בית פורומים עצור כאן חושבים

אמת, לא יותר.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/7/2011 02:26 לינק ישיר 
אמת, לא יותר.

חלק יאהבו וחלק לא יאהבו, אבל זוהי האמת. וזה מבוסס על פי ספרים, ידע מאוד מסנוור יחשף כאן...
ומי שלא יאהב את זה גם על זה יש ביסוסים מדוע הסיבות.
הכל מתחיל כך... 
קיים במציאות, יקום שהוא קיום. שכן זה חיתוכי אותיות קיום - יקום.
וכניסה ויציאה אליו. מעולמות אחרים שקיימים מאז ומעולם.
מקום אחד, מקום נצחי. כל העולמות כ אחד. זאת הבנה של יחידה. של משיח, ושל הרגשה.
שכן משיח קיים בכל אחד. ותפקידו זה לחבר בין יצר טוב ויצר רע, ולא לבחור . וזה חיתוכי אותיות, בחר - חבר.
בין בחירה לחיברה. וכן על פי ביסוס פסוק פשוט שהוא הראשון בתפילת שמע "שמע ישראל אדני אלהינו אדני אחד"
הבנתו היא לפי הבחירה של הבן אדם, האם לבחור בין הבנה של טוב או רע, או לחבר בינייהם ולהבין משהו אחד.
שכן אפשר להבין פה , שתי תורות. תורה אחד שבה הכל מותר. ותורה אחת שהיא לא הגיונית מבחינת הקיום, שכן יש חוקים ומצוות, וכל הקטע של התורה הזאת הוא ההבנה שלה שכן ההבנה שלה היא עקומה לפי היצר הרע, שכן זו בדיוק בדיוק אותה תורה, אבל ההבנה שלה. היא שונה.
שכן קיימות לנו שתי תורות, בבחינת חיתוכי אותיות:
מסכה - הסכם
משה - השם
והסוף להתחלה או בבלבול המילה. וזה רמז מזמר בתהילים. שכן רמז הוא גם זמר. וזה הרמז פה. מ אלוהים.
וכן זה מעיד על כך שפשוט צריך לפקוח את העניים, וכשאני אומר עניים אני מתכוון לשלושתם, גם לעין השלישית. ולראות שאין דבר כזה מקרה או סתם, ושאנחנו בעצמנו, זה משהו חי וקיים. ויש לו נוכחות. ודיעה. שכן חיתוך המילה דיעה הוא עידה. בחינת עדות. בחינת מצלמה. שכן השם הוא אחד, הוא הכל, הוא כל האנשים. וכולם מורכבים משלושה.
יצר טוב, יחידה (משיח) , ויצר רע.
וזה כנגד שלושה אבות, ושלושה רצונות.
שכן המילה רצונות היא צנורות. שכן למה יש לנו צינור, כדי שיהיה לנו רצון להעביר בו משהו, 
וכן שלושה צנורות נראים בצורה ציורית האות ש, שאם נסובב אותה, יצא לנו 3.
שכן מה שקורה כאן, זה שלושה עולמות, לפחות. בסיסיות. שהם שמיים, ארץ, גהנם.
בחינת, יצר טוב (שמיים) , יחידה-משיח (ארץ), יצר רע (גהנם)
שכן מה אומר גהנם? במובן הכי הכי בסיסי ופשוט.
ג'ה = אלוהים
נם = ישן, בחינת לישון.
שכן מזה המילה ישן איך היא נשמעת לפי התורה שבעל פה שזה התורה של השמיעה. יש אין? מילת שאלה.
ולמה מילת שאלה? כי זה השאול, המקום שקיים בו רק שאלות. בכל המשלים וגם בבחינת הרגשות.
שכן גהנם חיתוך אותיות הוא : גן מה? , מילת שאלה. 
שזה ההפך מ גן עדן, ש עדן בהיפוכו זה נדע (נודע), בחינת ללב נודע, בהרגשה, הכול אחד חברים ומוכרים ללב.
וגן מה זה המקום ההפוך, אבל מה שנצבר בו הוא ידע.
ולגהנם אפשר להגיע דרך העולם הזה וגם לשמיים.
שכן כל מה שנודע קיים, 
לשמיים אפשר להגיע אם אנחנו נכנסים לחורים לבנים שקיימים בחלל. 
ולגהנם אפשר להגיע אם נכנסים לתוך חור שחור.
שכן חור שחור, זוהי המלחמה האחרונה, ביטולו של הגהנם.
שכן כולם יכנסו לשם, עם אמונה חזקה מאוד.
וכן אותיות חור שחור הן רוח ש' רוח. שכן רוח שואלת מהיא רוח, שכן זה מלחמה של עצמך מול עצמך. בחינת גוג ומגוג. רק ש רוח ש רוח זו מלחמה בשלב יותר מתקדם. לפי הנבואות.
המלחמות שקיימות הם:
תחילה גוג ומגוג בחינת גוג ומה גוג.
אחר כך בשלב יותר מאוחר, שמש. בחינת ש מה ש?
ואחרי זה חור שחור, בחינת רוח ש רוח.
ובשביל בכלל להתחיל צריך משיח. שיקיץ מתים.
וכשאני אומר מתים אני לא מתכוון למתים בקברים, אלה 90% מהעולם הם נשמות מתות. שחיים בלי מהות. ממש כמו נמלים.
המשיח שבהם יושן, לא שואל, לא מתעורר, היחידה שלהם מתה. מה שמחייה אותם זה הגוף הבהמי, היצר טוב , ויצר רע. בלי נשמה, שזה המשיח, שזה בחינת יחידה. שזה כל אחד לגופו, אני הם או אתה.
בתהילים יש הרבה רמזים בחיתוכי אותיות. שכן במיוחד בתיקון הכללי שזהו רצף של 10 שירים.
שכן מיפה הרמז על אחד ו אפס. שתי קולות. שתי רצונות. שתי תשוקות. שהם ביחד מחשבה.
כנגד עשר דיברות, כנגד שפה וקוד בינארי, וכנגד ציור של קו ועיגול שיוצר משהו שלם. וכנגד עוד אין ספור פירושים ושיפורים.
שכן יש לדעת להוסיף. ולא להקבע על פירוש אחד, כי זה מהותו של המילה פירוש בכלל, שיפור.
שכן תמיד לשפר עוד ועוד להוסיף לאוסף ולעלות למעלה איפה שהכי טוב, ללב. להגיון. לעצמך.
ופה מתחיל בכל אמירת תיקון כללי:
"לכו נרננה ליהוה נריע לצור ישעינו נקדמה פניו בתודה בזמירות נריע לו כי אל גדול אדני ומלך גדול על כל אלוהים"
ומיפה הרמזים, שכן השם זה הכל, כל אחד בפרט בפרט ממכם. 
ומיפה המילה: נריע - נעיר. שכן להעיר אחד את השני, את הרצון. לחלום אחד.
ואיך אפשר להבין איך להתעורר? תשאלו אותי :) בזמירות - ברמיזות.
שבכתוב...
ונמשך ונאמר כי מלך גדול אני ומלך גדול על כל אלוהים, אז פה נאמר שגם אנחנו זה אלוהים. וכן זה מערכת עצומה שהיא אחת בסך הכל. ומבוססת על פי דרגות.
שכן, אנחנו כל הבריאה, שמיים ארץ וגהנם, זה אדם הראשון, חולם חלום. מלשון לוחם - חלום. שכן זוהי מלחמה. עד שיתאחד כל הבריאה בחזרה.
שכן מה שאומר שגם השמיים, זה מקום של שינה.
אני אסביר את שם השם הקדוש... ואת שמו של אדם הראשון.
י ה ו ה - מורכב מ 4 אותיות.
י - היא אות של רצון, שכן אם קיים לנו אין סוף ואנו רוצים להתחיל ליצור מלשון לצייר משהו.. אנחנו מתחילים בנקודה ויש לה       טיפת המשך... וזה יוצר את האות יוד.
ה - היא אות ציורית של צינור מלשון ריצון, שזה גבולות של כניסה ויציאה. שכן קודם רצינו ליצור משהו באין סוף ועכשיו אנחנו         מגבילים לזה כניסה ויציאה.
ו - האות וו היא אות של מעשה. שכן מחברים יוד משמיים לארץ וזה יוצר את האות וו. כמו וו תלייה למשל גם. כמו המילים:          ועשה ושתה והלך... אות פועל. שזה אומר לבצע ולבראת את העולם הזה שזה כל שבעת ימי הבריאה מתוהו ובבוהו.
ה - לבסוף הוא מראה את התוצאה של הכל למי? לעצמו, למי שהגביל את הכניסה ויציאה ולכן האות הזאת חוזרת על עצמה.
     וזה יוצר שלושה מילים: הייה הווה ויהיה, כי ב יוד והוו אפשר להשתנה. בין רצון למעשה. וזה יוצר מקום אחד. אין סופי          שהוא כל הקיום בכלל. בעצמו. הכל זה אחד. הכל עצמו.
www.GodAreUs.com

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:57 לינק ישיר 

תשובה לייתכן, כתבת

יהי,

כתבת, ואולי הסוד הוא רק כהוכחה שבזמן כתיבת הסוד היה מקובל לכתוב כך.

מה הכוונה בזמן כתיבת הסוד?

הסוד תלוי בתקופה או שהוא קיים בפני עצמו?

האם ניתן יהיה לקבוע כל צורת אות בכל שפה לפי הסוד?

אולי איננו מבינים נכון את הרמז?

התכוונתי לנסות לענות שאלי מה שמובא בפוסקים שהצורה צריך להיות כך על פי הסוד –שע"פ רוב הכוונה שכן מבואר בספרי הסוד הראשונים, כמו ספר התמונה והזוהר, אין כוונתם להביא ראיה מן הנימוק הסודי אלא להביא ראיה שצורת האות העתיקה, כבר מזמן כתיבת הספרים ההם, היתה כזו, שכן על זה בנו דרשותיהם.

אכן האר"י אומר שלכל הצורות והמנהגים השונים יש סוד. וקשה מאד אם כן מה כל העניין לעשות על פי האר"י? ובהכרח כמ"ש.

איך כמ"ש מתרץ את השאלה על האר"י?

אולי אפשר לומר כי כפי שלמרות שאלו ואלו דברי אלוהים חיים עדיין אין זה אומר לא לברר האמת עד היכן שהיד מגעת, כך גם למרות שיש סודות שונים  יש עניין לבחור את הסוד הנכון יותר.

כמ"ש אכן היא תירוץ דחוק, בפרט לגבי האר"י, אך גם כאן ניתן לטעון שהאר"י הרי מסתמך על הזהר וכו'.

עיקר התירוץ שנתתי הוא שאולי באמת אין שום ראיה או הכרח מתוך הסודות לשום צורה, שהרי גם צורה אחרת ניתן לדרוש לפי הסוד ואפילו שפות זרות [ולא רק בגלל הזיקה המיסטית או ההיסטורית של כל השפות ללשוה"ק, שהרי התיקו"ז דורש מילה ספרדית "אש נוגה" בפירוש, וראה במטפחת ספרים ע"ז. וכן כתב להדיא ר"א אבולעפיה ואכמ"ל]

אלא אפשר לומר שעל פי הסוד יש ענין לעשות את מעשינו לפי הסוד, היינו הסוד שאנחנו יודעים. וממילא מי שידע את הסודות של האריז"ל שיעשה מעשה המתאים לסודות האלה. ולא שהמעשים האלה בעצמותם מוכרחים לסיבת הסוד. והבן.

וכל זה איננו שווה לכל מה שכתבו הפוסקים ואני נשאר בצע"ג בכל הנושא. ויש ללמוד את הסגיא ממקורותיו ולנסות להבין [הבאתי אותם באופן כללי באשכול "על מקומם של פוסקים מיסטיים" או משהו כזה]

יש רמה מסוימת של שאלה האמורה לגרום לפקפוק או שלעולם יש ליישב הכול בכל מחיר?

ברור שיש רמה של שאלה שגורמת לפקפק בהכל. והבחנה בסיסית בין סוגי השאלות היא ששאלה שמפקפקת צריכה להיות כזו שסותרת את הנחות היסוד של הענין. לא שאלה שבסך הכל מחדדת מה היה הענין מלכתחילה. למשל בנושא של קבלה, אני אף פעם לא ראיתי בקבלה את מה שמיימוני מבין בה. גם לפני שראיתי את טענותי. ואף פעם לא ראיתי שוטענים שהרמזים הם ההכרח ליסודות שלהם. כך אני יודע שהתירוצים שלי הם לא מתוך אילוץ להשאר באמונת הדברים אלא שברור לי שכך היה ההבנה האמיתית מלכתחילה.

שאלה אישית. אני מזהה כאן "מקובלים" לא חסידיים. עד כמה התופעה רווחת ומי הם מוסרי הקבלה. (מתוך הדברים לא נראה לי כי בתלמידי זילברמן עסקינן).

לא הבנתי. נא פרט מה אתה רואה בדברי שמזוהה אצלך למקובלים לא חסידיים, ואיזה מידע אני אמור לשחרר לך אודותם. זה שאני לא ממהר לקבוע כל הלכה על פי קבלה זה סימן לליטאיות?

אכן יש כמה מקובלים ליטאיים בדור הזה, . [אם כי הרבה מהם או רובם מאמצים גם גישות חסידיות ] 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:49 לינק ישיר 

כלומר , אתה חולק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:46 לינק ישיר 

לפי שיטת הרמב"ם גם עברית היא לשון הסכמית ולכן אם בעברית יש גימטריא, אזי גם בשפות אחרות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:36 לינק ישיר 

pi_haton כתב:
רק הערה קטנה . תקן אותי אם אתה חולק . לגבי ציור האותיות לא מצאנו יחס לאותיות זרות אבל כל מה שמתקשר עם נומרולוגיה למרות שהשמות בשפות זרות הם הסכמיים יש לזה מקום ,לא? הרי הרמז שיש בשווי המילה לתוכנה קיים בכל מקום ובכל זמן גם בגימטריאות יש הרי רמה עד כמה הגימטריאה צמודה למילה . אם זה במספר קטן או גדול , בריבוע או עגול...

לא הבנתי, איך שייכת גימטריא בשפות זרות ? האם סדר האותיות המוסכמות שם הוא פחות הסכמי מהאותיות עצמן ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 16:21 לינק ישיר 

שותף
אוי לאותה בושה לאן שאני מציין אבל בכל זאת:
http://www.hofesh.org.il/articles/philology/origin_of_languages/1.html

http://he.wikipedia.org/wiki/עברית#.D7.94.D7.9B.D7.AA.D7.91_.D7.94.D7.A2.D7.91.D7.A8.D7.99

וכמובן - בל נשכח את הסוגיא בסנהדרין שדנה באיזה כתב ניתן תורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 14:47 לינק ישיר 

רק הערה קטנה . תקן אותי אם אתה חולק . לגבי ציור האותיות לא מצאנו יחס לאותיות זרות אבל כל מה שמתקשר עם נומרולוגיה למרות שהשמות בשפות זרות הם הסכמיים יש לזה מקום ,לא? הרי הרמז שיש בשווי המילה לתוכנה קיים בכל מקום ובכל זמן גם בגימטריאות יש הרי רמה עד כמה הגימטריאה צמודה למילה . אם זה במספר קטן או גדול , בריבוע או עגול...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 14:42 לינק ישיר 

שותפי. אל תטעה ההחלטה לא היתה להפנות את האשכול לעבר קדושת האותיות. ההחלטה היתה להשאיר עוד אשכול ללעג על הקבלה כאילו משום שיש גלמים שלא שימשו כל צורכם אז אין לזקן הפורום היכולת להבחין בין גולם ובין כלי . חבל על האנרגיות שלך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 13:59 לינק ישיר 

היות והחלטתם להפנות את האשכול לכיוון קדושת האותיות, אענה גם אני את חלקי הזעיר.

כן, האותיות קודמות לעולמות.
שם הויה (על כל פרטי האותיות וההרכבות והמילואים שבו) מכיל באופן מרוכז את כל ההתפשטויות וההרחבות של העולמות לפי סדר השתלשלותם.
גם שאר האותיות רומזות על עשר הספירות והקשרים שביניהן, כלומר גם זה עומד בבסיס המהלך של המאציל בבניית העולמות והשתלשלותם.

סודות אלה לא שייכים כלל בצורת האותיות ההסכמיות שבשאר השפות. מעולם לא ראיתי שחז"ל מדברים על צורת אותיות של שפה כלשהיא. מה שכן מצאנו זה שחז"ל התייחסו למילים בשפות שונות אשר יכולות להתקשר ללשון הקודש, וזה משום בלבול הלשונות במגדל בבל. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 13:01 לינק ישיר 

יהי,

כתבת, ואולי הסוד הוא רק כהוכחה שבזמן כתיבת הסוד היה מקובל לכתוב כך.

מה הכוונה בזמן כתיבת הסוד?

הסוד תלוי בתקופה או שהוא קיים בפני עצמו?

האם ניתן יהיה לקבוע כל צורת אות בכל שפה לפי הסוד?

אולי איננו מבינים נכון את הרמז?

אכן האר"י אומר שלכל הצורות והמנהגים השונים יש סוד. וקשה מאד אם כן מה כל העניין לעשות על פי האר"י? ובהכרח כמ"ש.

איך כמ"ש מתרץ את השאלה על האר"י?

אולי אפשר לומר כי כפי שלמרות שאלו ואלו דברי אלוהים חיים עדיין אין זה אומר לא לברר האמת עד היכן שהיד מגעת, כך גם למרות שיש סודות שונים  יש עניין לבחור את הסוד הנכון יותר.

יש רמה מסוימת של שאלה האמורה לגרום לפקפוק או שלעולם יש ליישב הכול בכל מחיר?

ושאלה אישית. אני מזהה כאן "מקובלים" לא חסידיים. עד כמה התופעה רווחת ומי הם מוסרי הקבלה. (מתוך הדברים לא נראה לי כי בתלמידי זילברמן עסקינן).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2011 05:38 לינק ישיר 

ייתכן כתב:

יהי,

אני מנסה להבין.

הסוד קדם לאותיות והוא רק נרמז בהן?

כן. כלומר לא האות היא הראיה המוכיחה לנו שיש עולמות כאלו או אחרים [יהיה פירוש עולמות אלו מה שיהיו, כבר כתבתי את דעתי באשכול מיוחד לכך] אלא בעלי הסוד מרמזים את סודותיהם באותיות. 
והוא הדין לגבי מה שמשחקים כן על כל מיני רמזים כאשר ברור שלא הרמז הוא הראיה או ההכרח, הוא רק רמז.

בעצם אפשר למצוא רמזים גם ב  ABC?

נכון באותו מידה היה אפשר לרמז סודות גם בשפות אחרות [ויש מקובלים שעושים את זה ראה ר' אברהם אבולעפיה ואפילו הזוהר שדורש מילים בשפות זרות] 

רוב הפוסקים בהלכות סת"ם נסמכים על הסוד???

עיין בבית יוסף סי' ל"ב ותראה לכמה הלכות בצורת האותיות אין טעם אלא על פי קבלה.

בכל מקרה יהיה אפשר להלביש סוד אחר באות או אותו סוד באופן אחר, אז איך אפשר להסתמך על הסוד בקביעת האותיות?

אכן שאלה טובה שאני לא יודע לה תשובה החלטית, וכמו כן קשה לי על כל מיני ההנהגות והכרעות ההלכה שעל פי הקבלה. אבל יש כיוון ליישב שאכן הסוד היא לא ראיה שצריך לעשות כך אלא שבשביל לרמז את הסוד [הזה] יש לעשות כך וצ"ע.
ואולי הסוד הוא רק כהוכחה שבזמן כתיבת הסוד היה מקובל לכתוב כך. 

אכן האר"י אומר שלכל הצורות והמנהגים השונים יש סוד. וקשה מאד אם כן מה כל הענין לעשות על פי האר"י? ובהכרח כמ"ש. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 19:07 לינק ישיר 

יהי,

אני מנסה להבין.

הסוד קדם לאותיות והוא רק נרמז בהן?

בעצם אפשר למצוא רמזים גם ב  ABC?

רוב הפוסקים בהלכות סת"ם נסמכים על הסוד???

בכל מקרה יהיה אפשר להלביש סוד אחר באות או אותו סוד באופן אחר, אז איך אפשר להסתמך על הסוד בקביעת האותיות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 10:19 לינק ישיר 

אולי זה דומה מה אתם אומרים?

אם תקום עצבני ב בוקר תגרום לזה שיהיה לך יום רקוב

ואם ה ערב לא יהיה נחמד כנראה תרגיש ברע

אפשר לראות שכל מה ש בוטל זה לטוב

ואפשר להבין את המאמינים שחמש זה בעצם שמח

אם תרדוף בצע ידבק בך עצב

כי כל ה טעם בחיים הוא לסתפק ב מעט

אם יש בך דחף לא מובן סימן שיש בך פחד

אדם שהוא אחד ל אלף ראוי להערכה כי הוא פלא

אתה יכול לבחור בין מר וחמוץ או להיות רם וצומח

ואל תהיה שונא תהיה אנוש!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 03:04 לינק ישיר 

מי שכתב את הדברים הבאים [באתר שלו "אלקים זה אנחנו" שלינקק אליו] לא נראה לי שראוי בכלל לדון בדבריו או להשאיר את שטויותיו כאן [אך אולי יש כאן חומר למיימוני להראות לנו מה אנשים יכולים לדמיין]

אני ראיתי את אלוהים עוד לפני שהדור שלי גילה מה זה סמים…לא שאני משתמש בסמים כן…היה לי עבר של השתמשות ומזה רק השכלתי ולמדתי ידע… וצברתי ידע…שכן מה שהסמים גרמו לי זה להתרחק מאנשים.וכן אני אסביר בסיפור שלי הכול…אני ראיתי את אלוהים, הוא דיבר אלי הוא הכול ואני שמרתי את זה לעצמי בשקט עד נקודה מסויימת שהסכמתי איתו לשחרר מידע…הייתי ילד קטן…

http://www.godareus.com/?page_id=163

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 02:19 לינק ישיר 

מיימוני
צר לי, אבל השאלה משינוי צורת האותית על מי שטוען שיש בצורתן סוד איננה קשה כלל. הסוד הזה אף פעם לא נסמך על העובדא שהאות הוא כך לפי שיש סוד. הסוד קיים בלי קשר לאות והוא נרמז בצורתו. 
וכן, לפי הסוד מסתמא גם בכתב עברי יש סודות, אותן הסודות או סודות אחרים.
ואת זה מסתמא אתה יודע כבר, שאם תלך לפי דעתך בצורת האותיות תוכל למחוק רוב הפוסקים בהל' סת"ם שכולם נסמכים על הסוד. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/7/2011 00:22 לינק ישיר 

ירוחם

השאלה שלי אמורה להיות טובה לכל התחומים המקצועיים. הלכה, פילוסופיה ומשפט (להבדיל אם צריך), ועוד.

אותם בשר ודם שכתבו את הטקסטים הקבליים נחשבים בעיני המאמינים למי שכתבו בהשראה אלוקית (גם אם ההגדרה לא ברורה, עדיין ניתן להבין ממנה שהדברים הם בעלי תוכן ושהם אמיתיים) ובוודאי שהדברים שכתבו הם משמעותיים ואינם רק משחק במילים.

לכן שאלתי אם הכותב החדש, שפירסם את דבריו בלא רשות, כתב משהו בעל תוכן, משמעותי. ואיך מבדילים.

לכן גם השארתי את האשכול במקומו כמקרה מבחן (אנו נוהגים כך לפעמים כידוע לך ולאחרים).

יש כמה תשובות אפשריות שאני יכול לחשוב עליהן וחלקן הוצעו בפורום בעבר.

1. הדברים חסרי משמעות ואם נמצא טקסט מקביל אזי ההבדל הוא... איני יודע, אבל המומחים יודעים ואולי מסוגלים להסביר.

2. הדברים, של הכותב ואלו בטקסטים הקלאסיים, אכן דומים מאד ולכן קשה מאד להבדיל ביניהם. אבל זה מחמת חשיבות הנושא ויקרתו, שקל להטעות וקל לאדם בעצמו להתבלבל ולחשוב שהוא כותב דברים משמעותיים. אבל זו רק מראית עין.

3. כאשר אדם מנסה לחקות, במודע או שלא במודע, חומר קבלי, בגלל הייחוד שבנושא לפעמים יש לו סייעתא דשמיא לומר דברים אמיתיים בלי קשר לאישיותו.

4. הכותב שלנו הוא מקובל גדול שמסתתר תחת כינוי ולכן כל דבריו אמת ויציב.

וכמובן צריך להביא דוגמא לטקסט קבלי שאמור להיות דומה.

שומר פיו ולשונו - שומר מצרות נפשו < type="text/">document.write("");

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > אמת, לא יותר.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext