עכשיו היה הופעה של פרחי מיאמי בבניני האומה ביום רביעי מי לדעתכם מהילדים הכי בלטו שם ? ומה היה הסולו הכי יפה??? כמובן אני שואל את מי שהיה שם
נשלח ב-22/8/2011 14:29
לדעתי הכי בולט היה רבינא אברמוביץ ,הוא היה כוכב הערב! (הקול שלו לא השתנה או שנדמה לי?) אבל לא נראה לי שחדשתי לכם משהו,ז"א כמעט כולם חושבים ככה ,לא?
נשלח ב-21/8/2011 23:26
נו מיאמית למי הוא דומה זה לא נראלי בכלל לשה"ר
נשלח ב-21/8/2011 11:41
כנ״ל יושי ביבוא.
נשלח ב-21/8/2011 11:31
פרלמן הוא דבש אבל חיב לשפר בדחיפות הופעת במה!! צריך להשתפץ בריקודים ובסולואים (לא בשירה!) בקיצור להתעורר...... וריבי אמת כדורי מרץ הכי עושים את זה לקהל, זוכרים את איצי ג'קובוביץ מרווח?! איזה תותח הבחור היה... רק בגלל הילדים התותחים שם רווח כ"כ הצליח!!!
נשלח ב-21/8/2011 07:43
ד"א, מהפעם הראשונה שראיתי אותו אמרתי את זה אבל תמיד אף אחד לא היה מוכן להקשיב... :)
מה לעשות, אני אוהבת ילדים היפרקטיביים על הבמה... לפעמים זה מוציא אותי מדעתי לראות ילד עומד ומסתכל מאדישות כשמסביבו הכל רועש וגועש...
נשלח ב-21/8/2011 04:48
היי. הקול שלו מהמהם!!!! והוא ממש חמודי....א-ב-ל כל מה שאמרו כאן...(יבשושי... כאילו הוציאו אותו מהמיטה או כאילו הוא בדרך אליה....).פשוט נכון!!! ובינינו תנחשו למי הוא דומה??? (פרלמן.....הוא לא מזכיר לכם דמות מצויירת כלשהי????) (אם למישו כאן זה נשמע קצת כמו לשון הרע...אז בבקשה האירו את עיננו.....שלא תצא תקלה...)
נשלח ב-21/8/2011 02:46
ריבי10 כתב:
פרלמן חמוד אבל נורא יבשושי.. תמיד הוא נראה כאילו העירו אותו הרגע מהשינה..
ממש ככה! :)
נשלח ב-21/8/2011 02:45
עידודודו כתב:
]
עכשיו פסנתר יקפוץ ויכתוב על יצחק ברנדיס...
חח..
זה שהוא הכי חמוד שם לא אומר שהוא שר הכי טוב :)
היה לו סולו וחצי בקושי.
נשלח ב-21/8/2011 00:48
אין ספק!!! בנימין רבינא היה התותח של הערב יש לו בקול רגש גדול וגם הוא רוקד מאד יפה אגב: גם אחיו חייא שר מאד מהמהם
!!
נשלח ב-21/8/2011 00:27
אידי כתב:
ה-כוכב מבחינתי - רבינא!
(ועכשיו עידודו ונהוראי יקפצו ויגידו שזה דווקא ג'רמי. חכו ותראו :)
הסולו הכי יפה - רבינא ב"תורה תבלין"... יאו, זה היה ענק. כשהוא שר נמוך מרגישים את כל העומק האברמוביצ'י כל כך...
גם מבחינתי. רק שהסולו שהכי אהבתי ממנו הוא ב"והיא שעמדה".
נשלח ב-20/8/2011 23:41
אין ספק שרבינא היה כוכב, אבל ג'רמי היה מעולה ברמות שלא האמנתי שהוא יכול להגיע אליהם.
גם אני חושבת שחבל שסול לא הגיע אבל גם לא ציפיתי לזה.. אישית - אני גם מאד אוהבת את רייצ'י... יש לו הופעת במה ממש טובה.
פרלמן חמוד אבל נורא יבשושי.. תמיד הוא נראה כאילו העירו אותו הרגע מהשינה..
מקס ממש דומה לדיויד וגם מאד מזכיר אותו בקול..
נשלח ב-20/8/2011 23:36
גם אני ישר חפשתי את סול... דוקא חשבתי שהוא כן יהיה כמדומני שהוא היה פה בארץ לא?! וזה די מבאס כי הוא בשנה הקרובה הוא כבר יצא ממיאמי ולא זכינו לקבל שואו שלו בלי שום סיבה מוצדקת! ורבינא ללא ספק היה כוכב הערב. ומקס לדעתי היה במקום השני בהופעת הבמה שלו, הוא שחק אותה ובגדול! (גם הסולו שלו מבחינתי היה הכי...)
נשלח ב-20/8/2011 23:35
לדעתי כוכב האירוע היה מנחם קליין
ועוד שני כתרים אחד לרבינא ואחד לג'רמי
לג'רמי את ו'נעשה' ולרבינא את 'ונשמע'
אני חושב ששניהם היו משהו מיוחד כל אחד בסגנון שלו.
דוד פרלמן משום מה היה נראה קצת עייף.
נשלח ב-20/8/2011 22:53
כן, באמת סול היה חסר... הוא הראשון ששמתי לב שלא היה..
נשלח ב-20/8/2011 22:51
אקפוץ לפני פסנתר ואומר שהבולט ביותר היה : סול אייל!!!!!!!!!!! כמובן בולט בחסרונו......(גם השנה וגם שנה שעברה!!!!!!)