מה את עושה עכשיו? האם טוב לך? שומעים אותך? מבינים אותך? יש לך ממי לקבל נחמה? הרגשות שלך עדיין אתך?
את יודעת, בחצי השנה האחרונה עברתי המון... כל כך הייתי רוצה שתהיי לידי ואספר לך.
זה הורג אותי, הרי כבר ואוטוטו נתאחד כבתחילה... אך האם טוב לך עכשיו? ובכלל אולי הגיע הזמן שנתאחד.
את יודעת, יום יבוא ואני יבוא לכסות אותך בהינומה, בטח שבאותו רגע נסתכל אחד לשני בעיניים ונחייך. יהיה זה רגע ששווה את כל הצפייה של שתינו לחצי השני שלנו.
אשתי היקרה, זה מה שאני כותב לך עכשיו, תפסתי מקלדת וכתבתי- בטוח שכשאכתוב לך מכתב אני אחשוב הרבה יותר לפני כן.
סתם זרקתי ככה כמה מילים, תסלחי לי על ההתפרצות הזאת. אני יודע שאת אחת שסולחת.
יום יבוא ואני יראה לך את זה. תדעי שעכשיו ח' תמוז 12:13 בעלך חושב עליך.
******** אם יש לכם גם מכתבים לכתוב, זה המקום לפרוק...
נשלח ב-17/7/2011 10:30
עוד לא למדת שלא רק מי שנשאל עונה????.
חח.. ממש לא, רק מי שיש לגביו חשש.. ;) אגב, אני משתדלת להכיר את הזירה... זה משמעותי לדעת ממי מורכב הפורום, מאיזה מקום כל אחד כותב את התגובות שלו..
נשלח ב-17/7/2011 10:17
את היחידה ששאלת אותו משהו באשכול..
שיר852 כתב:
משגיח, גם אתה לא רווק?
(את שואלת כל גבר בפורום אם הוא נשוי? יש לך טראומה מגברים נשואים או מה? P= )
נשלח ב-17/7/2011 10:06
אדם, בלי עלילות! הוא לא כתב לי לפרטי, תבדוק קודם אצלך! המשגיחה_הצמודה אומרת לו מה לכתוב (בכולופן ככה אני מקווה)
נשלח ב-15/7/2011 08:39
כנראה התכוונת לשיר כי אני לא שאלתי אותך משו כאן..
האם משגיחה_צמודה קוראת מה שאתה כותב? =)
נשלח ב-15/7/2011 04:07
לשיר, אחרי רווקות ממושכת היא לעולם לא עוזבת אותך.(תראו את השעה בה אני מגיב) זה בדיוק מה שאני מנסה לומר,שאין סיבה למהר ולהיות בלחץ כי אח"כ עוד מתגעגעים לזה ומתחרטים שלא נהנינו מזה מספיק. כל אחד היה נהנה מזה אם הוא היה יודע מתי זה יגמר ורק הלחץ מפריע להנות וכשאדם רוצה משהו והוא לא מקבל הוא מתנהג כמו המן שאמר: כל זה איננו שווה לי בראותי וכו' זה חלילה לא אומר שאני מטיף שלא להתחתן זה רק אומר שאני לא מתחרט על שום יום שהייתי רווק. ולאדם תראה מה שעניתי לך בפרטי ואח"כ אולי תרצה לשתף את כולם במשהו.
נשלח ב-14/7/2011 13:33
שיר, משגיח כתב במקום אחר - הוא נשוי. השאלה אם מקומו יכיר בפורום. מתהלך כאן כנשוי בחנות חרסינה. יורה בשחצנות לכל הכיוונים. לא אהבתי את הסגנון. קצת צניעות לא תזיק.
נשלח ב-14/7/2011 10:17
משגיח, גם אתה לא רווק?
נשלח ב-13/7/2011 22:01
כמה מוזר?? הרי אם באמת כבר הייתם מוצאים את שאהבה נפשכם מכתבי האהבה וכמעט התשוקה הללו לא היו עוברים שום צנזורה בחיים........... פריבלגיות מיוחדות לרווקים? שלא תגידו שלא דואגים לכם!
נשלח ב-13/7/2011 20:22
קורני, לייק!
יפה לך על הלוק הרגשי...=)
נשלח ב-13/7/2011 15:01
כן, עכשיו ראיתי. תודה. כ"כ פשוט וכנה..
נשלח ב-13/7/2011 14:43
שיר852 כתב:
באלך לשתף אותנו, מיני?
לשתף במה שעשיתי ,אני לא יכולה.... כתבי משהו דומה,בהוד אחריך
נשלח ב-13/7/2011 14:41
בעלי, רק רציתי שתדע שאני מתפללת עליך (כמעט ) כל יום,שתצליח,שתלמד,שיהיה לך רק טוב איפה שאתה נמצא ובכל מקום ובכל זמן!!!! יהיה לך טוב!!!! בתקווה שתפלותי עליך בשבילך מתגשמות !!!!!!! אומרים שמעשי משפעים על מעשיך (אולי זה נכון ואולי לא) אבל אני משתדלת שמעשי יהיו הכי טובים בשבילך בשבילי בשבילינו !!!!
אני כאן מחכה לך! לרגע האמתי.....לרגע שאלוקים יסלול דרך לך ולי.... לפגישתנו ואז דרכינו יהפכו לשביל אחד ניצחי ! שלך בשבילך !!!
תוקן על ידי MiniRiki ב- 13/07/2011 14:44:12
נשלח ב-13/7/2011 14:26
באלך לשתף אותנו, מיני?
נשלח ב-13/7/2011 14:21
* תמיד מפתיע עם אשכולות עסיסיים *מזכיר לי משהו דומה שעשיתי,חשבתי שאני היחידה