לכלל האוכלוסיות בעיר כולל לקדם את נושא העצמת הנוער שהחלה את הפעילות במישרדי שהדרכתי את ידידי אלי פרידמן בכל נושא הרכש בעירייה ואני שמח על כך, אדרבה למה הושתקה הצעקה שאלי העלה כאן שנילקח ממנו סכום אדיר לטובת מאן דהוא שחיסל את תקציבו לארועים מסויימים וכל זאת בלי שאלי ידע? אז אולי הבורקס מענין את אותו אדם? חבל ממש חבל לרדת לפסים לא הגיוניים.
עם כל הכבוד הראוי ראובן כהן <לא מתחבא> חבר מועצת העיר <ש"ס>
|
|
|
|
| נשלח ב-12/7/2011 22:00 |
|
| |
רבי ראובן שליט"א! אמסור כאן את התנצלותי העמוקה בפניך ובפני שאר נציגי ש"ס העוסקים בצורכי ציבור באמונה. איכר כוונתי היתה לעקוץ את ר' אליהו היקר על אי עשייתו בנושא פיתוח רמב"ש א'. ביקורתי גם עליך, על אף השביל הידוע שדאגת לנו בלכיש אבל זה טיפה בים לעומת השירות שמקבלים תושבי בית שמש הישנה אשר משלמים (אם בכלל?-עיין בכתבה ב"חדש" מלפני זמן מה על רוב מחיקות החובות בעיר) ארנונה בדרגה נמוכה. אינני רוצה לקחת מאחר אבל מה שמגיע לי,לך ולאלי אסור לוותר עליו. לתושב הפשוט כמוני לא מענין ג',ד', וה'- . לא מענין אותנו תקציבי הפירסום של מונטג או גרינברג! לא מעניין אותנו כל "הנערשקייט" ( תירגום: משחקי ילדים) בעיריה. רוצים פארקים לילדים. רוצים עיר נקיה רוצה האזרח הפשוט להרגיש שבאמת הוא ניצח! תנו לנו מתנסים! תנו לנו בתי ספר! תנו לנו ספריות! תנו לנו לנצח!
בצער רב, אזרח פשוט <כן מתחבא> לא חבר מועצת עיר <לא שס>
נ.ב. בעניין ההילולא שדיברת עליו- אם הייתם תורמים את ה-20,000 ש"ח לאברכי הכוללים (אין לי בעיה שיהיו ספרדים) ושילמדו לזכותו של האור החיים הקדוש הייתי מצדיע לך, אבל מה שהבנתי שהיה שם היה מזללה שתוצאותיה היו כאבי בטן לרוב. תקן אותי אם אני טועה.
 |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|