א-ביסלע פרנסה
<* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> לכלל ציבור נשות החשובות. כמי שאמון על מאמר החז"ל, "כי מזנותיו של אדם קצובים לו מראש השנה עד ראש השנה", אני יודע בבירור כי אין שום משמעות למאמצים נוספים ומאמצי-על למיניהן שנעשה בענייני פרנסה, אבל, אני גם אמון על זה הכתוב "וברכתיך בכל אשר תעשה" זאת אומרת, כי אין צורך לקרוע את העולמות בעניין פרנסה אבל מאידך אין מקום לשאננות ועצלנות. אני לחלוטין לא מבטיח לכם שאכן תרוויחו 35,000 שקל בחודש!
*> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> אבל, אני כן ובהחלט ממליץ, למי ששוקלת קריירה שניה, למי ש"נשבר" לה מהבוס *> *> ועבודתה כשכירה, ומעוניינת להיות הבוסית של עצמה ולמי שממילא תקועה שעות מול המחשב, או למי שמתחשק לעבוד בשעות הפנויות לה-בלבד, בין החתלה להאכלה ובין הסירים ומקלחות הילדים, <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> להכיר את הפוטנציאל הגלום בשיטת המסחר ב-איביי. בקישור הבא תוכלי לצפות בסרטון שקיבלתי מיעל גלזר ו-ישעי'הו ריב, שני שותפים קולגות מסחריות ותיקות ומקצוענים אמיתיים, בכל מה שקשור למסחר באתר איביי. בסרטון מופיעה תלמידה של יעל שמספרת כמה היא עושה בחודש ב-איביי, ומפרטת איך היא עושה זאת. מדהים ביותר !!! לצפיי'ה בסרט הקליקו בקישור הבא (הצפיי'ה לנשים, הקורס והמסחר מיועד גם לגברים) כדאי לכם לראות זאת מכמה סיבות: 1. זה פותח עולם חדש של אפשרויות. 2. זה מראה שזה אפשרי. 3. השלבים להצלחה הזו מוסברים שם בפירוט. 4. שעות עבודה גמישות ומתאימות במיוחד לציבור האימהות. הקישור הזה יוביל אתכם לשם: אני רוצה להדגיש מי שחולמת על "לעשות כסף בקלות" שלא תיכנס, רק מי שמחפשת קריירה חדשה ונוחה, בזמנה הפנוי, מהמחשב הבייתי או כהשלמת הכנסה, שתיכנס *> ותיווכח במו עיניה. <* style="border-left: #ccc 1px solid; margin: 0px 0.8ex; padding-left: 1ex; padding-right: 1ex; border-right: #ccc 1px solid"> אני אפילו מכיר אישית כאלו שעושים שם 7 ספרות, ואני מאחל לכם את זה מכל הלב. בהחלט שווה צפיה! הקליקו לצפי'ה בסרטון: נ.ב. התוכנית מתאימה גם לעבודה דרך ספקי שירות תוכן המחמירים ביותר לגבי סינון תוכן ראויים. בהצלחה
*> *> *> *> *> *> *> *>
 |
|
|