| נשלח ב-12/8/2011 10:57 |
|
| |
חזנות לשמה
טכניקה קולית -לומדים.
נוסח תפילה מושרש המשך מהילדות.
רגש לתפילה- מתנה ממרומים.
בהצלחה!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-12/8/2011 01:15 |
|
| |
שלום לכם ידידי המלומדים חברי פורום ׳לשמוע אל הרינה ואל התפילה׳
מאוד נהנתי לשמוע את פרח החזנות דניאל קוהלטוף, מוכשר משקיען ופרפקציוניסט
אני מצפה לשמוע עליו עוד רבות, ואני מקווה מאוד שאמרגני החזנות הגדולים צפו וראו את פרח זה וידעו לשווקו כראוי.
בברכה צבי
|
| נשלח ב-11/8/2011 19:35 |
|
| |
אני מקשיב רבות ליצירה הזאת בביצוע הזה ואני נהנה בכל פעם מחדש כאילו זו הפעם הראשונה, האם ניתן יש לאחד החברים את הקטע המקורי בביצוע המקורי של היצירה, ועדין לא עניתם לי מהיכן מוכרת לי המנגינה ב"אדם יסודו מעפר" כל טוב אלעזר
|
| נשלח ב-18/7/2011 09:25 |
|
| |
בכותרת רשום : החזן דני כלטוב ולפי הביצוע צ"ל רשום :החזן דני קולטוב
דניאל, מאחל לך הצלחה בהמשך
תוקן על ידי שרגאפייבל ב- 18/07/2011 09:29:50
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/7/2011 09:17 |
|
| |
דניאל כלטוב חזן ובעל תפילה
תפילה עם רגש והבנת הנכתב זה החלק הטבעי של החזן.
טכניקה ,סולפז" ופיתוח קול לומדים במכון לחזנות.
דניאל כל טוב בדרך הנכונה. עלה והצלח!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 21:20 |
|
| |
ביצוע מענין
למי שהעיר ישנן שגיאות רבות בביצוע, אך כולן ברות-תיקון.
מורגש כאן היטב הנוסח המערב אירופאי שדני ירש ממשפחתו, וככל הנראה אינך מודע לדברים אלו.
דני, עלה והצלח ואל תבוש מגירסא דינקותא הטבועה בסגנון הביצוע שלך
|
|
|
|
| נשלח ב-17/7/2011 18:09 |
|
| |
אני אינני מכיר את היצירה הזו מקודם, ואכן הביצוע הזה יושב טוב אם כי אינני יכול להשוות אותו למקור משום שאיננו מצוי בידי. בבאריטון מסוג שיש למבצע קטע זה חשובה במיוחד הטכניקה של הפקת הצליל משום שטבע הקול הספציפי הזה הוא להיות "בלתי נשלט", אך אם אני משווה בין ביצועים קודמים של המבצע שלפנינו לבין ביצועים קודמים אין ספק שחלה התקדמות גדולה מאוד בטכניקה ובהגשה, וניתן לומר בפעם המי יודע כמה, שעבודה והתמדה מביאה לתוצאות.
חזק ואמץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2011 21:58 |
|
| |
ביצוע יפה מאד. משרה בטחון ומשדר מקצועיות. הוא בהחלט יכול להוות תגלית. ההערות שהועלו לעיל הן אכן מקצועיות ומאובחנות רק על ידי בעלי המקצוע. דני כלטוב לכשלעצמו ישתפר בהמשך ואין כל מניעה במצבו הנוכחי שיעלה להתפלל כחזן אורח במקומות שונים. אדרבה, זה רק ישפר אותו עוד ועוד וחובבי החזנות ירויחו מכך בכללי והחזן בפרטי. בהצלחה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2011 13:19 |
|
| |
בס"ד יצירה שאינה מושמעת וקודם כל ישר כח על החייאת היצירה, כל יצירה שאינה מוכרת ומושמעת ברכה לעולם החזנות, משום מה המנגינה ב"אדם יסודו מעפר" מוכרת לי מאוד ואני לא מצליח להיזכר מהיכן. על הביצוע של דני אמרו הכל, ההבנה הרגש ההבעה הביצוע הנפלא, מה שני מאוד אהבתי ביצירה שהיא מסתיימת בנימה חרישית ולא בצעקות, כיום בכל קונצרט ובכל שבת רוב עד כל היצירות מסתיימות בשאגות ובקול תרועה רמה. נוטה כתב על האדם טוב נעים ההליכות ונוח לבריות, ובזה כל אדם שאי פעם פגש אותו יוכל להעיד על כך. צהריים טובים אלעזר
|
| נשלח ב-14/7/2011 10:40 |
|
| |
הרב אלחנן, אני מכיר את דני כבר כמה שנים ואפשר לומר שדי עוקב אחר הצמיחה וההתפתחות המקצועית שלו. ראשית דבר ייתרונו הגדול הוא "בנק" החזמות האדיר שיושב אצלו בראש, הכולל קטעים נדירים שאיש לא שמע ולא מכיר מכל סוגי/גווני/קהילות בני אירופה. דני מתמקצע בקריאת סולפז' אצל מורים מעולים ולומד במכון ת"א לחזנות. לכן אני לא מופתע בכלל שאתה שומע "קטנות" גאוניות אצלו, הוא פשוט משתמש בידע העצום שלו בחזנות, ובידע שרכש ורוכש עדיין אצל טובי המורים בעולם כגון החזן נפתלי הרשטיק והמוסיקא והמלחין המעבד והמאמן המוזיקלי ריימונד גולדשטיין.
כחבר אני יכול לספר שמדובר גם באדם נעים, טוב, ונוח לבריות באופן מעורר התפעלות. אני גאה בביצוע הזה בשם מוריו (לא נטלתי מהם רשות אבל אני מניח שהם "זורמים" איתי) וחביריו.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/7/2011 06:28 |
|
| |
קבלתי במייל:
דני כלטוב נמצא בתחילת דרכו. השאלה היא האם יהיה מי שיבין שהוא כשרון מיוחד, לא רק מבחינה קולית אלא - וזה העיקר - מבחינה חזנית. הביצוע שלו ל"כי כשמך" רצוף 'הברקות' קטנות. לא כולן מבוצעות נכון, אך ללא-ספק מלמדות על הבנת-הטקסט, הבנת-המוסיקה, והבנת-החזנות. קודם כל, הוא מתחיל בשקט ואינו תוקף את המוסיקה. את המילים "קשה לכעוס ונח לרצות" הוא מניע קדימה מבלי למתוח אותן יתר על המידה, והתופעה הזאת - של הנעת המוסיקה בקצב נכון, לא רק ע"פ המשקל-המוסיקאלי אלא על-סמך הבנת-המוסיקה - תופעה זו חוזרת לאורך כל הביצוע. נעים לשמוע חזן צעיר שלא מנסה רק להראות את קולו, אלא מנסה לבצע את הקטע כמו פרק חזנות שהוא תפילה. עיקר כוחו של דני כלטוב הוא בהנעת-המילים. הפאלסטו בסיום היצירה הוא עדין, יושב טוב, נכון ומדוייק. יפה מאוד. כן, ישנן שגיאות רבות בביצוע, אך כולן ברות-תיקון. עם הזמן והאימון דני כלטוב ילמד או יבין בעצמו מה הן, ויכולתו החזנית תשתפר. הוא גם צריך גם עוד הרבה עבודה והשקעה בתחום פיתוח-הקול כדי ליישר-קו מבחינה-קולית בין החלקים השונים של האוקטבות בהן הוא משתמש. יש לדני כלטוב קול יפה במיוחד, שמן-הסתם רק ילך וישתפר. כמו שאמרנו בתחילה, השאלה הגדולה היא: האם יהיה מי שיאמין בעתידו מספיק כדי להשקיע בו, וכדי לתת לו הזדמנות נאותה.
 |
|
|
|
|
|