לא זה בסדר עכשיו אין לי כבר אינטרנט רימון!!!!סופסופ!!!!!באמת הסרטון לא משו
נשלח ב-28/8/2011 14:22
לא נורא גילה את לא מפסידה כלום בקושי רואים אותו שם
נשלח ב-28/8/2011 14:15
מה את מציעה לעשות?! - האתר הזה דפוק וא"א להעלות את זה ישירות מיוטיוב.
נשלח ב-25/8/2011 13:39
למי שיש איטרנט רימון לא יכול לראות את הסרטון?אז בבקשה תתחשבו בנו
נשלח ב-23/8/2011 16:16
שפירו- לא לקחתי אישית ולא כיוונתי אישית אליך.
נשלח ב-23/8/2011 13:31
לא אמרתי שאתה אמרת.... וזה לא משנה לי מי אמר. רק עלינו להזהר מלדבר על אנשים. (אל תקח את זה אישי זה סתם כי אני לא רוצה שזה ישמע רכלני כל הענין אם הוא חבדניק או לא...) ואגב אתה צודק בדקתי ואכן בויקי שלו כתוב שהוא אמר שהוא לא משתיך לחבד אלא לקרלין... שיהיה אבל זה לא מעינינו. ונטסון שוב סליחה אם זה השתמע תוקפני פשוט לא רציתי שהדברים יתגלגלו לכיוונים לא רצויים. (במחשבה אחורה לא הייתי צריכה לכתוב מה שכתבתי בסך הכל תקנת אותי אבל אני חשבתי שהכוונות אחרות... מתנצלת!)
נשלח ב-22/8/2011 22:47
ועוד דבר, אני לא גילתי קודם את אמריקה. זה ידוע.
נשלח ב-22/8/2011 22:45
shapiro3 כתב:
נטסון עם כל הכבוד לכל העולם אנחנו לא אלו שנחליט מי חבד ומי לא, מי חסיד ומי לא, מי יהודי ומי לא. גם אם אנחנו חושבים שהשני לא בדיוק נוהג כמו שאנחנו מצפים לנהוג לנו אין את הזכות לפסול ולהגיד שהוא אינו יודע כשר...
כך ללא שום קשר לדוג' את המושב באנד להקה יהודית שמצליחה מאד ברחבי העולם, אז אולי יהיו כמה שיעקמו את האף ויגידו שהמוזיקה לא יהודית וכו'... (שאגב לא נכון) אך מצד שני אין אנחנו יכולים לדעת כמה נשמות יהודיות טועות הם קבצו מנדחי העולם וגרמו לניצוץ היהודי שבהם להדלק. כמה נשמות טועות הם החזירו, מי אנחנו שנדע ונגיד זאת?!
אף אחד לא יחליט. חוץ מזה, מתי בדיוק ראית אותו לאחרונה? את יודעת איך הוא נראה בכלל?
נשלח ב-22/8/2011 22:41
נטסון עם כל הכבוד לכל העולם אנחנו לא אלו שנחליט מי חבד ומי לא, מי חסיד ומי לא, מי יהודי ומי לא. גם אם אנחנו חושבים שהשני לא בדיוק נוהג כמו שאנחנו מצפים לנהוג לנו אין את הזכות לפסול ולהגיד שהוא אינו יודע כשר... כך ללא שום קשר לדוג' את המושב באנד להקה יהודית שמצליחה מאד ברחבי העולם, אז אולי יהיו כמה שיעקמו את האף ויגידו שהמוזיקה לא יהודית וכו'... (שאגב לא נכון) אך מצד שני אין אנחנו יכולים לדעת כמה נשמות יהודיות טועות הם קבצו מנדחי העולם וגרמו לניצוץ היהודי שבהם להדלק. כמה נשמות טועות הם החזירו, מי אנחנו שנדע ונגיד זאת?!
נשלח ב-22/8/2011 19:37
shapiro3 כתב:
ושיר בכלל לא עצבנת אותי רק שהשיר הזה הוא של זמר חבדניק ומאד מוכר בציבור הדתי והחרדי.
הוא כבר לא חבדניק.
נשלח ב-22/8/2011 17:50
אימי שמה בפורום הוא שפירו ולא ספירו....
נשלח ב-22/8/2011 17:45
תודה רבה ספירו!!!!!! אייך שקוראים לך!
נשלח ב-22/8/2011 16:55
אה סליחה
נשלח ב-22/8/2011 16:12
אימי קישור את צריכה להכנס לשלח תגובה (ולא תגובה מהירה!) ותלחצי על הסמל של השרשראות שם תדביקי את הכתובת ותעשי הכנסה. להוצאת קישור תלחצי על השרשראות השבורות... ושיר בכלל לא עצבנת אותי רק שהשיר הזה הוא של זמר חבדניק ומאד מוכר בציבור הדתי והחרדי. לעומת שירים מגוירים (כמעט כל השירים הווקאלים) שפשוט לוקחים לחן גויי \ חילוני ומלבישים עליו מילים אחרות... (בדרך כלל לועזיות) ובקליפ לא רואים אותו בברור אבל בהחלט רואים שזה הוא. והוא אחראי על התופים כמובן.