| נשלח ב-26/8/2011 02:23 |
|
| |
החזן נחי ריבק: אלו דברים (שווה האזנה)
אני מאמין שעבור רובכם 'אלו דברים' נחשב לקטע נדוש, אך בכל זאת אמליץ להאזין לביצוע הזה, ולו רק בכדי לשמוע את קולו של החזן נחי ריבק, קול מלא בנתונים נדירים במחוזותנו.
החזן נחי ריבק, משקיען אמיתי, שעתיד גדול מזהיר לו.
תהנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 15:21 |
|
| |
מאוד נהנתי מהחזן, יש לו פונטנציאל גדול מאוד, צבע טנור עמוק, עם כישורים גדולים. אני חושב שעם התמדה, הוא יכול להגיע רחוק.
אני ממליץ לכל המבקרים להבדיל בין פונטנציאל לבין שלימות, ובין אחד שחמישים שנה בתחום לבין אחד שרק שנים מועטות, הביקורת חייבת להיות צמודה ליחסיות הוגנת.
תודה על הקטע.
תוקן על ידי מינכן_1967 ב- 26/08/2011 15:24:09
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 07:35 |
|
| |
יש פתגם מתורגם מהונגרית...."מי שמעז-מצליח" בארה"ב הלוטו מפרסם...YOU GOT TO BE IN IT TO WIN IT נחי ריבק, עלה והצלח ביקורת יש על כל חזן...אני מכיר הרבה מבינים שקוטלים את כל המי ומי אם זה הלפגוט מוצן מילר מולר רנד כל אחד והטעם שלו כל חזן, ודאי אם הוא משקיען...שווה להאזין ולתת לו את הקרדיט תנו לו הזדמנות ומי אמר שחזן עם קול של בן 70 איננו חזן טוב? בואו נפרגן לחזן נחי ריבק הרבה מחיאות כפיים!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 03:12 |
|
| |
לדעתי יש לו עוד דרך ארוכה לעבור. קולו רועד כאילו הוא בן 70 - אבל הוא לא. הוא משתמש בקול חזה (וזה לא טוב) בגלל זה, כאשר הוא עולה הטון נשמע ..... השיר עצמו צריך להיות שיר קצת מהר, יותר התלהבות, ואולי קצת דרמה. אני בדרך כלל לא מגיב על חזנים חדש אבל מישהו כתב שזה שווה האזנה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/8/2011 02:45 |
|
| |
ניכר שהחזן ריבק משקיע ואכן התוצאה יפה שתי הערות בונות ראשית, לאחר השקעה כה מרובה היה כדאי השקעה נוספת קטנה של הצצה בסידור. ביכורים ולא ביכורין (אין מילה כזו ביכורין) פירותיהם ולא פירותיהן (אמנם יש גם מילה "פירותיהן" אך כאן הפירות עולה על הדברים ודבר הוא זכר כפי שמצוין בגמ' בקידושין ב':) שנית, הרשמן סיים "כנגד כולם" בנמוך ואני בטוח שהוא יכול היה לסיים גבוה. הקטע לא היה של קוסוביצקי ולא בטוח שמתאים לסיים גבוה. אך כאמור רואים שיש כאן חזן שעתידו לפניו.
|
|
|
|
|