1. כל סרטון שאדם פרטי הסריט והוא עצמו בחר לשתף ברשת באופן נגיש לכל אחד או באופן נגיש לחברי הפורום. 2. כל שיר או סרטון רשמיים שהועלו לרשת ע"י הזמר או המפיק בעצמם בלבד.
שירים/סרטונים שאסור להעלות:
1. כל סרטון שהסריט אדם פרטי והעלה אותו באופן שאינו אמור להימצא ע"י כל אדם בחיפוש גוגל פשוט - אין להעלות או לקשר אליו, אלא באישורו המפורש של הבעלים.
2. כל סרטון שיצא ב- DVD של הופעה או של אירוע וכל שיר שיצא באלבום רשמי, גם אםהועלו לרשת (שלא ע"י בעלי הזכויות על הסרטון) - אין להעלות או לקשר אליהם בשום פנים ואופן.
בנוסף, שירים או סרטונים המותרים בפרסום ע"פ הקריטריונים המפורטים לעיל אך אינם קשורים לאספקט המוזיקה בחייהם של הפרחים - יועלו למייל בלבד ולא יפורסמו ב"אשכול הסרטונים". (לפרטים נוספים לחצו כאן)
סולן ראשון - אליוט הירש סולן שני - זייבל פרלמן סולן שלישי - ? דואט 1 - דובי שפירו ודניאל מוצ׳ניק דואט 2 - אלי סינריץ׳(?) ו-? סולן ארבע - ?
לא ממש מחדש משהו... ניסיתי לזהות את הסולנים שבסרטון מהשיר המקורי, אבל האיכות של השמע גרועה וגם לא כולם נמצאים שם (או נמצאים שם ולא קיבלו סולו או נמצאים וקיבלו סולו ולא זיהיתי...)
נשלח ב-27/10/2022 23:13
נראה לי שלמשפחת הירש היה מצלמה והם נהגו לצלם את ההופעות של מיאמי. מי יודע אולי יום אחד הם יעלו את המופע המלא
עכשיו ראיתי את הסרטונים. איזה אוצרות.... איפה הם (הסרטונים) היו עד היום ? סרטון ראשון - לא כל כך מזהה, חבל שלא התמקדו גם בכל ילד בנפרד... סרטון שני - זיהיתי סולו של זייבל ודואט של דובי שפירו עם דניאל מוצ׳ניק. כל שאר הילדים לא מזוהים, אבל אולי מחר אני אנסה לשמוע את השירים המקוריים ולצפות בסרטונים ביחד (זה נראה הילדים שהיו באותה תקופה שהקליטו את סטנד אפ). נראה את מי אני אזהה (אם בכלל...)
נשלח ב-26/10/2022 22:41
אדפ פרטי שהעלה הסרטות ממסרטה ביתית בערך משנת תשנ"ח. אוצר של ממש! צריך לעבור על זה שוב ולנתח מי הילדים
נשלח ב-26/10/2022 22:32
שירהיהודית כתב:
אני לא חושבת שראיתי את ההסרטה הזו אי פעם... ולמען האמת קשה לומר שניתן לראות כאן משהו. אבל בכותרת כתוב שזייבל פרלמן ז"ל מופיע! מי מגלה חדות חושים ומצליח לזהות את המופיעים?!
אני לא חושבת שראיתי את ההסרטה הזו אי פעם... ולמען האמת קשה לומר שניתן לראות כאן משהו. אבל בכותרת כתוב שזייבל פרלמן ז"ל מופיע! מי מגלה חדות חושים ומצליח לזהות את המופיעים?!
נכון... היה צריך ״לחפש בנרות״ כדי לשמוע את הקול שלו... כנ״ל לגבי מיאמי 36
נשלח ב-11/10/2022 13:51
AyalaMBC כתב:
היי מילי, אין לי אפשרות עכשיו (אתמול זה היה מאינטרנט לא חסום...). בכל אופן אם את רוצה לראות תכנסי לפייסבוק ותכתבי שאול אלסון באנגלית. בסרטון רואים אותו ואת בנג׳י שרים שיר בחתונה של אח שלהם יעקב.
תודה, ראיתי את הסרטון.
חייבת לציין שמשום מה קולו של שאול כבוגר דק מאד. בקושי נשמע. גם במופע מיאמי 36 התקשו מאד לשמוע אותו בסולו הן בשיר בסייעתא דשמיא והן בשיר לא ברוח השם יחד עם בנג'י.
נשלח ב-11/10/2022 13:40
היי מילי, אין לי אפשרות עכשיו (אתמול זה היה מאינטרנט לא חסום...). בכל אופן אם את רוצה לראות תכנסי לפייסבוק ותכתבי שאול אלסון באנגלית. בסרטון רואים אותו ואת בנג׳י שרים שיר בחתונה של אח שלהם יעקב.