| נשלח ב-14/8/2011 10:16 |
|
| |
"הרי את מקודשת לי... בקרונפלקס זה" /התארסתי!
רגע לפני שקיעה, אזור הטיילת מול היים בתל אביב, ישבנו שתינו על הספסל כשבאופק משמאל החלו להידלק אורות יפו.
השמש נטתה כלפי מטה. הגלים התנפצו על החוף, כמתקשים להיפרד מהמחזה - והגוון האדום כבר שלט ברקיע.
הצעתי לה נשואין, במילים פשוטות אמרתי לה שאין מושלמת בשבילי יותר ממך, ואני מרגיש שאת זאת אשתי.
היא ענתה שמבחינתה ממזמן היא הרגישה כך, ותעיד השקית הקטנה שביידה שכבר התלוותה לפגישה הקודמת.
היא הגישה לי את השקית, הייתה שם קופסא מועצבת עם שוקלדים קטנים עטופים, ומחזיק מפתחות מעוצב.
היה כתוב עליו 'איתך בכל צעד'...
שתקנו שתינו, שתיקה שמקרבת אל מול השקיעה והגלים המתנפצים, ונזכרנו בלא מילים בתחילת דרכנו המשותפת... ***
הפגישה הראשונה הייתה מוצלחת, שלאחרייה לקחו אותי רגלי מאליהם לכותל, כאילו הרגישו מה שכבר יקרה.
הפגישה השנייה הייתה מוצלחת יותר, שלאחריה קבענו כבר איפו הפגישה השלישית תהיה ואיחלנו 'להתראות'.
לאחר כמה שעות של שיחה בפגישה השלישית שהתקיימה בשטח פתוח, חזרנו למלון והרגשתי צורך לחשוף את עצמי.
כשהתישבנו, סיפרתי לה על הקונפליקט שלי 'הקרונפליקט של קרונפלקס' מבחינתי זה היה המבחן להמשך דרכנו.
על הקונפליקט, סיפרתי לכם כאן-
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=22&topic_id=2906378&forum_id=17053היא הייתה המומה, מכיוון
היא הייתה המומה מכיוון שחשבה שהיא מכירה אותי והנה התגלה לה צד אחר שבי- מה גם שהיא לא יידעה בדיוק...
לאחר יומיים היא הודיעה 'כן'. ולפגישה הרבעית הבאתי כבר צרור דפים מודפסים, ובהם מה שכתבתי לבלוג.
היא אמרה שמבחינתה 'הרגש' אמר להגיד כן גם לאחר מה שסיפרתי לה, היא חכתה יומיים בשביל שהשכל יגיד גם הוא.
היא הבינה אותי, הבינה שזה בנה אותי, והבינה מעל הכל את הצורך לצאת מהקופסא, ולבטאות זאת באופן חיובי.
הייתי מאושר לראות שהיא אפילו מרוצה מהכתיבה שלי, ואף ביקשה לקרוא עוד- ממש שלא התאפקה כשקראה הכל. תמיד דיברנו על 'יציאה מהקופסא' והנה הייתה לי הזדמנות לראות עד כמה זה נכון לגביה, כשסיפרתי לה על הפורום.
עברו עוד כמה פגישות, שאנו נהנים לחכות ולהיפגש זה עם זה ולהכיר את עצמנו, והגיעה הפגישה שם מול השקיעה. ***
הבטתי במחזיק המפתחות שעליו נכתב 'איתך בכל צעד' והבנתי למה היא מתכוונת, היא חייכה כקוראת את מחשבותי.
השאיפה הרוחנית המשותפת, המטרות המשותפות, הנכונות להובלת עגלת החיים המשותפת, היציאה מהקופסא שלנו ייחדיו. ההבנה והרגישות, החכמה והמוכשרות, השנינות, הפתיחות והכנות, וכך שאתה רואה שהבנאדם יודע לאהוב.
הם אלו שהובילו אותנו לאותו רגע מאושר שהצעתי לה נשואין,
בהם החלטתי שהיא זאת שתהיה שווה את מאמצי ללא גבולות להופכה למאושרת, בלי שום קשר להרגשתי. אך לא רק בגלל זה החלטתי כך, גם הקונפליקט שלי היה סוג של 'יושב בסתר - עליון' דווקא מתוך ההסתר הגיע העליון.
הוא שגרם לי להבין שאם היא תסכים ותאכל את הקרונפלקס הזה, למרות שלכוארה הסמינר שבו למדה הוא מאוד 'סגור'. ובגללו הבנתי שהיא אשתי לעתיד, ואני הוא זה שתפקידי להמשיך את שמחתה הטבעית ולדאוג לכך, בכל מחיר.
לפעמים אנו מגיעם למצבים שאולי נדמה לנו שהם לרעתנו, כמו מה שחשבתי על הקונפליקט שלי- שכתבתי אותו בדיוק יומיים לפני שהכרנו. אך אינו כן, הכל זה לטובתנו ובזכותו גילתי מי זאת שתהיה אהבת חיי.
זה מה שהיא רמזה לי במחזיק המפתחות המעוצב 'איתך בכל צעד', שהיא בתוך הקופסא ויצא אלי כמותה. היה ווארט, היה מדהים מכל כיוון, כשגילתי גם שזכיתי במשפחה מושלמת, ממש 'אך טוב וחסד ירדפוני'.
מלבד המשפחה והידידם הגיעו רבנים וחברים, שיבחו ושבחו- ואפילו הציעו לאביה להשים מסכה של לוטו כשהוא יוצא לרחוב.
אני צחקתי באותו הזמן על המסכה שלי בתור קופסאת הקרונפלקס. אך רק אני והיא יודעים מי זה קרונפלקס.
בלילה ההוא, באופן מוזר לא נרדמתי, ידעתי שזהו 'ליל החרטות' וכל הזמן שאלתי את עצמי למה אני לא מתחרט?! ----
תודה למקום שיש לו קשר לקונפליקט שלי- התובנות שכתבתי ושהחכמתי מאחרים הפכו אותי לבוגר וחכם יותר.
תודה לכל אלו שהחוו דעתם לגבי הקונפליקט, כי רק מתוך אותם העצות וההבנה גיבשתי את עמדתי בנושא.
בהזדמנות זאת אני מאחל לכולם חיים מאושרים בלי רגע אחד משעמם, בין ברוחניות ובין בגשמיות, ובקרוב אצל כולם. קרונפלקס,
שכבר אינו חי בקונפליקט- אלא רואה את חסד ה' וכמה שזה לא מגיע לו, כנראה שזה בזכותה.
אגב, קחו בחשבון שאת מה שתכתבו באשכול זה ייתכן ואני יראה לה. (סתם כי בא לי להתרבב)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 23:11 |
|
| |
| ליטאית כתב: |  | נחמד לקרוא את ההגיגים של חתן טרי מצחיק אותי וכיף לי להסתכל על זוגות צעירים ולהיזכר איזה טריים היינו פעם
אם כי לא הייתי חוזרת לשם בשום אופן.. כמאמר החכם: היה טוב, וטוב שהיה
|
|
כמו שכתבתי באשכול שכן, אם האהבה היא חלום, הנישואין הם השעון המעורר. אני על השוונג, נזכרתי בבדיחה. ילד בא לאבא שלו "אבא, זה נכון שבאפריקה הבעל לא מכיר את האשה עד ממש שהם מתחתנים?" האבא עונה לו "ילדי יקירי, זה קורה בכל מקום בעולם..."
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 22:12 |
|
| |
נחמד לקרוא את ההגיגים של חתן טרי מצחיק אותי וכיף לי להסתכל על זוגות צעירים ולהיזכר איזה טריים היינו פעם
אם כי לא הייתי חוזרת לשם בשום אופן.. כמאמר החכם: היה טוב, וטוב שהיה
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 11:13 |
|
| |
תמי,
צודקת בהחלט אך לא ב100% אלא ב1000000%.
יצא לנו לדבר על זה המון, על הרגעים הקשים שוודאי יבאו. על החרטות שישנם...
בד בבד דיברנו על הידברות, ועל כך שאנחנו לא באמת מכירים את מה שבאמת עומד מולנו.
וכמה שנדבר בתאוריה בעולם המעשה זה הרבה יותר קשה.
כאחד שרואה מקרים שמגיעם לאזני אביו, אני יודע זאת טוב מאוד.
אך כשיש הידברות, ויש לנו את הכלים לכך- אפשר לצלוח את הכל.
מה גם שמבחינתי, אני אמור להיכנס לעולם רגשות אחר משהורגלתי ולהבין אותה גם ברגעים הקשים וההרמונים שמשתוללים כי זאת אישתי, וזהו.
וכלשון בעל החובת הלבבות שהאדם מופקד על אשתו ובניו לרצותם בכל עת.
זה קשה, אך כאחד שהתרגל להכנס למערכת רגשות אחרת כשהוא לומד, אני חושב שיהיה לי יותר קל.
כאן כתבתי יותר על כך (תגובה 10 מתחילת האשכול)-
http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=2853173&forum_id=17053
ושוב תודה על כך שאת מזכירה לכולם את הדעה הזו, בשביל שלא יחיו באשליות.
זכרי- כשנגיע לעולם האמת לא ישאלו אותנו אם עברנו את הסערה, אלא אם רקדנו בגשם?!
כך זה גם בחיים, לדעת לרקוד גם בגשם ושהכל יעבור אם רק נשקיע את כל הלב והנשמה.
טיע, התפילות נכנסות להילוך שישי- מכל הלב.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 09:39 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  | אצלנו לא. ואני יכול להיות בטוח בכך, ולא רק בגלל שקשה לי להרוס את האידיאליה.
מפגישה לפגישה, אנו יותר קרובים אחד לשני- ומבינים יותר ויותר באיזה יהלום זכינו. מה גם שכל אחד לוקח את הכלים שיש לו לצורך בקרה ושיפור השירות.
ואגב, מאוד קשה להסביר דברים לאחד שלא טעם ונמצא בזה, לכן אני מבין את דעתך.
רות. עבור. |
|
טעמתי והייתי בזה.. הכל בלונים ופרחים וסמיילים :) חכה שהיא תתעורר בוקר אחד עצבנית ותעשה לך הרגשה שהיא לא רוצה לראות אותך יותר בחיים.. חכה שהיא תעורר בקרים כאלו כל חודש.. וכשיהיו ויכוחים על ההורים ועל השבתות אצל ההורים.. לא משנה כמה קרובים, אין דבר כזה שלא יהיו מריבות ופיצוצים בקנה מידה עולמי.. יעבור אח"כ אבל בטוח יהיה
חיי נישואים זה לא סוכריות, חבל שאתה חושב שכן
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 19:56 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  |
וטיע, תודה רבה!
משום מה עושה לי הרושם שב...
|
|
בס"ד
לא קרונ',
כנראה שטרם הגיע זמני....
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 14:32 |
|
| |
אצלנו לא. ואני יכול להיות בטוח בכך, ולא רק בגלל שקשה לי להרוס את האידיאליה.
מפגישה לפגישה, אנו יותר קרובים אחד לשני- ומבינים יותר ויותר באיזה יהלום זכינו. מה גם שכל אחד לוקח את הכלים שיש לו לצורך בקרה ושיפור השירות.
ואגב, מאוד קשה להסביר דברים לאחד שלא טעם ונמצא בזה, לכן אני מבין את דעתך.
רות. עבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 14:27 |
|
| |
נכון.. חכה עד שהיא תהיה נשואה לא טריה יהיה קשה עם החיוכים P:
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 14:22 |
|
| |
ואיזה נחמדות של כלה טריה.
אגב, ככל הנראה היא כבר ראתה את זה- בזמן שאני לא הייתי פה (בשבוע האחרון) היא ראתה...
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 14:14 |
|
| |
| קרונפלקס כתב: |  |
בטוח שהיא תחייך. |
|
איזו תמימות של חתן טרי 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 13:54 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | קרון קרון...
עלה במוחי רעיון הזוי ורציתי לשתף...
נזכרתי במצנח בחתונות.... בד"כ מעיפים עליו חיתוכי ניירות, פרחים יבשים או חיים ועוד.....
חשבתי לעצמי פתאום :
איזה קטע אם היו מעיפים שם קרונפלקס..... |
|
אתמול אחרי הפגישה היא הביאה לי חבילה של שוגי קרונפלקס (החטיף דגנים הזה...).
אולי יהיה זה רעיון שהיא תזרוק עלי בחתונה את זה,
אני אגיד לה בלנ"ד- בטוח שהיא תחייך. תודה רבה!
|
|
|
|
| נשלח ב-22/8/2011 08:23 |
|
| |
מזל טוב
בניין עדי עד.. בית שמושתת על אדני התורה והיראה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 01:13 |
|
| |
אם טרם איחלתי - מזל טוב ענקי!
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2011 00:37 |
|
| |
| אחת_מהישוב כתב: |  | קרון קרון... עלה במוחי רעיון הזוי ורציתי לשתף... נזכרתי במצנח בחתונות.... בד"כ מעיפים עליו חיתוכי ניירות, פרחים יבשים או חיים ועוד..... חשבתי לעצמי פתאום : איזה קטע אם היו מעיפים שם קרונפלקס..... |
|
חמוד מאוד מאוד!!!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 23:52 |
|
| |
קרון קרון... עלה במוחי רעיון הזוי ורציתי לשתף... נזכרתי במצנח בחתונות.... בד"כ מעיפים עליו חיתוכי ניירות, פרחים יבשים או חיים ועוד..... חשבתי לעצמי פתאום : איזה קטע אם היו מעיפים שם קרונפלקס.....
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2011 19:31 |
|
| |
נעמה בהצלחות גמלך.
וטיע, תודה רבה! משום מה עושה לי הרושם שב...
|
|
|
|
|