אז מה שיש לי לומר זה כזו הופעה ירחמיאל לא הרביץ אף פעם, ודאי לא בישראל!!!!!!!!!!היה מ-ד-ה-י-ם!!!!!!!!!!! אני אכתב סיקור קטן תחילה את סדר השירים... ואח"כ פרוט... את התמונות והוידיאו אשאיר לאחרים...
נשלח ב-28/8/2011 01:41
netson כתב:
פלייבק בהופעה נחשב למעשה הנוגד את חוקי האתיקה (תורת המוסר) של המוזיקאים. במקרה כזה, הקהל משלם על הופעה חיה אבל רואה נגנים שעושים את עצמם מנגנים ושומע מוזיקה שהוקלטה באולפן.
כאן מדובר על כך שהנגנים כאילו מנגנים ובפועל מדובר בפלייבק.
זה לא מה שהיה בהופעה.
לא ניסו לעבוד על אך אחד.
נשלח ב-28/8/2011 01:30
לדעתי הם לא גוזלים כלום. ירחמיאל לא התחייב לכלום....... זה רק מוריד מהערך של ההופעה.
נשלח ב-28/8/2011 00:27
שמתם לב בהופעה שהאריכו במנגינת יבוא בסוף השיר? אישית אהבתי את זה
נשלח ב-23/8/2011 17:57
אהה.......
נשלח ב-23/8/2011 17:39
כולל פלייבק.
נשלח ב-23/8/2011 17:03
כולל את מה? לא הבנתי תסביר את עצמך בבקשה...
נשלח ב-23/8/2011 16:57
זה את אמרת. יכול להיות שהמחיר שלקחו כולל את זה
נשלח ב-23/8/2011 16:44
אז הם גוזלים??????????????????!!!!!!
נשלח ב-23/8/2011 16:18
מתוך ויקיפדיה:
פלייבק בהופעה נחשב למעשה הנוגד את חוקי האתיקה (תורת המוסר) של המוזיקאים. במקרה כזה, הקהל משלם על הופעה חיה אבל רואה נגנים שעושים את עצמם מנגנים ושומע מוזיקה שהוקלטה באולפן.
נשלח ב-22/8/2011 23:43
לדעתי דוד פרלמן היה יבשושי רק בהופעה הזו וכפי שאמרתי הוא נראה עייף, פשוט הסתכלתי בכל מיני הופעות מהשנתיים הקרובות ולפי הסיקורים והתמונות נראה שם שהוא יותר חי.
מה שמעניין שהסתכלתי גם על הסיקור והתמונות מהמופע האחרון בחול המועד בפסח ואני חייב להגיד 'צחוק הגורל' ולמה? כי אלימונסי כותב שם שליהודה עדיין יש קול מדהים ולרבינא מתחיל להתחלף. על פניו זה לא נשמע (וגם לא נראה) כך, יהודה עם רגל אחת בחוץ (וזה עצוב מאוד) אני כמובן לא יודע להעריך כמה אבל כבר יש שינוי משמעותי בקול. אבל הוא עדיין יפה וטוב. מה גם שהוא בטוח יותר גדול מרבינא. לעומת זאת רבינא נשמע מקסים, בשיא מיטבו עדיין עולה לגבהים ומשחק טוב בהרמוניות. יש לו לפחות עוד שנה ואולי אפילו יותר במקהלה (על אף שאני לא יודע בן כמה הוא) טוב בסדר אז את הסולו שלו ב'מלך' הוא תרם לאח שלו אז מה, קצת פירגון, נראה לכם שהוא לא יכל לעשות את זה כלומר לעלות על זה? והאמת הסולו הספציפי הזה בדיסק גם לא משהו. עוד משהו נורא מעניין לקרא את התגובות שם, אף אחד לא החזיק מג'רמי, אף אחד לא חשב שבאמת יצא ממנו סולן, ועל זה מגיע לג'רמי יישר כח גדול באמת יש לו השתפרות עצומה מאז שהחל כסולן ועד עתה הן בשירה והן בהופעת במה.
נ.ב. יפה, יפה לנו שימשך כך עד להופעה הבאה בעז"ה
נשלח ב-22/8/2011 23:14
על המ אתם מדברים?????????
נשלח ב-22/8/2011 22:32
אידי זה מעודד אך מצד אחד בשברי צרופים "הסערה שלפני השקט" מי יתן ואני טועה...
נשלח ב-22/8/2011 22:26
נשלח ב-22/8/2011 22:03
netson כתב:
אידי, את תחקירנת טובה. יפה על ההשקעה שאתאמצת והעתקת תגובות מהעבר!!!
תודה :)
ראיתי שכמה חבר'ה פה מתחילים לחשוש ברצינות שהסוף של מיאמי הגיע, אז רציתי לתת פרופורציות...
נשלח ב-22/8/2011 21:38
משיחמשיח כתב:
[quote]
יהודה גורקין עמד שם די לבד, אבל סירב להתראיין בטענה שהוא עסוק (!)
[/quote]
אני מאוווווד מבין אותו ב100% אפילו יותר
אם אני הייתי במקומו הייתי עושה בדיוק כמותו. וזה רק מראה עליו כמה הוא ילד עדין וחסידי!! יהודה יישר כח אין עליך!
שיהיה ברור - לא באתי אליו בכיוון של מעריצה (ממש לא!!), אלא של ראיון מקצועי בלבד.
אבל הוא באמת נראה ילד עדין וחסידי.