|
|
| נשלח ב-22/7/2011 11:52 |
|
| |
הפשע של מי?
בו בזמן שבערים אחרות נלחמים לקבל מבנים למוסדות חינוך, ובונים אותם במרץ רב, כאן בבית שמש קיימים הרשאות ממשרד החינוך לבניית כיתות עוד מ2007 כאשר לא נעשה דבר איתם, מוסדות רבים נמצאים בפחונים ובתנאי זוועה - והנבחרים נחים על זרי דפנה.
בחודש האחרון משרד החינוך חילטו 15 כיתות מבית שמש והועברה לערבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 19:04 |
|
| |
למי שלא הבין למה כוונתי לא אפרט יתר על המידה, מי שיש לו קצת עיניים בראשו יכול לעקוב ברחבי העיר ולראות מי מקבל שטחים ובאלו קריטוריונים, כמו"כ מי שיודע מיהם "מקורבי" הממונים על המחלקות הרגישות בעיריה אשר בוחשים בכל מיני פרוייקים של בניה, מהכשרת מבנים שבעבר היו תקועים מכל מיני סיבות, או שינויי טאבו מוזרים, וכדו' אינני רוצה לפרט אך יש רבים שיודעים למה ולמי כוונתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 18:53 |
|
| |
כבר אמרו חזלינו זיכרונם לברכה "עדיף לקבל 10% מועקנין מ100% מאבוטבול פשוט כי 10% ממשהו עדיף על 100% מכלום
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 11:13 |
|
| |
איזה כיף להיות בפורום עם כתיבה בקודים וססמאות. חברים, איך מצטרפים? גם אני רוצה להבין את הסיסמה ״שלטון עסקנים ומאפיונרים״ או ״צל כבד על התנהלותו של וכו׳״? נראה שכולם מבינים על מה מדובר. חוץ ממני, אז אולי להסביר ולנמק קצת?
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 07:31 |
|
| |
רוב מוסדות עם גידול משנעותי מעדיפים שלא להנות מכספי העירי'ה הציונית. 
|
|
|
|
| נשלח ב-24/7/2011 01:46 |
|
| |
| תרקומיה כתב: |  | יותר ויותר מתבררת הטעות המרה שבבחירת אבוטבול,
אין כיתות לימוד נוספות כמעט. אם בכלל. לא ידוע לי על התחלות בנית כיתות בימי אבוטבול.
מחלקת הנדסה מכבידה את ידיה תחת שליטה חרדית.
גבית ארנונה אכזרית.
הפקרות מוחלטת בהקצאת מבני ציבור.
הזנחה ממשיכה באזורים החרדיים.(חוץ כמובן מהקריה החרדית ששם גר אבוטבול)
שלטון עסקנים ומאפיונרים בעלי הון.
וכו' וכו' |
|
זה שלא בונים כיתות, זה נכון! זה שמוטל צל כבד של תסכול על תפקודו של אבוטבול זה גם בסדר, אבל אולי נמק לנו איך הגעת לארנונה למחלקת ההנדסה עד כדי מאפיונרים... זה כבר סתם תסכול
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 15:32 |
|
| |
עוד יתגעגעו לוקנין
יותר ויותר מתבררת הטעות המרה שבבחירת אבוטבול,
אין כיתות לימוד נוספות כמעט. אם בכלל. לא ידוע לי על התחלות בנית כיתות בימי אבוטבול.
מחלקת הנדסה מכבידה את ידיה תחת שליטה חרדית.
גבית ארנונה אכזרית.
הפקרות מוחלטת בהקצאת מבני ציבור.
הזנחה ממשיכה באזורים החרדיים.(חוץ כמובן מהקריה החרדית ששם גר אבוטבול)
שלטון עסקנים ומאפיונרים בעלי הון.
וכו' וכו'
|
|
|
|
| נשלח ב-22/7/2011 12:42 |
|
| |
יש לך מקורות? זה מזכיר לי ניק שלא מזמן חגג פה, בובעס. עוד מישהו חושב כך? פתח ניק על מנת לתקוף.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|