בית פורומים חרדים רחובות

מכתבו של מלול להגר״ש קוק שליט״א

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/8/2011 17:02 לינק ישיר 
מכתבו של מלול להגר״ש קוק שליט״א

מכתב מלול לגר"ש קוק: "ליטאים שוטים ואינטרסנטים מתנכלים אלי" • בלעדי
31/08/2011 15:50:00
יקי אדמקר, בחדרי חרדים
בלעדי ל'בחדרי חרדים': תיעוד מיוחד ממפגש הרבנים בביתו של הרב אברהם רובין • המפגש שהתפוצץ לאחר שראש ישיבת 'מאור התלמוד' הגיע להידבר, החל בהקראת מכתב חריף ונוקב של ראש העיר נגד המאבק המתנהל נגדו בפרשת 'בית העם'• בכתבה המלאה: צילום המפגש והמכתב המלא • מיוחד

http://www.bhol.co.il/Article.aspx?id=31583

תוקן על ידי רחובות200 ב- 31/08/2011 17:23:21

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/4/2012 19:02 לינק ישיר 

היו שמעות שרב העיר ביקש ממר רחמים מלול להזיז את במת יום העצמאות כמה מטרים כדי שלא תהיה ממש ברחוב עזרא
 וראש העיר החרדי היקר סירב
 מישהו יכול לאמת את הסיפור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 15:45 לינק ישיר 

הפתעה בדרך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 14:40 לינק ישיר 

זה לא יעזור מכל הפרשיה של בית העם מנוסס ריח מסריח של פוליטיקה . וותיקי רחובות מכירים את אולם בית העם שקיים במקום כבר שנים רבות ונסגר לבסוף מחוסר פעילות . עם כל הכבוד גם בתי הספר של חינוך העצמאי ברחובות היו משתמשים באולם הזה לפעלויות שוטפות כמו הצגות ומסיבות סוף שנה . זה שעכשיו גורמים אינטרסנטים התעוררו ועושים רעש מכלום ומפחידים את הציבור החרדי כאילו איזה אסון הולך להיות מהאולם .
לפני עשרות שנים שהקימו את האולם היו צריכים לעשות רעש איך מקימים אולם תרבות ליד בית כנסת ולא להזכר עכשיו שרק הוחלט לשפץ את המבנה הקיים .
ואם כל הכבוד לפחד של הרב קוק מתלמידי הישיבה שיתקלקלו חלילה בגלל האולם , אני חושב שכדאי קודם כל לסגור את כל הפיצוציות שיש בעיר עם טלויזיות שמשדרות משחקי כדורגל וכדורסל ולצערינו עשרות בחורים יושבים שם מרותקים למסך יחד עם אנשים שעדיף לא לעלות מי הם על הכתב .
בחורים שמושחתים זה לא בגלל אולם כזה או אחר .
אני לא חלילה מוציא לעז על כל הבחורים בישיבה הקדושה שיושבים ולומדים יומם וליל אבל לצערינו יש את אותו מיעוט שיושב במקומות שהוזכרו לעיל .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 12:35 לינק ישיר 

נס, הכינוס בא לאחר שעד עתה לא ניתנה ההיזדמנות לראש העיר להשמיע את דברו בפני רבניה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2011 20:25 לינק ישיר 
העובדה שהגר״ש עצמו לא הוזמן לכינוס אתמול בערב

מעידה על המניעים האמיתיים של הכינוס

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2011 17:16 לינק ישיר 

הקרב ברחובות על סף פיצוץ > חשיפה
מלול תקף את הרב קוק: "עד שלא תהרגו אותי לא תירגעו"
א' באלול תשעא / 31.08.11
'היכל התרבות' שיוקם ברחובות ממשיך לעורר סערה. אמש התקיימה אסיפת רבנים בביתו של הגר"א רובין ראש בד"ץ מהדרין, אליה הוזמן ראש-העיר רחמים מלול להשמיע את גרסתו. משהגיע לישיבה ר"י 'מאור התלמוד' הגרא"י קוק, אחיו של רב העיר, ביקש מלול לצאת: "עד שלא תהרגו אותי אתם לא תירגעו" (חרדים)

(כיכר השבת)

http://www.kikarhashabat.co.il/מלול-תקף-את-הרב-קוק-עד-שלא-תהר.html

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > מכתבו של מלול להגר״ש קוק שליט״א
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext