בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

שמולי ברוין יוני 2011

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/8/2011 15:45 לינק ישיר 
שמולי ברוין יוני 2011

http://www.youtube.com/watch?v=1CYsQOhnrpY
כנסו לקישור ותראו מי אחראי על התופים?! מי שחשב שבוגרי מיאמי מתאדים טעה...

תוקן על ידי shapiro3 ב- 21/08/2011 15:50:53

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 17:11 לינק ישיר 

למה אין לך??? מה ייש זה לא טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 15:31 לינק ישיר 

לא זה בסדר עכשיו אין לי כבר אינטרנט רימון!!!!סופסופ!!!!!באמת הסרטון לא משו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 14:22 לינק ישיר 

לא נורא גילה את לא מפסידה כלום בקושי רואים אותו שם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 14:15 לינק ישיר 

מה את מציעה לעשות?!  - האתר הזה דפוק וא"א להעלות את זה ישירות מיוטיוב.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/8/2011 13:39 לינק ישיר 

למי שיש איטרנט רימון לא יכול לראות את הסרטון?אז בבקשה תתחשבו בנו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 16:16 לינק ישיר 

שפירו- לא לקחתי אישית ולא כיוונתי אישית אליך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2011 13:31 לינק ישיר 

לא אמרתי שאתה אמרת.... וזה לא משנה לי מי אמר. רק עלינו להזהר מלדבר על אנשים. (אל תקח את זה אישי זה סתם כי אני לא רוצה שזה ישמע רכלני כל הענין אם הוא חבדניק או לא...)
ואגב אתה צודק בדקתי ואכן בויקי שלו כתוב שהוא אמר שהוא לא משתיך לחבד אלא לקרלין... שיהיה אבל זה לא מעינינו.
ונטסון שוב סליחה אם זה השתמע תוקפני פשוט לא רציתי שהדברים יתגלגלו לכיוונים לא רצויים. (במחשבה אחורה לא הייתי צריכה לכתוב מה שכתבתי בסך הכל תקנת אותי אבל אני חשבתי שהכוונות אחרות... מתנצלת!)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2011 22:47 לינק ישיר 

ועוד דבר, אני לא גילתי קודם את אמריקה. זה ידוע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 22:45 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:
נטסון עם כל הכבוד לכל העולם אנחנו לא אלו שנחליט מי חבד ומי לא, מי חסיד ומי לא, מי יהודי ומי לא. גם אם אנחנו חושבים שהשני לא בדיוק נוהג כמו שאנחנו מצפים לנהוג לנו אין את הזכות לפסול ולהגיד שהוא אינו יודע כשר...
כך ללא שום קשר לדוג' את המושב באנד להקה יהודית שמצליחה מאד ברחבי העולם, אז אולי יהיו כמה שיעקמו את האף ויגידו שהמוזיקה לא יהודית וכו'... (שאגב לא נכון) אך מצד שני אין אנחנו יכולים לדעת כמה נשמות יהודיות טועות הם קבצו מנדחי העולם וגרמו לניצוץ היהודי שבהם להדלק. כמה נשמות טועות הם החזירו, מי אנחנו שנדע ונגיד זאת?!

אף אחד לא יחליט. חוץ מזה, מתי בדיוק  ראית אותו לאחרונה? את יודעת איך הוא נראה בכלל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 22:41 לינק ישיר 

נטסון עם כל הכבוד לכל העולם אנחנו לא אלו שנחליט מי חבד ומי לא, מי חסיד ומי לא, מי יהודי ומי לא. גם אם אנחנו חושבים שהשני לא בדיוק נוהג כמו שאנחנו מצפים לנהוג לנו אין את הזכות לפסול ולהגיד שהוא אינו יודע כשר...
כך ללא שום קשר לדוג' את המושב באנד להקה יהודית שמצליחה מאד ברחבי העולם, אז אולי יהיו כמה שיעקמו את האף ויגידו שהמוזיקה לא יהודית וכו'... (שאגב לא נכון) אך מצד שני אין אנחנו יכולים לדעת כמה נשמות יהודיות טועות הם קבצו מנדחי העולם וגרמו לניצוץ היהודי שבהם להדלק. כמה נשמות טועות הם החזירו, מי אנחנו שנדע ונגיד זאת?!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/8/2011 19:37 לינק ישיר 

shapiro3 כתב:

ושיר בכלל לא עצבנת אותי רק שהשיר הזה הוא של זמר חבדניק ומאד מוכר בציבור הדתי והחרדי.  

הוא כבר לא חבדניק.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 17:50 לינק ישיר 

אימי שמה בפורום הוא שפירו ולא ספירו....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 17:45 לינק ישיר 

תודה רבה ספירו!!!!!! אייך שקוראים לך!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 16:55 לינק ישיר 

אה סליחה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/8/2011 16:12 לינק ישיר 

אימי קישור את צריכה להכנס לשלח תגובה (ולא תגובה מהירה!) ותלחצי על הסמל של השרשראות שם תדביקי את הכתובת ותעשי הכנסה. להוצאת קישור תלחצי על השרשראות השבורות...
ושיר בכלל לא עצבנת אותי רק שהשיר הזה הוא של זמר חבדניק ומאד מוכר בציבור הדתי והחרדי. 
לעומת שירים מגוירים (כמעט כל השירים הווקאלים) שפשוט לוקחים לחן גויי \ חילוני ומלבישים עליו מילים אחרות... (בדרך כלל לועזיות)
ובקליפ לא רואים אותו בברור אבל בהחלט רואים שזה הוא. והוא אחראי על התופים כמובן. 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > שמולי ברוין יוני 2011
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext