בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

גם את זה מותר להגיד...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/8/2011 02:45 לינק ישיר 
גם את זה מותר להגיד...

אז כאן הבמה וכאן זה המקום להתפרק (להתפרק-משמעות/אופן חיובי למילה להתלונן כי זה לא יפה להתלונן, אבל זה טוב לפרוק...ואם אין לזה מקום מוגדר, אז זה נקרא להתלונן, לכן אני מבהירה...כל הפורק כאן את תחושותיו, איננו ח"ו מתלונן!!!!!)ולאמר מה הפריע/מפריע לכם בהתנהלות של מיאמי זה לגיטימי ביותר ואני מאמינה שלכל אחד יש מה להוסיף/להגיד בנידון!!!....(התנהלות היא מילה כוללנית להכל זה לא מחייב את המילה התנהלות כפשוטה, פרטים גדולים וקטנים כאחד הנוגעים אלינו הצופים....)

אני אתחיל(כמו כל אחד שפותח אשכול...)....אני מאד מאד אוהבת את השיר שבת ירושלים ומאד מאד לא אוהבת את התנועה שהדביקו לה בהופעה- השנה ובשנה שעברה!...(התנועה הזו שהם הולכים קדימה ומעיפים רגל...וחוזר חלילה לכל צד....אני ממש שונאת את התנועה הזו....אני לא מבינה איזה תנועה ירחמיאל המציא לשיר היפה שלי...) ואם כבר אז למה לחזור על טעות פעמיים?...

מעניין לעניין באותו עניין....לא אהבתי את הקטע של השירים שהיו השנה בהופעה , שדמו בדיוק לשירים מההופעה של שנה שעברה....(השירים, התנועות המחרוזות....(כמובן שלא הכל!)) זה נתן תחושה כאילו ירחמיאל רצה לעשות הופעה מלאה אבל לא היה לו כח להמציא תנועות חדשות לשירים.... מילא זה היה שירים שהם הופיעו בהם בחו"ל...אבל זה היה אותם שירים שהיו כאן לפני שנה בדיוק.....מאד איכזב...

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2013 17:31 לינק ישיר 

הוא נתון בעיצומו של תהליך התחלפות!
לא רק שזה לא אמור להישמע יפה, זה גם לא אמור להישמע בכלל... כלומר, הוא אמור לשמור על הקול שלו בלי לשיר עד שיתייצב.. מסתבר שזאת היתה מחווה מיוחדת לרגל המאורע.
ו-למרות שהקול של 2 מתוך הארבעה בתהליך התחלפות, ההרמוניות שהם הפיקו היו הרמוניות אברמוביציות כמו שרק האברמוביצים יודעים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/6/2013 01:13 לינק ישיר 

הקול של בנימין רבינא אברמוביץ בהופעה האחרונה, היה איך נאמר בעדינות? לא ערב לאוזניים. איך הוא השתנה בצורה דרמטית ללא הכר. בשנה שעברה הוא עוד שר. פשוט לא יאמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 19:49 לינק ישיר 

Miamit כתב:
...לא אהבתי את הקטע שהילדים קצת מפחדים-נלחצים מירחמיאל......זה לא נראה טוב מבעד לעדשת המסרטה!!!!!

אולי את צודקת, אבל מצד שני בא ננסה להבין. ילד ששר- בא נאמר- שנתיים. יש לו ביטחון גמור. וכך צריך להיות, אבל לפעמים הילד מרגיש שהוא חופשי מידי, יותר ממה שהוא צריך להיות והוא חושב שיכול לעשות מה שבא לו. ולכן ירחמיאל "מראה נוכחות". מה לעשות? גם בהופעה צריך להיות קבלת עול. ירחמיאל מכוין להיות מה שנקרא "אורות בכלים"().
אגב בשיר האחרון תמיד הוא נותן להם להשתחרר קצת וללכת יותר לכיוון סוף הבימה(כלפי הקהל).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 19:12 לינק ישיר 

תראו!!! לא סתם שאלתי את אלימונסי אם יש לו רעיון!....פשוט הוא יכול גם להציע רעיון וגם לשנות את כותרת האשכול...ברור????? ואני חושבת שֶלֶישראלים אין בעיה בהבנת הכותרת הנ"ל!!!!! כי אם כתוב: גם את זה מותר להגיד...זה אומר ש-נכון! יש שבחים והכל טוב ויפה ולפעמים לא נעים להזכיר את הדברים הלא יפים...אז....גם אותם מותר להגיד!!!!........................וזה הבמה! ואם כבר נכנסתי לכאן אז אומר שלא אהבתי את הקטע שהילדים קצת מפחדים-נלחצים מירחמיאל......זה לא נראה טוב מבעד לעדשת המסרטה!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 19:10 לינק ישיר 

לי הפריע בהופעה בישראל שירחמיאל בא למי ששר סולו ומכוון אותו איך לשיר לפי דעתי זה רק הלחיץ את הילד.

לדוגמא יחזקאל ממיאמי ישראל שירחמיאל כאילו עצר אותו שניה וכוון אותו איך לשיר!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 17:59 לינק ישיר 

גם טוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2011 17:53 לינק ישיר 

Miamit כתב:
היי מונסי!!!! יש לך רעיון לכותרת אולי???? (מכירים את הפתגם "מי המציע הוא יבצע"...?).....אשמח אם תמצא משהו חלופי שמוצא חן בעיניך.....אין לי עניין שהכותרת של האשכול תטריד מישהו אבל פשוט לא רציתי שזה יצא בוטה מידי...

מיאמית, אולי "ביקורת בונה" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2011 15:02 לינק ישיר 

היי מונסי!!!! יש לך רעיון לכותרת אולי???? (מכירים את הפתגם "מי המציע הוא יבצע"...?).....אשמח אם תמצא משהו חלופי שמוצא חן בעיניך.....אין לי עניין שהכותרת של האשכול תטריד מישהו אבל פשוט לא רציתי שזה יצא בוטה מידי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 16:59 לינק ישיר 

נשמח שאתה תעשה את זה אתה תעשה את זה הכי טוב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 15:15 לינק ישיר 

עידו, אתה מוזמן...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/8/2011 07:36 לינק ישיר 

שיר15 כתב:
קודם כל, ירחמיאל משקיע, רק תלוי עד כמה. לצערנו הוא לא יכול להביא את כל חברי המקהלה לארץ - דבר שמשדרג את ההופעה באופן משמעותי. מה שכן, הוא יכול להשתפר באיכות הסאונד, לוודא שהרמקולים יעבדו כמו שצריך, ולכוון את המוזיקה שלא תהיה יותר גבוהה מהקולות של הילדים. חוץ מזה הכל בסדר.

אפשר לשלוח לו את זה במייל אולי הווא יעשה עם זה משו מי יודע?.....

מנסיון, זה לא ילך.
במקרה הטוב הוא יענה משהו כמו "תודה רבה עם ההערה"
אבל גם זה לא יקרה. פשוט תישארי בלי תשובה...
אבל בכל זאת כדאי לשלוח. שידע...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/8/2011 02:14 לינק ישיר 

משיחמשיח כתב:
השם של האכול צריך להגדיר מה תוכן האשכול.
כן אלימונסי?

כן תודה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-28/8/2011 18:14 לינק ישיר 

אני חושבת שהוא מודע לבעיות. הוא מנסה להשתפר מהופעה להופעה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2011 17:54 לינק ישיר 

תמי281 כתב:
קודם כל, ירחמיאל משקיע, רק תלוי עד כמה. לצערנו הוא לא יכול להביא את כל חברי המקהלה לארץ - דבר שמשדרג את ההופעה באופן משמעותי. מה שכן, הוא יכול להשתפר באיכות הסאונד, לוודא שהרמקולים יעבדו כמו שצריך, ולכוון את המוזיקה שלא תהיה יותר גבוהה מהקולות של הילדים. חוץ מזה הכל בסדר.

אפשר לשלוח לו את זה במייל אולי הווא יעשה עם זה משו מי יודע?.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2011 22:11 לינק ישיר 

השם של האכול צריך להגדיר מה תוכן האשכול.
כן אלימונסי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > גם את זה מותר להגיד...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext