בית פורומים בית שמש

מה יהיה בבחירות הבאות - תחזית 'שחורה'

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/7/2011 01:33 לינק ישיר 
מה יהיה בבחירות הבאות - תחזית 'שחורה'

אם ניקח את תוצאות הבחירות הקודמות
יהדות התורה 22.5 אחוז
ש"ס                19 אחוז
טוב                  6.5 אחוז

מי שמבין את המשמעות רואה ששס וג' יחד היו 42 אחוז די בכך שעזבו את העיר 4 אחוז חילונים ובאו 4 אחוז חרדים + הגידול הטבעי
הוי אומר שבלי טוב מגיעים החרדים קרוב מאוד לאיזור ה50 אחוז

ממילא  הסיכוי של טוב לקבל משהו משמעותי הוא קטן ביותר גם אם הם יביאו 2 מנדטים
  דבר שיצריך חשיבה יצירתית אצל החברים בטוב כדי שטוב תקבל תיק משמעותי

הסיכוי שהדברים יראו אחרת יקרה רק אם החרדים יתפלגו דבר שיש לו סיכוי קטן
או אם אבוטבול יעבור לכנסת או אם יסגר עליו איזה תיק פלילי באחת מן החקירות הרבות שמנהל מבקר המדינה כאן

תקנו אותי אם אני טועה

נכתב בדאגה שכן שס וג לא מייצגים את איכות החיים והשירות לאזרח אלא אך ורק את ריצוי הממסד ורבניה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2011 10:26 לינק ישיר 

חרדי יקר ראשית אינני שונא אף יהודי ובודאי לא חיהודי חרדי שאני משתדל להיות חלק אינטגראלי .אך איפוס השכל בשל היותי חרדי לא מקובל עלי ולצערי הרב  רוב רובם של החרדים איפסו את השכל
אגב אם יש בי איזו שהיא ביקורת זה על הנציגים של הציבור החרדי שאינם מייצגים אלא את עצמם דואגים לקחת פירסום עצמי על חשבוננו בעוד תושבי בית שמש נאנקים תחת הגועל נפש והאטימות של העיריה .
ובעיקר על כפיות הטובה והאנוכיות שלהם תוך שימת התושבים בסוף סדרי העדיפויות .
תמשיך לשמוע לרבנים אך השתדל לנפות את מה שהבוחשים סביב הרבנים רוצים שתעשה ולא הרבנים עצמם
לי יש ניסיון ארוך עם רבנים גדולים רבים ובהם הגראי"ל שטינמן שליט"א והרב אלישיב שהלכתי להתייעץ איתם ישירות ללא מתווכים וקיבלתי תשובות שונות לכל מיני דברים שהנציגים שלך טוענים משמם.וכמובן אני תובע את עלבונם של הרבנים אשר לקחו אותם ככלי לניגוח ולפירוד בעם תוך שימתם ללעג ולקלס בעיני הציבור .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/7/2011 03:11 לינק ישיר 

אין בנו שום שנאה

אם יש בי משהו זה רחמים מי שלא מבין את החשיבות של עיר מגוונת הוא זה שנמצא בבעיה

כששאלו את הרב שך האם קריית ספר תהיה הצלחה או כישלון הוא השיב
שלא בונים עיר בלי בעלי בתים כי אם אין קמח אין תורה ולכן קרית ספר לא תהיה הצלחה גדולה כך אמר

ישנה נקודה שעליך להבין נציגי ש"ס וג' לא מחוייבים לך בכלום כי הם יודעים שאתה שומע לרבנים ולכן כל מה שהם עושים זה הם מרצים כמה אנשים בודדים ( קרי הרבנים) אבל אתה בכלל לא מעניין אותם

אני מכבד ומעריך אותך בשמיעה לרבניך רק עליך לדעת גם מה אתה מפסיד עקב כך
לכן אני חושב שיש יתרון עצום בעצם קיומה של תנועה כמו טוב שגורמת לכל הנציגים החרדים את הצורך לחשוב גם על התושבים ולא רק על הממסד אותו הם מייצגים. כי ברגע שיש מונופול כולנו מפסידים וברגע שישנה תחרות כולנו מרוויחים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 18:30 לינק ישיר 

בס"ד

באמת יש לכם ממה לחשוש! פיצול ביהדות התורה לא תהיה אף שישנם רבים שהיו רוצים בכך, ומסיבה פשוטה, אנחנו (הציבור החרדי) לעומת מפלגת טוב שומעים לרבנים ועושים את מה שמורים לנו. בעניין הנקיון ואיכות החיים , ישנם עיריות חרדיות שמתמודדים עם זה לא רע (רק צריך להעיף את כל המובטלים מהעיר היושבים בעיריה ואז יתחיל לזוז).

קולמהרמה ויש_כבוד, לצערי אחרי מעקב ארוך אחרי תגובותיכם אני רואה שוב ושוב את השנאה הבוערת בכם לציבור החרדי. אני אולי חולק עליכם אבל אוהב ומכבד אתכם כיהודים ומקווה שתראו את האור בקרוב. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/7/2011 18:17 לינק ישיר 

זה אכן נראה שחור משחור תרתי משמע

אולי היגיע הזמן להתעורר כי אם לא כדאי לנו לחפש את הנחושה שלנו ....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מה יהיה בבחירות הבאות - תחזית 'שחורה'
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext