שרים מלבסקי מחווה לגדול החזנים החזן שמואל מלבסקי היה לאגדת חזנות עוד בחייו; הוא הופיע עם בניו ובנותיו באולמות קונצרטים ובאולמות תיאטרון ונשא את בשורת החזנות לכל שכבות העם. ערב מיוחד שיוקדש למורשתו המוסיקלית של מלבסקי עם להיטיו הגדולים, בהם "הבן יקיר לי", "היום תאמצנו", "ידיד נפש" ו"כבודו מלא עולם".
בהשתתפות: החזן הזמר ישראל רנד הזמרת והחזנית עדי ארד החזן אריק וולהיים ההרכב הקאמרי של תזמורת הסמפונייטה הישראלית באר שבע מקהלת "שרים מלבסקי" מנהל מוסיקלי ומנצח: ד"ר מרדכי סובול מפיק מוסיקלי: אופיר סובול
יום שני, י"ג באלול 12/09/2011 בשעה 20:30
המופע יתקיים בחצר בית אבי חי, מומלץ להצטייד בלבוש חם
נשלח ב-12/9/2011 20:22
השידור התחיל
נשלח ב-11/9/2011 09:50
בשידור חי - בית אבי חי על המסך
שידורים חיים של מיטב אירועי בית אבי חי
בית אבי חי מזמין אותך להיות חלק מהאירועים גם אם לא הצלחת להגיע. בכל חודש ניתן ליהנות ממגוון אירועים בשידורים ישירים, באיכות גבוהה ובזמן אמת. "שרים מלבסקי" יום שני | יג באלול | 12.9 | 20:30 מופע חזנות משירי משפחת מלבסקי עם תזמורת הסינפונייטה הישראלית באר-שבע, מקהלה חזנות מעורבת והחזנים: ישראל רנד, עדי ארדואריק וולהיים. http://bac.org.il
נשלח ב-9/9/2011 11:12
בס"ד
בהצלחה לכולם.
נשלח ב-29/8/2011 01:13
מלבסקי בירושלים
שרים מלבסקי בירושלים-בבית "אבי חי"
כן ישתתפו
הזמרת טלי זינגר
הזמרת חזנית רחלי רוזן
החזן זמר משה שמריהו
נאחל לכולם הצלחה רבה
נשלח ב-26/8/2011 16:29
רוממות אתה טועה וב גדול לו היית מעלעל באשכולות קודמים היית נתקל בדיווחים על קונצרטים בהם הקונצרטים נערכו בכנסיות,ה"חזנים" היו זכרים ונקבות.
כתבה המשקפת את טעותך המספרת על מקהלה כזו שהופיעה בין השאר בכנסיית אוגוסטה ויקטוריה
http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,1021,209,47404,.aspx על הופעתה של המקהלה בהרצליה כולל קטע להאזנה תמצא בפורום.
על קונצרטים שנערכים ב"עין כרם" בשבתות לא מדווחים בפורום,על קונצרטים של ה"היברו יוניון קולג' " אינך שומע מפחד ה"סיקריקים".
דרך אגב,אולי אתה צעיר מכדי לזכור שבפסטיבלי הזמר החסידי הופיעו זמרות.
אין כל חדש תחת השמש.
נשלח ב-26/8/2011 15:03
מצער שהחזנות בארץ, שהיתה עד היום אורתודוקסית לחלוטין, קולטת לתוכה, בקונצרט רשמי, בירושלים, הופעה של חזנית.
מעניין איך תשפיע הופעתו של רנד (לא בפעם הראשונה) עם חזנית, על סיכוייו לזכות בבוא היום במשרה הנחשקת בביהכ"נ הגדול.
נשלח ב-26/8/2011 13:14
עדי ארד + מקהלת גיתית + פאה + צלם בהיכל = תשעה באב ולא ההפך !!! המעניין הוא שבחכומתו הגדולה במקום להביא פעמיים בשנה את החזן ישראל רנד או להביא את אריק וולהים לפחות פעם אחת להיכל התרבות, הוא מנצל אותם ומשתמש בהם במקומות שחזנים שומרי תו"מ לא יופיעו כן אני דוס מעצבן ואני הקפצתי את האשכול כדי לעשות רעש או כמו שאתם מכנים אקשן אם כבר סובול עושה קונצרט בירושלים שיעשה קונצרט על רמה ושיהיה קונצרט לכל הדתות והמגזרים נא להצטייד בלבוש חם למניעת פריצות (לפחות על זה הם חשבו) שאפו
נשלח ב-18/8/2011 14:42
צוםזאך רק לפני כשבוע היה יום צום בשם "ט' באב", אני מציע לך לבדוק מדוע נקבע הצום ומה היה חטאם של קמצא ובר קמצא (ברמיזה קטנה: חוסר פירגון וחוסר אהבה בין אדם לחבירו) מקומה של עדי בקונצרט של משפחת מלבסקי הוא טבעי ונכון, (עד כמה שזכור לי גולדה מלבסקי לא הייתה בחור ישיבה) וכן של שאר המשתתפים במיוחד החזן אריק וולהיים אשר השתתף כזכור גם בקונצרט הקודם תודה למרדכי סובול שעולה לעיר הקודש , להשמיע אל הרינה ואל התפילה,בתקוה שזו תהיה סנונית ראשונה לקונצרטים רבים בעיר הקודש. כל זה לא צריך לפגוע בקונצרט השנתי במגדל דוד שיש לו את הכבוד והמסורת רבת השנים מבית מדרשו של ידידי נפתלי הרשטיק בהצלחה לכולם זאב
נשלח ב-18/8/2011 12:59
אותי זה דווקא שימח! דובר פה בפורום על הד"ר וארחות חייו. נראה לי שבקונצרט הזה הוא בהחלט מציב את עצמו במקום שלא יהיו לו מתחרים. כנראה שהוא רואה את הלפגוט, מוצן, משה שטרן ועוד גדולים וטובים שכבר לא כבולים אליו, אז הוא ממצב את עצמו עם ישראל רנד ועדי ארד. מה לישראל רנד ולקונצרט כזה? כנראה ש..... (וד"ל ואכמ"ל) מה לעדי ארד ולקונצרט חזנות? למה לא. אלו ארחות חייה, ולה זה מתאים. מה לד"ר ולבנו ולקונצרט שעטנזי שכזה? כמו מכסה לסיר. או כמו פאה לראש. יופי!! זה ממקם כל אחד במקומו הוא. פעם הועלה וידיאו שהד"ר מלמד תלמידת חזנות. היו שיצאו להגנתו שהוא כרופא שעסוק במלאכתו וכו'. דומני שכאן יחזרו המסנגרים על איוולתם, ככלב שב על קיאו כן הכסיל שונה באיוולתו...
נשלח ב-18/8/2011 12:14
מה אכפת לסובול מהקונצרט של ד"ר פרידמן שפורסם מזמן? אם מישהו היה עושה לו את זה בתל אביב היה הופך עולמות.
נשלח ב-18/8/2011 11:19
אירועים בשם זהה של המופע והמופיעים ( למעט -סובול מחליף את מנשה לב-רן וולהיים מחליף את אולמן ) התקיימו לפני כשנתיים .אבל- לא בגלל זה הגבתי אלא בגלל סמיכות תאריך המופע (י"ד אלול) למופע יום קודם(י"ג אלול) -קונצרט החזנות השנתי במגדל דוד וכעבור שבוע (כ"ב אלול) -חזנות ומוסיקה ליטורגית בתיאטרון ירושלים .
כל המופעים בירושלים והשאלה החוזרת - האם זה רצוי עומס מופעים בתאריכים ובמיקום זהה ? לי ברור שהדבר "כורת את הענף" עליו החזנות מנסה לצמוח .