| נשלח ב-28/8/2011 23:10 |
|
| |
פורום פרחי מיאמי החדש מציג: ראיון בלעדי עם עקיבא אברמוביץ!
פורום פרחי מיאמי החדש גאה להציג:
ראיון עם בוגר מיאמי - עקיבא אברמוביץ!
אני רק מבקש, אם אתם מורידים את זה אל תעלו את זה לשום מקום אחר (לא ליוטיוב או כל אתר אחר) ניתן להוריד ולשלוח לחבר פורום או חבר אחר, רק לא להעלות לרשת (שכולם יוכלו לראות)
תוקן על ידי עידודודו ב- 28/08/2011 23:14:39
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 18:48 |
|
| |
יפה!ישרכוח לכולכם! 
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 13:27 |
|
| |
שאול אלסון? פוווו חלום רחוק... רק אם אני אפגוש אותו אי פעם בארה"ב (מה הסיכוי לפגוש בנאדם במקום הזה??)
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:12 |
|
| |
רעיון מצוין אפרתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 08:58 |
|
| |
רעיון מעולה הראיון הזה, וביצוע מקסים! תודה רבה לכם דניאל, אידי, עידו ומילקי.
אני מציע שכבר נכין שאלות מראש. הרבה פעמים ראיון משיגים ברגע האחרון (למשל שנפגשים במקרה עם מישהו)ואז אין אפשרות להתייעץ עם כולם. לכן נראה לי נכון להכין שאלות מראש, מסודרים לפי נושאים, כך שמי שמצליח לראיין יכול לקחת את שאלות מכאן. יכול להיות שכדאי לפתוח אשכול נפרד לזה; מה אתם אומרים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 22:17 |
|
| |
רק היום הורדתי את הראיון ב"ה וצפיתי. יישר כח לכולכם, זה ממש מקסים! עידו העריכה ממש יפה!
רק חבל באמת שהראיון לא היה קצת יותר ארוך... פעם הבאה בעז"ה נכין שאלות מראש.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 19:11 |
|
| |
| shapiro3 כתב: |  | wow דניאל, אידי, עידו, מילק אתם גדולים מהחיים! תודה!!!!! ראיתם אתכם מצלמים את הראיונות אבל אני לא יכולה לחכות לראיון עם חנינה יותר נכון לעריכה שלו... אין ספק הפכתם את הפורום למשהו רשמי ובהחלט הגיע הזמן לכך. אני שוב אגיד יישר כח ותודה! (הרגשונים לא עובדים אז דמינו את הלייק...) |
|
שפירו... אני חייבת להעמיד דברים על דיוקם. הקרדיט על הראיון מגיע לדניאל ואידי, ולעידודו על העריכה, אני סה''כ תמללתי את הראיון כך שאידי תרגמה אותו לטובת הפורום.
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 17:19 |
|
| |
wow דניאל, אידי, עידו, מילק אתם גדולים מהחיים! תודה!!!!! ראיתם אתכם מצלמים את הראיונות אבל אני לא יכולה לחכות לראיון עם חנינה יותר נכון לעריכה שלו... אין ספק הפכתם את הפורום למשהו רשמי ובהחלט הגיע הזמן לכך. אני שוב אגיד יישר כח ותודה! (הרגשונים לא עובדים אז דמינו את הלייק...)
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 10:29 |
|
| |
תודה רבה! ישר כח!
|
|
|
|
| נשלח ב-31/8/2011 01:21 |
|
| |
וואו עידו כל הכבוד! יפה מאוד חזק
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 22:49 |
|
| |
תודה רבה על הראיון המושקע!!!
(גם אני חושבת שאולי כדאי פעם הבאה, אם כבר משיגים ראיון עם מישהו, שזה בטח לא קל, להתייעץ אתנו קודם בפורום, ונכין עוד הרבה שאלות מעניינות, על המקהלה, על השירים וכו'.)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 21:22 |
|
| |
היות והמחשב שלי מתפקד כמו צב עם גבס....,אני לא מצליחה לממש את כל התכניות שלי בנוגע לפורום (יש לי בעיה קריטית עם שליחת הודעות...)אז רק שתדעו שחלמתי כבר מזמן לפתוח אשכול של "ראיונות עם בוגרי מיאמי" ואני רואה שהוצאתם את זה לפועל מהר מכפי שתכננתי.יישר כח!!!!!!!!!!! היו לי שאלות כמו:מה הזכרון הכי חזק שלך משנות המקהלה?,האם ההערצה היתה מטרד עבורך או שביננו אתה מוכן להודות שהיא רק העלתה לך את הבטחון העצמי והוכיחה לך שאתה שווה.... קטע של שיר הכי אהוב כפי שנטסון הציע כבר ועוד כמה שאלות שאם יהיה צורך אכתוב אותן....(יש לי את הכל כתוב באנגלית.... ) טוב,כנראה שראיונות מהסוג שלעיל (לצפיה),לא יתבצעו בקרוב,כ"כ מהר,(כי היכן ניתן לפגוש את הבוגרים אם לא בהופעות...?)אבל,אולי אפשר לארגן ראיונות טלפוניים?אני חושבת שזה יעניין מספיק את הציבור!!!!!!!!!! תארגנו לנו פליז עוד דברים טובים! (אולי עם שאול אלסן...............?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא היחידה שאשמח לשמוע אותו,נכון?)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/8/2011 12:47 |
|
| |

|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:54 |
|
| |
LIKE 
|
|
|
|
| נשלח ב-29/8/2011 16:35 |
|
| |
אידי תודה רבה רבה,טוב שיש ג'מבו מייל, מאוד יפה, עקיבא הזה ממש נשמה טובה.ילד טוב ירושלים. חבל שלא שאלתם אותו איזה המשך מוזיקלי, על כל פנים זה נראה שהוא ילך (או הולך) בדרך אחיו -ישיבה יוניברסיטי וכו'. יפה הקטע שלפני הראיון זה עושה את זה רשמי (אבל למה רווח 2006? כמדומני שזה היה ב 2005 לא נורא עקיבא סולח לכם :)
|
|
|
|
|