בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

וידאו משנת תשע"א / 2011 מן ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/8/2011 13:00 לינק ישיר 
וידאו משנת תשע"א / 2011 מן ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים

שלום לכל חברי הפורום!

כמידי שנה בשנים האחרונות גם השנה הסרטתי את ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים. הוידאו נמצא כאן בלעדי עבור חברי פורום פרחי מיאמי בישראל!

זוכרים את הכללים? נא לא להוריד, לא לשכפל, ולא להעביר למקומות אחרים. תודה רבה!

1. שמע ישראל

2. הטוב

3. מחרוזת שירים: רווח, משיח, איום ונורא, גלה

תוקן על ידי האפרתי ב- 18/08/2011 13:23:44

תוקן על ידי אידי ב- 31/08/2011 12:39:16

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/10/2012 14:05 לינק ישיר 

noagam כתב:
אין על רבינא ותודו בזה כבר!!
אה..שכחתי...היי...אני חדשה..כאילו אני קוראת בפורום כבר כמה חודשים אז החלטתי להצטרף..

אכן אין על רבינא !
אך לצערי רבינא כבר לא במקהלה.
------------------------------------------------------------------------------------------------

ברוכה הבאה לפורום
מחקתי האייקון
אלי

תוקן על ידי elmonsey ב- 01/11/2012 00:26:52

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-31/10/2012 13:35 לינק ישיר 

אין על רבינא ותודו בזה כבר!!
אה..שכחתי...היי...אני חדשה..כאילו אני קוראת בפורום כבר כמה חודשים אז החלטתי להצטרף..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/10/2011 00:46 לינק ישיר 
עוד וידאו

עכשיו מצאתי כמה סרטונים שמישהו צילם בהופעה. לא לפי הסדר...
המחרוזת של השירים באנגלית
שמות הילדים

תורה תבלין
שמע ישראל ב'

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2011 01:27 לינק ישיר 

מסכימה מכל ה-!
נ.ב. אחלה שם........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2011 23:14 לינק ישיר 

היתה להם אחלה הופעה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/9/2011 00:19 לינק ישיר 

d616: ברוכה הבאה! לגבי הדוא"ל של הפורום - כפי שאידי כתבה באשכול הזה: http://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?cat_id=19&topic_id=2902058&forum_id=21217
"מילות המפתח הן השתתפות פעילה, וגם ותק."

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2011 22:18 לינק ישיר 

זה היה פשוט מדהים ודרך אגב אני חדשה
יש דרך לדעת על המייל של הפורום?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 17:15 לינק ישיר 

מזל :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 14:45 לינק ישיר 

אידי כתב:
כוחאש, באמת תהיתי לאן נעלמת אחרי שבשנה שעברה היית הראשון לפתוח את האשכול "ההופעה הסתיימה לפני מספר דקות, סיכומים תמונות וקליפים בהמשך"...
:)

זהו שמכיון שראית אותי שם אני חייב להגיד לך אני פשוט מיד אחרי זה טסתי לכיון נתניה איפה שהיה הקמפ שלנו לכן לה היה לי זמן להגיב ולכתוב כלום.
אבל אל דאגה לא נעלמתי אני עדיין כאן!!!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 23:09 לינק ישיר 

כוחאש, באמת תהיתי לאן נעלמת אחרי שבשנה שעברה היית הראשון לפתוח את האשכול "ההופעה הסתיימה לפני מספר דקות, סיכומים תמונות וקליפים בהמשך"...
:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 18:53 לינק ישיר 

כן זה מה שיש כרגע!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 18:45 לינק ישיר 

כוחאש: תודה רבה! אני מבין שבכל הנסיעות שלך צפיתה בוידאו שלי? אני שמח!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 18:08 לינק ישיר 

אז זה הוא אני לקראת סוף בין הזמנים יש לי סוף סוף זמן לשבת על המחשב ולהגיב אחרי גיחה למופע ואחרי הטיולים הקמפים ושאר הענינים על מה שהיה ועל מה שאחרי.

אז קודם כל מבחינתי היה אחלה מופע וזה מסוג המופעים שכל פעם שאני נזכר בהם אני מתרגש ומתרגז למה הם נגמרו אבל שמח שלכל הפחות יש וידאו לראות כל הזמן ומכיון שהיתי הרבה בדרכים ובטיולים שזה אומר הרבה ישיבה ברכב אז היה לי זמן לראות את הכל הרבה פעמים וזה פשוט הנאה איך מיאמי מופעים והזכירו את זה כולם איך יש ביניהם חיבור ואפילו פנטומימה מסוימת איך כל אחד מרמז לשני והוא מבין.
השיר הכי שמח מצחיק ומקפיץ זה Oh Hashem איך הם עושים אם הכינורות חבל על הזמן.
השיר שהזכיר לי את ימי העבר של מיאמי הוא תורה תבלין איך שהם הציגו את השיר אומנם הם קצת שכחו אבל זה מזכיר לנו שהם בסה"כ ילדים.
עוד דבר הרבה כתבו פה על זה מיאמי ישראל נראו כאילו עומד להרביץ להם אבל צריך לזכור שהם פעם ראשונה בחייהם על במה.
ודבר אחד שהפריע לי והיה מי שכתב על זה כבר זה הקטע שמיאמי ישראל שרים בעברית ולא בלשון הקודש כמו מיאמי ארה"ב שזה נכון אם אתה אמריקאי ואתה שר בעברית יותר קל לשיר בלשון הקודש מאשר שאתה ישראלי ואז אתה שר בעברית אבל זה צרם לי כי הם עצמם לא ידעו מה לעשות יתחילו בעברית עברו ללשון הקודש וסיימו שוב בעברית אני חושב שכדאי מאוד שישפרו את העניין הזה.

ועוד דבר מצחיק שקרא לי בחופש באחד הנסיעות בערך ב-1:00 בלילה אחרי כמה לילות שכמעט לא ישנתי אז ישבתי ברכב שמתי את האלבום מי לה' אלי ונמנמתי לי ואז התעוררתי בשיר האחרון עד מתי ופתאום גיליתי שהוא אחלה שיר קצבי יפה ומעיקר מהנה יכול להיות שבגלל השעה המאוחרת והעייפות הרבה החלטתי כך ויכול להיות שהוא על באמת כך כי עובדה מי אז אני שומע אותו הרבה.

ולסיום תודה רבה רבה רבה רבה אפרתי על ההסרטות ופסנתר מתי תעלה את שלך????

תוקן על ידי כוחאש ב- 28/08/2011 18:09:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 10:53 לינק ישיר 

האפרתי כתב:
shapiro3: אתה צודק בהחלט לגבי הוידאו של תשס"ז. אם יש מספיק מעוניינים (וכולם מבטיחים לשמור על הכללים המאפשרים לנו לצפות אך לא להוריד/לשכפל/להעתיק כדי שהודיאו באמת תשמר כאן לאורך זמן), אני אעלה שוב את כל ההופעה של תשס"ז באשכול נפרד. מה דעתכם?

באמת? תשס"ז? זה "משיח" נכון? אני לא מאמינה!!!!! בטח שאנחנו מעוניינים ומבטיחים לשמור על הכללים...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 10:31 לינק ישיר 

האפרתי כתב:
shapiro3: אתה צודק בהחלט לגבי הוידאו של תשס"ז. אם יש מספיק מעוניינים (וכולם מבטיחים לשמור על הכללים המאפשרים לנו לצפות אך לא להוריד/לשכפל/להעתיק כדי שהודיאו באמת תשמר כאן לאורך זמן), אני אעלה שוב את כל ההופעה של תשס"ז באשכול נפרד. מה דעתכם?

אני מעוניין. רק חשוב באמת שיקיימו את התנאים הנ"ל. אם הם קוימו בעבר אין סיבה שלא להעלות את הוידאו הזה, ועוד הרבה קטעים , אם ישנם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > וידאו משנת תשע"א / 2011 מן ההופעה של פרחי מיאמי בבנייני האומה בירושלים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext