בית פורומים בית שמש

אלי פרידמן המושיע?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-12/7/2011 18:09 לינק ישיר 
אלי פרידמן המושיע?

הבהרות מעניינות נשמעו לאחרונה כי התנגדויותיו של אלי פרידמן מטעם טוב הוסרו בגין כניעה מוחלטת של העיריה וחתימה של משה מונטג ואישור המע"ר ברמת בית שמש א' וזאת על מנת לעזור לפיתרון בעיות כלכליות תעסוקתיות בעיות חניה ושעות הפנאי והרחבת שטחי מסחר ובנית מיבני ציבור בים החסרים בתכניות המקוריות של רמה ג' ועל כך נזעק אלי בהתנגדויותיו כנגד בנית רמה ג' . להזכירכם אלי היה זה שאישר את ההצבעה על רמה ג' והוא זה שאחראי (למרות שבפועל טרם קיבל ולו עשירית מן המובטח לו בהסכם הקואליציוני תמורת תמיכה זו ) לכך שקיימת היום בניה ברמה ג' .היה זה אלי שעודד את הבניה בכך שפתח גם מתחם ההר הטוב על מנת שיכנסו אנשים שפויים וטובים גם לרמה ג ויהוו עתיד טוב למקום 
כידוע היה זה ראש העיר שיצא באופן מסיבי כנגד תוכניות אלו של ראש העיר הקודם בבנית המע"ר וגייס את הרבנים כנגד התכנית והנה תמורת בצע ..... מוכן גם הוא לסגת מעמדותיו הנוקשות  ומגיש יד לענין המע"ר .

אלי יישר כחך .יכול להיות שהמהלך הזה הינו המהלך שייצב אותך בתור מציל העיר מן הפאנטיזם והגועל נופש ואולי בכל זאת יש אור (קלוש אומנם כעת...) בקצה המנהרה ואולי זה המהלך הגדול ביותר שבשבילו אתה נמצא במקומך .

אני תקווה שמהלך זה ייצור אכן את המהפך בהתייחסות של העיר לתושביה ואולי סוף סוף נוכל לנצח גם את השילטון המנוון והפאנטי הזה.

נ.ב. אלי היקר
כל הכבוד שהסכמת לקבל על עצמך את הביזיונות מהחינמון של העיריה (הממומן באופן מסיבי מדובר העיריה שהיה הבעלים שלו) ולו בכדי ליצור ניצחון משמעותי זה לתושבים ויהי רצון שאכן יעמוד משה מונטג וראש העיר בדיבורו ובחתימתו ואכן יעשו את הכל על מנת ליצור את הדבר החשוב הזה. 

תוקן על ידי קולמהרמה ב- 12/07/2011 18:11:34

תוקן על ידי קולמהרמה ב- 12/07/2011 18:24:10

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 18:16 לינק ישיר 

יש כבוד
אני שמתי סימן שאלה
לצערי אלי מתכחש לכתוב ולא רוצה להוציא את הענין לאור כדי לא לפגוע במשה מונטג ואולי בשל כך חזרת האחרון מהתחייבותו .
אני לא מבין את הבחור הזה .....(אלי..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 01:12 לינק ישיר 

קול מהרמה

לפחות מישהו הושיע אותך

אבל מה איתי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2011 12:12 לינק ישיר 

יש כבוד
מה עם  מולנר של בלעייש? נדמה לי שהוא היה כאן לאחר הבחירות בניצחונו של בלעייש .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2011 11:11 לינק ישיר 

חרדיברמה,
מניין לך ש-ג' הולך להיות יותר פאנאטי מ-א'?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/7/2011 10:23 לינק ישיר 

שמעתי  שאכן המער יוצא לדרך 
אבל הבנתי שאבוטבול חתם בכלל על סולחה  עם שירזי ואברג'יל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 22:07 לינק ישיר 

בס"ד
קולמהרמה! אתה הרי יודע שיגדלו שערות בזקנו של שמוליק גרינברג לפני שיקום כאן מע"ר. ( אתה הרי מכיר את ההיסטוריה כאן ברמב"ש א') לכן אני פונה לר' אלי היקר : תתמקד במה ששלחו אותך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 19:02 לינק ישיר 

חרדי
 אני באמת חושב שהמע"ר יעזור רבות לרמה א וארולי גם יועיל לשאר הרמות הנבנות עוד כמה בתי ספר עוד מקומות חניה עוד שטחי מסחר עוד שטחים ציבוריים ואלי סוף סוף גם הג'יפה הזו - לפי הגדרתך -שנקראת עיריה כשתעלה לרמה א תבין שיש צורך בהשקעה לניקיון וסדר ברמה א

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/7/2011 18:40 לינק ישיר 

תפסיקו להתפלסף כל היום עם רמה ג' ( שהולך להיות ב"ה הרבה יותר "פאנטי" מרמה א'), ותתחיל להשקיע ר' אלי היקר במה ששלחו אותך לרפש הנקראת עירית בית שמש- שיפור תנאי החיים בו אנו גרים ברמה א'.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > אלי פרידמן המושיע?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext