איך מיאמי עובד? האם הילדים משלמים כסף או מקבלים כסף? מישהו יוכל להסביר לי?
האם הילדים משלמים כסף או מקבלים כסף? מישהו יוכל להסביר לי?
נשלח ב-7/11/2022 08:19
nati26pt כתב:
שאלה שמסקרנת אותי האם כך ילד שמתקבל למקהלה חייב ללמוד את כל השירים של מיאמי ??? איך זה עובד?
בעיקר את השירים שרצים בהופעות... מאמין שנותן שיעורי בית להכין שיר או ריקוד
נשלח ב-7/11/2022 06:55
שאלה שמסקרנת אותי האם כך ילד שמתקבל למקהלה חייב ללמוד את כל השירים של מיאמי ??? איך זה עובד?
נשלח ב-13/7/2022 01:58
אין לי מידע וודאי, אבל ברור כשמש שהילדים משלמים. מקהלת ילדים (ובפרט בסדר גודל כזה) דורשת טונות של עבודה והשקעה כספית. החל מהמקום לחזרות, עניינים טכניים, תיאומים, הפקה, אולפני הקלטות, שעות חזרות, שעות עריכה, השקעה על קליפים ועוד ועוד....
הילדים לא עושים טובה לירחמיאל, הוא זה שעושה להם. הוא קוסם שמטפח את הכישרונות וגורם להם לזרוח. יש הרבה ילדים מוכשרים בעולם, רק חלק קטן מהם מגיע לקדמת הבמה. מישהו צריך למצוא את הילדים האלו ולתת להם את הבמה הנכונה עבורם.
נשלח ב-12/6/2022 10:04
טוב זה ברור לכל שזה ממש "חוג מקהלה" כביכול וכמובן שההורים משלמים על כך כסף (מידי חודש?)
נשלח ב-8/6/2022 16:56
לפני כמה שנים בראיון של מיאמוש ומשיחמיד עם אלישע כהן אמא שלו אמרה שכשהוא נכנס למקהלת האחדות הם שלמו כסף וגם כשהוא המשיך לפרחי מיאמי הם שלמו כסף.
נשלח ב-8/6/2022 12:29
וואי איזה מעניין מה שהעליתם כאן. נהניתי לקרוא. אם יש למישהו מה לחדש או להוסיף אשמח להתעדכן...
נשלח ב-23/8/2011 22:04
תחליטו באמת... אגב נראה לכם שזה תקף להיום הקטע הזה שהילדים משלמים על כל סולו? הרי עכשיו כל הילדים ירוצו לשלם על כל הסולואים העיקר להבחר, אבל בסופו של דבר ירחמיאל הרי בוחר מי שר מה, ויש כאלו יותר ויש פחות, משום מה זה לא נראה לי קיים עוד. ירחמיאל בוחן את הילדים ומחליט מי שר מה, מי הבולטים ומי פחות, מי לשיר שקט ומי לקצבי וכו' (נשמע כמו 'נתנה תוקף' "כבקרת רועה עדרו מעביר צאנו תחת שבטו" מי בסולו ומי בקול שני מי בהרמוניה ומי בריקוד :)
פעם אלימונסי כתב שהוא שאל את יושי בנדר אם שר הרבה בדיסק החדש (יבוא) יושי אמר לו שכמה ילדים מקליטים את אותו סולו ואח"כ ירחמיאל מחליט מה הכי טוב.... בכל אופן זה נשמע מוגזם כל ענין תשלום הסולואים מה הילד שווה לפי הכסף וכו' בקיצור באמת מעניין מה הולך שם מאחורי הקלעים, מה שכן כשנכנסים למקהלה בוודאי משלמים כסף לירחמיאל ולא להיפף- פשוט הרבה מתווכחים איתי ע"ז.
נשלח ב-23/8/2011 21:36
הדובר,שמעת בדיוק הפוך ממני.אני כתבתי שהילדים (ההורים שלהם...) משלמים עוד כסף על כל סולו שהם שרים חוץ מהתשלום על היותם חברים במקהלה. מענין מה נכון.
נשלח ב-23/8/2011 21:13
גם אני שמעתי. שהילדים מקבלים כסף על כל סולו.
בקיצור: התשלום הוא כמו תשלום לחוג, לכל דבר. ו-500 דולר זה לא הרבה. תחשבו שהביקוש להתקבל למקהלה כזו הוא עצום. חשבתם כמה ילדים יש רק בברוקלין?! אני מעריך שבסביבות 80 אלף, בגילאים הרלוונטיים.
נשלח ב-23/8/2011 20:23
בקשר להנ"ל הקודם,לגבי התשלום, אני שמעתי שהסולנים משלמים גם על כל סולו בדיסק.בקיצור,כל סולן שככב-שוה את הכסף................... יש צדק מסוים בכך,הורים שמעונינים שהילד יתפרסם ויקבל כבוד ובטחון עצמי,לא היו מגיעים לכך בלי המקהלה. באופן כזה,הילד נשאר חרוט על דגל ההסטוריה של פרחי מיאמי והמוזיקה היהודית בעולם!
נשלח ב-21/8/2011 20:25
כלומר אםאחד הילדים פספס מילה או שתיים אז ישימו לב שהשפתיים לא זזות לפי הקצב של השיר?
נשלח ב-21/8/2011 19:55
שיר15 כתב:
לפי דעתי כמובן שהילדים משלמים אלא מה? וחוץ מזה לממה שזה יהיה פלייבק?.... אין כל סיבה
למה נראה לך שזה לא פלייבק. למי יש היום כסף וכח להכין הופעה עם עשרות נגנים?! - אולי לשוואקי... אני אומרת עובדות שפשוט הנגנים לא נגנו ברב השירים... רק בחלקם וגם רק סולואים...
נשלח ב-21/8/2011 17:53
אימי123 כתב:
הדובר. אייך זה יכול ליהות שכול מי שמיתקבל משלם 500$ תחשבן זה יוצא כ1500 שקל זה נישמע כיאילו הם עושים להם תובה שהם מקבלים אותם אבל זה שווה בסוף אתה נייה מפורסם שר הרבה גם ההנאה וגם טייולים נהנים וכוליי במחשבה שניה....... אמ.... סתם זה מישתלם ועוד אייך! ירחמיאל ביגון גם מעלה להם את הביטחון העצמי בקצור לדעתי....... מישתלם.... יש כאלו שעוזבים כי הם תוענים שמשעמם שם אבל אים הם היו יודעים כמה מעריצים (ומעריצות) יש להם לא ניראה לי שהם היו עוזבים!
את גדולה גם אני חשבתי על זה המון וחוץ מזה מגיע לו לירחמיאל הוא עושה עבודה מושקעת וטובה מאין כמוה
נשלח ב-21/8/2011 17:39
הדובר. אייך זה יכול ליהות שכול מי שמיתקבל משלם 500$ תחשבן זה יוצא כ1500 שקל זה נישמע כיאילו הם עושים להם תובה שהם מקבלים אותם אבל זה שווה בסוף אתה נייה מפורסם שר הרבה גם ההנאה וגם טייולים נהנים וכוליי במחשבה שניה....... אמ.... סתם זה מישתלם ועוד אייך! ירחמיאל ביגון גם מעלה להם את הביטחון העצמי בקצור לדעתי....... מישתלם.... יש כאלו שעוזבים כי הם תוענים שמשעמם שם אבל אים הם היו יודעים כמה מעריצים (ומעריצות) יש להם לא ניראה לי שהם היו עוזבים!
נשלח ב-21/8/2011 17:22
[quote] 3.-המקום בו פרחי מיאמי עושים חזרות מידי יום ראשון בפלטבוש נחשב כמקום סודי עד ממש לאחרונה החזרות היו ב'בית יעקב' בפלטבוש עד שהיתגלה המקום ופרחי מיאמי עברו למקום אחר (שלא אוכל לחשוף מעל גבי הפורום ובצדק)
יש סיבה מוצדקת? שלא ידעו את מקום החזרות? עד כדי כך.??????......