| נשלח ב-31/8/2011 20:45 |
|
| |
קול חי או קול ברמה?
לאור האשכול שנפתח בנוגע לזכייתו של אליה והב בתחרות שירה חדשה בקול ברמה והגלישה הקטנטנה לויכוח-קול חי או קול ברמה, ראיתי לנכון לפתוח דיון בנושא זה. אמנם הפורום מתעסק בעיקר במוזיקה, אבל יש קשר חזק בין רדיו למוזיקה, ונראה לי שזה המקום המתאים לדון בו על זה. (ועוד סיבה, שהיא גם מחמאה, זה אחד הפורום היחידים שאני רואה בו תגובות ודעות נורמליות של גולשים, תגובות עם תוכן וסיבות הגיוניים ולא סתם גיבובי מילים ילדותיים חסרי כל טעם;)). ואם פסנתר או עט חושבים שזה בכל זאת לא המקום המתאים לדיון, לא אעלב אם תמחקו. רציתי לדעת לאיזו תחנת רדיו אתם מאזינים, ואם לשתיהן, אז לאיזו אתם מקשיבים בעיקר. ומה דעתכם בכלל על הקמת תחנת קול ברמה - מעולה, מיותר לחלוטין, מרוצים אך יש מקום לשפר...
וברשותכם קודם כל אומר את הדעה שלי: אני מאזינה לשתי התחנות, פחות או יותר בצורה שווה. בקשר להקמת התחנה, אני חושבת שזו תחנה איכותית, אבל לדעתי, חבל שהיא נפתחה. בשתי התחנות יש שדרנים מעולים, תוכניות מהממות, והמוזיקה- מאז הקמת התחנה אני לא שומעת שום הבדל במוזיקה. רדיו קול חי משמיע הרבה יותר מזרחי מאשר פעם (ואולי סתם נדמה לי...) וגם בקול ברמה לא חסר מי שישמיע חסידי. אולי בקול חי משמיע קצת יותר חסידי, ובקול ברמה קצת יותר מזרחי, אבל בגדול מבחינתי זה אותו דבר. ולכן, במקום להיקרע בין שתי תחנות, ולעשות יום שבו אני מאזינה בשעה 16:00 למבוקשים עם עמירם בן-לולו ויום שבו אני מאזינה לשעה טובה עם אלעד כהן, ובמקום לגרום לפילוגים עם, שלמעשה לא ממש ראיתי בצורה חריפה, אבל אני מאמינה שיש אותם, וכיוון שאני יודעת שכל הזמרים מתארחים בשתי התחנות, ויש מעבר מתמיד של שדרנים בין שתי התחנות, ובכלל הם כולם שם חברים (עובדה-יוסי איזנטל קפץ לבקר באירוע של קול ברמה), אני בעד איחוד התחנות. פחות פילוגים, יותר רייטינג, חיסכון למפרסמים ובטח יש עוד יתרונות שאני לא יודעת עליהם.
סליחה שחפרתי וסליחה על המשפטים הארוכים והמסורבלים(...) אני מחכה לשמוע את דעתכם!
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/9/2011 18:25 |
|
| |
זה אתה אמרת. (לא שאני התנגדתי  ) סתם ככה, הקול של יוסי מאוד רדיופוני ומוצלח.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2011 11:19 |
|
| |
במילים אחרות: ליוסי איזנטל..." 
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2011 08:58 |
|
| |
לזה שמוכשר יותר, שמדבר יפה יותר ולעניין יותר, ושמביא תכנים מעניינים יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2011 08:39 |
|
| |
יודעת מה... עזבי תלמיד ורב.
יש לך שדרן מנוסה עם עשרות שנים נסיון ושדרן מתחיל שבקושי שנה ברדיו, למה היית מקשיבה?
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 14:18 |
|
| |
חס ושלום! דווקא הדעה שלך הגיונית לגמרי. בפרט הקטע עם תוכניות המשפחה. מסכימה מאוד. אף פעם לא הקשבתי ליקי כמגיש מוזיקה, אז לגבי זה אני לא יכולה להסכים או לא... כי כידוע יש מצב של תלמיד המחכים את רבו. אם כי אין ספק שיוסי מעולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 10:05 |
|
| |
אני מבין שזה לא מעניין אותכם.....
|
|
|
|
| נשלח ב-12/9/2011 12:19 |
|
| |
אז זוהי דעתי מקווה שתתקבל אז ככה דבר ראשון אין לי שום דבר נגד קול ברמה וההפך אני חושב שברדיו הזה יש כמה דברים מעניינים שאני בעצמי מקשיב להם. אבל מעבר לזה יש לי כמה בעיות עם הרדיו הזה. רדיו הוא כלי תקשורת שמיועד לעניין קהל יעד שאליו הוא מיועד ודגש על כל הקהל, לא רק לגברים. ואני לא חושב שתוכניות בוקר שהגברים בדרך כלל בכוללים או בישיבות אמורים להיות תוכניות לגברים, אלא תוכניות משפחה שמיועדות יותר לנשים. ותוכניות כאילה לעניות דעתי לא יכולות להיות מוגשות על ידי גברים! ולגבי עצם הנקודה שנשים מגישות תוכנית אני לא חושב שיש בזה בעייה לשמוע קול של אישה מדברת בדיוק כמו שבסופר או בבנק לא חשבתם לרגע שיהיה בעייה. מה גם כמו שכתבנו שהתוכניות האלו מוגשות בקול חי בשעות שאין סיבה לגבר שמפחד לשמוע קול אישה לפתוח את הרדיו. לגבי מוצ"ש. כולם הרי יודעים שמי שמשדר את תוכניתו בקול ברמה הלא הוא יקי אדמקר הוא מתלמד שלמד את עבודתו אצל יוסי אייזנטל, ואם לי בתור מאזין מין השורה יש אפשרות להקשיב או למסטר או לתלמיד הצעיר ברור שהעדיף את המסטר! לא שח"ו יש לי משו נגד יקי, אלא הפוך הוא לדעתי אחד המוכשרים לגילו רק שביחס לאיזנטל... קצת קשה להשוות. גם לגבי כתבי החדשות והפוליטיקה יש לי הרבה מה לכתוב רק שאין לי עניין לעייף אותכם ...
 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2011 14:05 |
|
| |
הצברי, אמרת שתכתוב את דעתך (מה איתה...?), לא שתביא עוד סקרים :)
| הצברי כתב: |  | | אם אני יכתוב את הדעה שלי בנושא, אתם לא תגידו שאני כותב את זה רק בגלל שאני בקול חי? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/9/2011 12:03 |
|
| |
סקר חדש של TGI פורסם בכיכר השבת
ההפתעה הגדולה של הסקר הנוכחי, מלבד הירידה החדה של עיתון 'המודיע', הוא השוויון בין תחנות הרדיו החרדיות, כמו גם השוויון בשוק החינמונים. לפי נתוני הסקר החדש, שיעור ההאזנה לרדיו 'קול חי' הוותיק עומד על 22.4 אחוזים, לעומת שיעור ההאזנה לתחנת רדיו 'קול ברמה' הצעיר, שעומד על 22.2 אחוזים. כך גם בשוק החינמונים, נוצר שוויון מפתיע בין החינמונים המובילים. שיעור החשיפה לרשת 'קו עיתונות', ירד בצורה די משמעותית מ-36.1 אחוז ל-34.1 אחוז, בעוד שיעור החשיפה לרשת 'מרכז העניינים' עלתה מ-32.6 אחוז ל-34 אחוזים.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 12:31 |
|
| |
אם אני רוצה להאזין לתוכנית בנושא מוזיקה אני מאזין לאייזנטל ואני אכן נהנה ממנו, אבל אם רוצים רוצה לשמוע מוזיקה - לצערי אי אפשר לשמוע אצלו מוזיקה בצורה נורמלית מכיון שהוא מדבר על השירים ולפעמים יותר גרוע - הוא גם שר...
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:53 |
|
| |
אנחנו לא נגיד, אבל זה מה שאנחנו חושבים :) סתם, ברור שאתה נגוע בנושא, אבל בכל זאת, אני אשמח לשמוע. אבל בבקשה להיות ריאלי ולהציג טענות ענייניות.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:31 |
|
| |
אם אני יכתוב את הדעה שלי בנושא, אתם לא תגידו שאני כותב את זה רק בגלל שאני בקול חי?
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:27 |
|
| |
טוב, הצברי - ציינתי את הנקודה הזאת כי היא הייתה נראית לי רלוונטית לעניין ולא התכוונתי שנתחיל להתווכח עליה. בסה״כ כתבתי שם מה שאני קראתי באינטרנט ובעיתון.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:22 |
|
| |
| פסנתר_כנף כתב: |  |
במשך שנים קול חי מנופפים עם הסקרים של TGI ופתאום כשהסקר לא לטובתם הם אומרים שהסקר לא אמין. |
|
הם לא אמרו שום דבר! זה אני ככה שטוען, הרדיו לא הגיב כלום!
ובקשר למה שכתבת, ברור שבדרך כלל כמה שהם לא מדוייקים, אם אין סקר אחר יותר אמין שסותר אותם, למה שאני לא יאמין להם (למרות ששמעתי שמועות גם על קול חי שכל השנים היה קשר תמלוגי בין החברות...) ? הפעם יש סקר יותר אמין של הרשות השניה שנעשה דרך חברת "מדגם" שאני אישית מכיר שם כמה עובדים ויודע איך הדברים מתנהלים שם ולדעתי זה יותר אמין!
זה כל מה שהתכוונתי!
|
|
|
|
| נשלח ב-1/9/2011 11:13 |
|
| |
או, פסנתר. לפחות אתה אמיתי!
|
|
|