שלום לכולם.
זוהי "הופעת בכורה" שלי.
ראשית כול, כול הכבוד על הפורם. ללא ספק אחד האיכותיים ועשירים במידע שיצאה לי לראות.
יש לי כמה שאלות לגבי נבואות אחרית הימים. למשל אני רואה שרוב האנשים כאן(עם אני לא טועה) בדעה שגוג ומגוג הם ארה"ב ונשאי העומד בראשה. העם "נשאי ראש משך וטובל" זלא נשאי רוסיה, מוסקבה וטובולסק(עיר מרכזית בסיביר הנקראת על שם הנהר שעובר ליד-טובול)? בנוסף התואר הראשמי של איוון האיום היה "נשיא הגדול של מוסקבה וכול הרוסיה". כמה כן המיקום של גוג הוא ירקיתי צפון ולא מערב ו הפרשנים(לא זוכר בידיוק מי) טוענים שעם "מגוג" הם סקיטים- אבות קדמונים של הרוסים.
נשלח ב-7/8/2011 19:59
ספר עובדיה
לפי דעתי, אחד המקורות המדויקים ויפים(תחבירית) שמנבא את הארועים וצרות שפוקדים את העולם המערבי זהו ספר עובדיה. הנביא מזכיר את הסמל של אדום/רומה/רוסיה/נאצים/ארה"ב - נשר. ישנו רמז לתוכנית חלל:
בסופו של דבר ישראל(!) נלחם באדום. מנצח אותו ואפילו כובש "שטחים" הכוללים ספרד וצרפת(?). הנביא מדבר על מושעים (שני משיחים, אולי?).
כול זה ניתן להבין מהבנת הנקרה ברמת הפשט. הספר פשוט מדהים. אני מאוד היתי רוצה לשמוע הסברים ופרושים נוספים, בצורה יותר מעמיקה.
נשלח ב-14/7/2011 09:31
מצטער על אי הפעילות וחוסר התגובה. חום הקיץ המעיק והמתסכל עושה את שלו ומדכא כל חשק לעשות משהו. שלא לדבר על האבטלה העולמית באירועים משמעותיים..
לא מאמינים לי שהקיץ מתיש אותי? בבקשה...
נשלח ב-13/7/2011 00:25
בסה"כ כוונתי הייתה שמעוד נקודת התבוננות החיות יכולות לסמל גם תקופות לא רק מדינות או מעצמות. לדעתי החיה האחרונה כבר הגיעה מזמן, הקפיטליזם הגלובלי ... ושבתוך הגוג ומגוג הגלובלי הזה, שגם הן יכולות להיות כנ"ל גם מילות יחסות למשל למשוואה של שני צדדים כמו שולט ונשלט לא רק מדינות או מעצמות. מי יהיו המעצמות המעורבות בתהליך גוג ומגוג? מבחינה רוחנית כולן... מבחינה מעשית תלוי באסטרטגיה של החזקות ביותר הנלחמות על המקום הראשון (אם אפשר לקרוא לו כך רק שוטה יאמין שזו מטרת חייו..) ותלוי בבורא עולם. ומה יהיה איתנו? תלוי במידה רבה בנו
נשלח ב-12/7/2011 21:51
אין שום בעיה. אבקש ממך למחוק את ההודעה הקודמת(אני בטוח אעשה בלגן בפורום) חוץ מזה אני דווקה מאמין לרב ניר בן ארצי, אבל במקרה כזה רוב הנושאים קבר לא רלוואנטיים.
נשלח ב-12/7/2011 21:35
חבר חדש וחביב..
זה שבחרת להתעניין בזווית הנוצרית של הסוגייא ואף לקרוא ספרות כזאת זה עניינך הפרטי ואני רק יכול להצטער מזה ולאחל לך לחדול מכך כמה שיותר מהר.
אבל זה שאתה מכניס לנו כאן את החומר המסרטן הזה - לא אסכים לכך.
לכן אבקש אותך לא העלות חומר מן הסוג הזה שהעלית משום שאנו כאן לא עוסקים בזווית האוניברסלית של סיפור אחרית-הימים. אני משתדל שלא להתרחק יותר מדי לתוך הים כי הוא מלא בכרישים ומדוזות צורבות אלא להישאר קרוב לחוף שלנו חוף התורה הקדושה שלנו תורה שבכתב ותושבע"פ . אוקיי?
אני מודה לך.
ובאשר לך pashyo
גם אני שמעתי את כבוד האברך החשוב דניאל עשור בהרצאה המרתקת שלו שבה הוא נגע גם בסוגייא הזאת של גאולה ומשיח.
מה אומר לך ידידי..הרבה שטויות נאמרו שם. לדעתי כמובן. שורש הבעיה נעוץ בהבנה לקויה של דברי הנביאים וחז"ל הק'.
ועל זה כבר אמרתי פעמים אין ספור כאן - טרם נתקלתי במי שזכה לפענח את סוגיית אח"ה לאורכה ולרוחבה.
תוקן על ידי המיייחל ב- 12/07/2011 21:41:06
נשלח ב-12/7/2011 20:12
Pashyo
לדעתי הרב אשור מדבר דווקה על הגרסה הנוצרית. אני, כמובן לא נוצרי ואני חושב שנצרות זה לא יותר מסובלימאציאיה של פולחן השמש. הסרט "רוח הזמן" מדבר על זה בחלק ראשון.
אני ממליץ לראות את הסרט מאוד בזהירות. זאת אומרת להתיחס לעובדות בצורה יבשה מבלי להסחף למסכנות שיוצרי הסרט מובלים משום שזה, בהפוך על הפוך, תעמולה קומוניסטית של סדר עולמי חדש.
בחזרה לעיניינינו. אני בכול זאת נוטה להתיחס,בזהרות, לחלק ממקורות נוצריים דהיינו ספר "אפוקליפסה" של יוחנן וזאת משתי סיבות:
1- עובדתית, הם העתיקו ותפרו לעצמם את התנ"ך לכן בהרבה מקרים צריך להחליף את ישו במשח ואת האנטיכרייסט בארמילוס ואתה מקבל תמונה פחות או יותר סבירה.
2- הרי ידועה שנבואה ניתנה גם לגוים כמה בלעם למשל, מהצד האפל כמובן אבל בכל זאת נבואה.
הספר "אפוקליפסה" מאוד מעניין וכמעת נטול תעמולה נוצרית. הוא מתיימר להשלים כמה דברים שהם סתומים עצל נביאי ישראל כגון עמק יהושפט שזה עצלם קרב ארמגדון- הר מגידו- עמק יזרעל. בספר ישנם תאורים של טנקים-עגלות עם ראש אריה שיורק אש, מסוקים-ארבה שעושה ראש של צבע שלם ופיצוץ אטומי.
הספר מתחיל מערבע פרשי אפורליפסה:
1. לבן- משבר כלכלי
2. אדום- מלחמה
3. שחור- מגפה
4. עפר- מוות
האפיפיור המכשף שאתה מדבר הוא אחד משלושת הדמויות מפתח בספר
1-החייה הראשונה שיצאת מהים-אנטיכרייסט. כרייסט ביונית-משיח. הוא בהתחלה יהי שליט של אמפריה רומית מחודשת-איחוד ארופאי עם הבירה רומה כמובן. הוא יגיעה לשילטון אחרי ארוע דרמתי\אסון מכנה מידה גלובלי. הוא יצליח לתת פתרון ואז יתקבל בעיניי כול העולם כמשיח וינהיג ממשלה עולמית-יבנה סדר עולמי חדש. ס"כ כהונה שלו ימשך 7 שנים. 3 1/2 ראשונות הוא יהי מנהיג של שלום ואפילו יפטור סיכסוך ערבי ישראלי. הוא יכרות ברית עם עם ישראל ויעזור/יאפשר לבנות בית המקדש. לאחר מכן הוא יתאפך 180 מעלות ויצא להלחם בישראל. הוא ינצח וישים בבית המקדש צלם שלו אשר ידבר בשמו. הוא יכריח את כול העולם לסגוד לצלם שלו תחת איום של מוות. לאחר מכן/או לפני(לא זוכר) הוא יתן לכולם ללא יוצה מן הכלל סמן שלו או על יד ימין או על המצח - 666
2-החייה שניה שיצאת מהאדמה-נביא שקר הוא, כנראה, באמת יהי אפיפיור, כושי, שיעשה את כול הנסים, כולל תחיית מתים, בשביל אנטיכרייסט כך שכול העולם יאמין בו. יכול להיות שתחיית המת יהי האנטיכרייסת באצמו שימות ביתנגשות, יש אומרים בידי יהודי, ומאותו רגע תתחיל הבלגן.
3- החייה השלישית -הזונה מבבל. היא רוכבת על החייה ראשונה, יושבל על מים רבים מרעילה את כול העולם ורוצחת קדושים וחפים מפשעה. מעבר לזה לידועה אליה הרבה.
בהפוך על הפוך, לדעתי מדובר בדיוק בשילוש הקדוש של הנוצרות:
ישו הוא האנטיכרייסט
אפיפיור שחור הוא "רוח הקודש"
זונה מבבל היא מריה "הבטולה
אותו שילוש קדוש היה גם במיצריים- הורוס, אוזיריס ויזידה וגם בבל העתיקה- תמוז, נימרוד וסמיראמידה/אשטאר.
נשלח ב-12/7/2011 18:49
נשמע מעניין, שמעתי די הרבה תפיסות לגבי מה שאמור לקרות באחרית הימים, לפני כמה שבועות למשל שמעתי רב בשם דניאל עשור שהסביר במשך כמה שעות מה לדעתו אמור לקרות, קו שונה לחלוטין ממה שמתואר פה בפורום (ולמען האמת גם שונה לחלוטין ממה שנראה במציאות), באופן כללי הוא אומר שצריך לקום איזה אפיפיור שיטען שהוא ישו שקם לתחייה ויעשה כשפים, יחיה מתים וכו' ואז המשיח ילחם בו... זה נשמע מעניין והוא גם מסביר את זה יפה, אבל זה גם נשמע הזוי באותה מידה... לעומת זאת הקו של הפורום, של המייחל, תואם לחלוטין את מה שקורה במציאות ולא פעם ולא פעמיים דברים שנכתב כי הם אמורים לקרות אכן קרו, ולכן אני כבר לא מתלהב מכל מיני פרשנויות ותפיסות שונות שסוטות מהקו הזה, אבל תמשיך לעניין אותנו בקו המחשבה הזה שלך.
נשלח ב-12/7/2011 17:12
אוף, אכשיו הרגעתה אותי.
וזה שאנחנו לא באותו ראש, זה עוד יותר טוב, בטח תוכל לעזור לי בעיניין הבא.
אז ככה. ספר דנייאל פרק יב', פסוק יא'
ומעת הוסר התמיד, לתת שקוץ שומם ימים אלף מתאם ותשעים. אשרי המחכה ויגיע לימים אלף שלוש מאות שלושים וחמשה
לפי משאני מבין, מדובר בהר הבית ללא בית המקדש ובמקומו ממוקם מסגד אל-אקצה. התאריך המדוייק לבניית המסגד לא ידועה אבל בשנת 679, נזיר נוצרי דיווח שישנו מסגד במקום. אני לקחתי את התעריך 677 כשנת בנייה של המסגד, תכף נבין למה.
677+1290=1967. זוהי שנה של מלחמת ששת הימים, שחרור ירושלים וסוף שלטון ישמעאל בארץ. אכשיו הלה.
677+1335=2012 . אכן שנת 2012 המפורסמת. מה לדעתך אמור לקראות?
נשלח ב-12/7/2011 17:04
חשבתי על הדברים שאמרתם חזרתי לרגע לחזון דניאל ונזכרתי לפתע במהפכות האנושות החיות מהחזון נראו לי דווקא כמסמלות תקופות בהתפתחות האנושות תנסו להשוות את החיות בעצמכם ותראו האם אתם מוצאים קשר מהמהפכה הניאוליתית ועד היום. החיה האחרונה תתאר את רוח התקופה לפני המהפכה הבאה... ועל מה היו המהפכות? התפתחות? מודעות? שליטה? גוג ומגוג מסמלים בעיני שני צדדים מגוג - מדינות דמגוגיות גוג - מדינות עליהן מופעלת דמגוגיה המאבק ביניהם הוא מלחמת גוג ומגוג
מה אתם חושבים על כיוון החשיבה?
נשלח ב-12/7/2011 15:54
כנראה שלא שמת לב שגם על אשכולות אחרים אנשים כבר לא מגיבים. טחננו את הנושא מיליון ואחד פעם כבר, אין כח יותר. לא רוצים להגיב שלא יגיבו. אמרתי להם לא פעם - כשהאירועים יעבירו הילוך והכל יתחיל בעוצמה חפשו אותי בסיבוב.
וזה לא קשור אליך או למה שאמרת, ממש לא. זאת המדיניות פה, מעדיפים לקרוא ולא להגיב.
אבל את תגובתי לך אתן בכל זאת - אני רחוק מקו המחשבה הזה שלך. בכלל לא בכיוון. אם תעבור על אשכולות ישנים ותראה את הסגנון שלי תוכל להבין לבד איפה אני נמצא.
נשלח ב-12/7/2011 14:40
כול כך הרבה צפיות ושום תגובה... מוזר
זה בגלל משהו שכתבתי?
נשלח ב-11/7/2011 21:15
מסכים איתך לחלוטין לגבי הארה"ב וס"ם. הפסל שלו זהוא פסל החרות בכבודו ובאצמו. עם תסתכל טוב על התווי פנים ופרופורציות של הגוף תוכל לראות בברור שמדובר בגבר בביגדי אישה-העדר כול זכר לחזה נשית, יד שרירית, צוור של מתאגרף. בנוסף הלפיד-מוטיב של לוציפר\פרומיטאוס שבע קרניים הופיעו גם עצל קולוסוס מרודוס וגם מיטרה האל הרומי טרום נצרות. אבל את אותו הדבר אפשר להגיד גם על רוסיה: כיכר האדומה היא בעצם ניקרופוליס(יש שמה בית קברות של ראשי המפלגה), באמצא אומד זיקורט עם מומיה\מסכה כמה בבל העתיקה ומעלה כול ישנה פנטאגרמה אדומה-ממש קלאסיקה של הג'אנר. העיניין הוא שהרה"ב גוססת והיא עושה את זה כמעת באותו אופן כמה ברה"מ בזמנו(הכוח העקרי שעמד מאחורי פרוק ברה"מ היה דווקה האליטה השולטת כלמר לפקידים של המפלגה היה צריך להעביר את המוקדי כוח וירושה לצאציהם ובשביל זה היה צורך לפרק את הכול ולהתחיל מחדש עם רכוזיות של הכוח). לדעתי הטסריט אכשיו מטפתח לכיוון שלסדר אולמי החדש עם הממשלה אולמית, מתבעה אחיד וצבא משוטף. כפי שהדבר מתואר בדניאל ז'. שם הואמתאר ארבע חיות:
אריה-אולםאנגלוסקסי\ארופאי
דוב-רוסיה
נמרים-מעצמות אסיאתיות
החיה הרבעית תהיה ממשלה אולמית שתכלול בתוכה את כול המדינות (חוץ מישראל)ובראושה יעמוד אדם אחד-גוג\ארמילוס).
לדעתי אנחנו רק בהתחלה של התהליך.הצורות כבר מסודרות על הלוח.
נשלח ב-11/7/2011 08:31
שלום וברוך הבא.
אז ככה, לגבי 'רוב האנשים כאן שהם בדעה שארה"ב ונשיאה הם גוג ומגוג' לא הייתי קורא לזה רוב האנשים כאן, יותר נכון יהיה לומר שזו דעתי והבנתי את הכתובים ושאר החברים פשוט מסכימים אותי וזורמים איתי. סומכים עליי בא נאמר.
עליך להבין משהו מאוד בסיסי בנושא הזה של מי הם גוג ומגוג.
אין מה לחפש את האומה שנקראת 'מגוג' משום שהיא המעצמה השלטת בעולם, הכח הדומיננטי. הכח ששולט עם עמים אחרים ומאחד אותם תחת הנהגתו. הבריח התיכון - בלשון התורה. וזו ארה"ב עם הס"מ שהוא הבוס שלהם שם למעלה שעל-פיו הם מונהגים וממנו מקבלים את כוחם. וגוג הוא בסה"כ הנשיא העומד בראשה, זה הכל. אין מה להתרגש מזה יותר מדי.
נכון שבעולם רב-מעצמתי קצת קשה יותר לזהות מי היא אותה אומת 'מגוג' אך בעולם חד-מעצמתי השאלה לא מתחילה בכלל ואין פה מה לעיין ולא לאמץ את הפדחת. לאכזבתם של אי אלו..
לגבי 'ירכתי צפון' הכוונה היא לאומה הנמצאת בחצי הכדור הצפוני וגם ב"צד". אמריקה הצפונית לענייננו.
נקודה נוספת - את ארץ המגוג לא מחפשים במפרשים השונים. הם ניסו לעשות את המיטב עפ"י הבנתם בתקופתם שלהם, וזה בכלל לא קשור אלינו בדורנו, הם היו בזמנם אך הדור האחרון לא היה בזמנם ומאז עבר זמנו בטל קורבנו. היום המציאות היא אחרת וזה מה שאנו בעצם עושים כאן בפורום. מדביקים את הכתובים השונים למציאות זמננו.