בית פורומים שידוכי חרדים

ישיבת מיר

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/7/2011 18:09 לינק ישיר 
ישיבת מיר

משהו יכול להסביר מה ההבדל בין סגנון הבחורים של:
מיר פרידמן,קסטנר ושפיגל (ואם יש עוד אשמח אם תעדכנו).

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/6/2012 16:33 לינק ישיר 

1אחת כתב:
למה את חושבת שלא..?
לי יש כללים משלי.. ואני שונאת לברר
גם ככה הבירורים לא תמיד שווים הרבה..
ומסתבר שבחורים דווקא זורמים עם הכלל הזה
ואם הם לא, אז הם קצת מקובעים מדי בשבילי, כי מבחינתי לברר על בחור זה לדבר איתו ולשמוע ממנו כמה פרטים על עצמו.. אין אדם שמכיר את עצמו טוב ממנו... אז חבל על כל הזמן המיותר הזה של הבירורים..
ואם הבחור נראה לי אז נפגשים, ואם אז הוא נראה לי , זה הזמן להתחיל לברר.. שנהיה שלמים במידע ושכל הפרטים מסונכרנים עם שאר האנשים שמכירים אותו ועם הפרטים שקבלנו עליו..
לברר לפני, זה סתם עבודה מיותרת.. מה גם שהרבה פעמים אין בינה למציאות הרבה קשר
לפעמים מציעים מישהו ומקבלים רושם מסוים עליו, ושיחה קצרה עם הבחור מגלה דברים אחרים לגמרי..
לטוב ולרע..

v

נ.ב אבל קצת לברר לפני כן ,כדאי  מאוד.   יכול לחסוך לך סתם יציאה לדייט..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/6/2012 10:39 לינק ישיר 

הבירורים עושים את הסינון הראשוני, הרי אני בטוח שאת לא הולכת להיפגש עם כל בחור שמציעים לך.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 14:58 לינק ישיר 

למה את חושבת שלא..?
לי יש כללים משלי.. ואני שונאת לברר
גם ככה הבירורים לא תמיד שווים הרבה..
ומסתבר שבחורים דווקא זורמים עם הכלל הזה
ואם הם לא, אז הם קצת מקובעים מדי בשבילי, כי מבחינתי לברר על בחור זה לדבר איתו ולשמוע ממנו כמה פרטים על עצמו.. אין אדם שמכיר את עצמו טוב ממנו... אז חבל על כל הזמן המיותר הזה של הבירורים..
ואם הבחור נראה לי אז נפגשים, ואם אז הוא נראה לי , זה הזמן להתחיל לברר.. שנהיה שלמים במידע ושכל הפרטים מסונכרנים עם שאר האנשים שמכירים אותו ועם הפרטים שקבלנו עליו..
לברר לפני, זה סתם עבודה מיותרת.. מה גם שהרבה פעמים אין בינה למציאות הרבה קשר
לפעמים מציעים מישהו ומקבלים רושם מסוים עליו, ושיחה קצרה עם הבחור מגלה דברים אחרים לגמרי..
לטוב ולרע..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2012 14:47 לינק ישיר 

אחת, את חרדית?? מה המגזר שאליו את משתייכת?
בשידוכים לא מדברים עם הבחור, אלא רק אחרי שביררו עליו.. ואם לא הצליחו לברר - לא ניגשים עדיין לפגישה....

תוקן על ידי אחת_חדשה ב- 15/06/2012 14:47:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 14:39 לינק ישיר 

הרעיון הכי טבעי ונורמלי זה לדבר עם הבחור ולשמוע ממנו על הסגנון שלו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2012 14:35 לינק ישיר 

כן, יש מחט לסריגה, מחט לתפירה, מחט לרקמה..  אפשר גם לקבל את כל החבילה עם סלילים מצבעים שונים. ("סידור מלא" בלע"ז)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 14:35 לינק ישיר 

אני דווקא אוהבת את הבחורים ששם
הרבה מהם עושים עם עצמם משהו, לומדים מקצוע וכו'..
אבל את אלו שיושבים ולא עושים כלום - אני לא מבינה
לבזבז חיים שלמים בלי להאמין בשום דרך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/6/2012 14:27 לינק ישיר 

לא... אבל יצא לי לברר על ערימות של שחת.... ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 14:14 לינק ישיר 

פעם ביררת על מחט?;-))

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 13:51 לינק ישיר 

חחח... דוד, לברר עם מישהו ממיר בלי שיש מישהו שמכיר אותו זה כמו לברר על מחט בערימת שחת....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 13:42 לינק ישיר 

תיקון לתיקון.. כתבתי כ1000 בחורים ישראלים. יש גם כ1000 בחורים חוצניקים, וכ4000 אברכים. עכשיו אולי תוכלי לנסות לדמיין מה קורה שם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 13:13 לינק ישיר 

ישועות כתב:
אני ח"ו לא מתעצבן,
אני מכיר רבים וטובים שאין להם קשר לרב, יושבים באחד מעשרות הבתי מדרשות יושבים 2 או 3 סדרים ואינם מוכרים לרבנים.

כשכתבתי שאת לא מבינה התכוונתי שאינך מכירה את מיר
אז תתפלא שאני מכירה את זה יותר משאתה חושב... וכל בחור שהציעו לי משם, נתנו גם מספ׳ של רב שמכיר אותו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 12:58 לינק ישיר 

תיקון: יש שם גם הרבה חוצניקים ;)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 12:25 לינק ישיר 

אני רואה כאן הרבה תגובות, רובם דוקא לענין, אבל.. "בחור ממיר צריך יותר בירור"?! למה? על כל בחור צריך לברר, וכך גם על בחור ממיר, זה לא בחורים עם בעיות או משהו כזה. "קשה לברר על בחורים ממיר" זה נכון, אז תבקשו מהבחור מספרים של חברים שלו שמכירים אותו, רב שמכיר אותו, ותנסו לחפור עליו, ואם יש לכם מישהו במיר שאתם מכירים, תנסו לברר אצלו או שהוא יברר שם. וכן.. בחור שאין לו שום רב שמכיר אותו, זה קצת בעיה. כי גם בפרידמן, גם בקסטנר, וגם בשפיגל, יש רבנים טובים ונחמדים שמכירים את כולם(הרי המקום בבית מדרש ניתן לך ע"י הרב), ואם לא מכירים אותך, אז זה אומר שאתה לא נמצא. ולאותו אחד שטוען שיש שם בעיה שהחברה לא מגובשת מספיק.. אשמח אם תסביר לי איך אתה מציע לגבש כ1000 בחורים ישראלים שיושבים בכמה בתי מדרשות וכמה חדרי אוכל, ומתחלפים בכמות של כמה מאות כל שנה? ואם מישהי רוצה לברר על בחור ממיר, אני בטוח שיש כאן הרבה בחורים משם, אתן מוזמנות לפנות באופן פרטי לאחד מאלה, ולנסות לברר. בהצלחה! נ.ב. מומלץ להתחיל לברר בטלפון למשגיח, לבדוק שהבחור באמת רשום במיר, ולא סתם מתנחל.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/6/2012 09:24 לינק ישיר 

אני ח"ו לא מתעצבן,
אני מכיר רבים וטובים שאין להם קשר לרב, יושבים באחד מעשרות הבתי מדרשות יושבים 2 או 3 סדרים ואינם מוכרים לרבנים.

כשכתבתי שאת לא מבינה התכוונתי שאינך מכירה את מיר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > ישיבת מיר
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext