בית פורומים א חרדים ספרדים

השקעה בפרוייקט חדש בחדרה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2011 00:08 לינק ישיר 
השקעה בפרוייקט חדש בחדרה

מציאה ממש !!!
פרוייקט חדש להשקעה מצויינת בפארק תעשיות חדרה

פרטים אפשר לקבל ב-מייל 
[email protected]

פרוייקט מעניין, יש חומר שקוף ומוסבר היטב

אין צורך להזדהות

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/9/2011 12:31 לינק ישיר 

המעורבב

נשלח ב-13/9/2011 02:27      

למה יש לי תחושה שזה עוד איזה קבורה לדורות שאחרי כל האורות יבוא חושך גדול ולא נראה אף אחד ולא שאני פסימי אלא זו הייתה תוצאה של הרבה הבטחות מפוצצות בציבור החרדי שמחפש כסף קל ולא מבין שאין כסף קל 

נשלח ב-13/9/2011 22:45      

המעורבב כתב:  
למה יש לי תחושה שזה עוד איזה קבורה לדורות שאחרי כל האורות יבוא חושך גדול ולא נראה אף אחד ולא שאני פסימי אלא זו הייתה תוצאה של הרבה הבטחות מפוצצות בציבור החרדי שמחפש כסף קל ולא מבין שאין כסף קל  

למה אתה יורה סתם ככה ? האם בדקת אותם ? האם בדקת את הפרויקט ?
כי אחרת אתה נכנס בגדר של "ארור מכה את רעהו בסתר" או בבחינת "מקפח שוקיו של חבירו"

במקרה (אנו מאמינים שאין מקריות בעולם) היום הייתי אצלם במשרד הנמצא בבנייני בסר בבני ברק, והתרשמתי מאד לטובה, מהנפשות הפועלות שם, אנשים שאינם מפריחים סיסמאות באוויר, ואינם מבטיחים מגדלים פורחים באוויר, אנשים מיושבים בדעתם, אנשים שמציגים לך בצורה שקופה ביותר, סיכויים מול סיכונים, הם אינם מבטיחים התעשרות קלה בן-לילה, אלא רווחים נאים, סבורים והוגנים. פורסים לך את כל התמונה הכללית ולא מעלימים גם את הסיכונים.
אנשים שיש להם רקורד עצום עם עסקאות מוצלחות, כשהיושר –האמת והצדק הוא נר לרגלם, ויש להם קבלות על כך, עם המון פרויקטים שהם שווקו בהצלחה גדולה וביושר מוחלט.
היכרתי שמה את האיש מכירות שלהם בשם צבי, איש ישר כסרגל, וגם את הסמנכ"ל בשם שייקה הספקתי להכיר, אנשים שמוכרים בציבור שלנו כאנשים ישרים והגונים, שלא יציעו לאנשים עסקה שהם לעצמם לא היו מבצעים.
והפרויקט עצמו ? בעיניי לפחות, ויש לי קצת יידע מקרוב על נושא הנדל"ן, נראה לי בעיניי כעסקה כדאית מאד.
אבל לא רציתי להסתמך על האינטואיציה שלי, הלכתי כבר היום להתייעץ עם הר' ש.א. (לא קיבלתי את רשותו לפרסם את שמו) ומי שבעניינים יודע במי מדובר, איש יזם גדול, אשר יודע כמעט את כל חוקי הנדל"ן בעל פה, היודע לצטט עשרות ומאות פסקי בג"ץ בע"פ, אשר מאות אנ"ש מתייעצים איתו חינם אין כסף, ומסתמכים עליו כ-אורים ותומים. והוא, אחרי שבדק לי את הפרויקט, והצליב לי נתונים הן מבחינה סטטורי והן מבחינה משפטית והן מבחינה חשבונאית וכלכלית, אמר לי בצורה חד משמעותית, "עסקה מצויינת – תפוס אותה בשתי ידיים, והמלץ גם לחבריך וידידך על העסקה, כי פשוט אתה תעשה אתם חסד", הבנת את ההבדל בינך לבין הר' ש.א. , הוא בודק וממליץ, ואתה לא בודק וקוטל.
אז לשבת במחשך ולירות על ימין ועל שמאל ללא הבחנה, רק בכדי להוציא את תחושות הבטן שלך, אז במקרה הטוב אפשר לתת לך את הכינוי המכובד "אוויל" ובמקרה פחות טוב "גנגסטר"
מה שאני מציע לך, במקום לברבר עם העט שלך, קום ועשה מעשה, לך למשרדם בבני-ברק מחר, ותווכח בעצמך כי כל מה שכתבתי פה הוא אמת ויציב.
אני רק מקווה שי'הי'ה לך האומץ אחרי שתווכח כי כל מה שכתבתי כאן הוא נכון, לקום ולרשום כאן מחר בלילה התנצלות,
בוא נראה אותך גבר !!!

נשלח ב-14/9/2011 14:27      

נכסים (משום מה הניק שלך לא מבטא אוייקטיביות יתירה),
במקום לריב ולקלל, אתה מוכן להעלות כאן את עיקרי התוכנית, יתרונות מול חסרונות וכן הלאה?

נשלח ב-14/9/2011 15:42      

patros כתב:  
נכסים (משום מה הניק שלך לא מבטא אוייקטיביות יתירה),
במקום לריב ולקלל, אתה מוכן להעלות כאן את עיקרי התוכנית, יתרונות מול חסרונות וכן הלאה?
[/quote]

[quote]
נכסים (משום מה הניק שלך לא מבטא אוייקטיביות אובייקטיביות יתירה),

ראשית תיקנתי לך את העברית.

בהקשר להעלות את עיקרי התוכנית, לא, אני לא מוכן, מכיוון שאני לא מקבל מהם אחוזים ואינני איש מכירות שלהם.

לא יכולתי רק לסבול, כי כל לבלר ומשועמם קוטל כל דבר טוב.

אם אתה רוצה דווקא לדעת פרטים על הפרויקט, אתה יכול לפנות למייל שלהם המופיע כאן בהתחלת האשכול, ותקבל מהם תשובות מפורטות, ללא שאלות נוספות ומיותרות. אתה אפילו לא צריך להזדהות.
אני למשל קיבלתי מהם 14 מיילים על שאלות שונות ומשונות, עד שמצאתי לנכון להרים להם טלפון לראשונה.

הם אדיבים להפליא. יש מה ללמוד מהם מה זה אדיבות ושירות ללקוח. וכמו שכתבתי בניק הקודם כך אמרו לי אנשים נוספים שבאו אתם בקשר. פשוט כיף של אנשים   

נכסים

נכסים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2011 00:08 לינק ישיר 

,h

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/8/2011 02:26 לינק ישיר 

xx

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2011 01:29 לינק ישיר 

בס"ד

כ"ב מנ"א תשע"א

לידידי אחי ורעיי ה' עליכם יחיו.

בימים האחרונים, אנה ה' לידי הזדמנות נפלאה. בנושא נדל"ני, כאן בארץ ישראל, חשבתי כי לא טוב אני עושה שאינני משתף בזה את ידידיי הקרובים.

אני אישית בדקתי את הנושא לעומק ומקרוב, גם בדקתי והשוותי מחירים. 

חקרתי גם את הנושא בצורה מוסוות אצל המתחרים הפועלים באזור הנידון.

כמו"כ התייעצתי עם אנשי משפט משורה הראשונה והבקיאים בנושא, והגעתי למסקנה כי לפי מה שעיני בשר, יכולים לשפוט, שראוי ונכון הדבר מאד  לעשותו. וכי בעזרת השם, יש סיכוי טוב מאד לרווחים נאים והגונים.

ע"כ, ידידיי הטובים, אני מוכן לשתף אתכם בדבר. ולחשוף בפניכם את התוכנית של הנ"ל. ובו תיווכחו בעצמכם, כי כל מה שכתבתי כאן הנו אמת ונכון.

יתרה מזאת, אוכל להראות לכם, כי אלו שכבר עשו עסקאות דומות, יצאו מאד מרוצים ונשכרים.

אני חייב לציין ולהדגיש, כי הנושא הוא לא עניין להמונים, אלא למבינים ויודעי דבר, כמו"כ אינו מדובר כאן על התעשרות קלה אלא על "רווחים נאים והגונים" יציבים וסולידיים, כפי שסוחרים וותיקים נוהגים לעשות.

אני מבטיחכם נאמנה, כי כל מה שי'הי'ה ל-אל ידי לעזור לכם באינפורמצי'ה ובעצה הגונה אתן לכם זאת בעין טובה. מאידך, אשמור על סודיות ודיסקרטיות מוחלטת.

זכרו !!! אינו מדובר על השקעה בפלורידה או ברומני'ה וכו', מדובר על כאן בארץ, אתם תוכלו למשש את הסחורה, ולראות בעצמכם, כי טובה היא מאד.

ידידיכם

הערשיל

לפרטים נוספים : השאירו את פרטיכם ב-מייל [email protected]  , או למספר פקס 153-3-7166640 ואתקשר אליכם בחזרה, בעז"ה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/8/2011 04:26 לינק ישיר 

s

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > השקעה בפרוייקט חדש בחדרה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext