בית פורומים בית שמש

מה זה???

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2011 10:02 לינק ישיר 
מה זה???

למישהו יש הסבר מה השלטים האלה שנתלו על כמה מרפסות ברחוב נחל ערוגות, ליד בתי הספר?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2011 15:29 לינק ישיר 

נכון
הוא יכול לתבוע אותך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2011 01:24 לינק ישיר 

חרדי

אולי תגלה לנו איזה טובות הנאה קיבל האיש
אם אתה משמיץ מישהו אז לפחות גלה לנו את הפרטים הידועים לך

בשונה מההשמצות שלך כולנו כאן כתבנו באשכול אחר על כל ה"הצלחות" של אבוטבול ושמוליק בפתיחת שנת הלימודים וכל הכישלונות ידועים לכל ואננו צריכים להביא עליהם סימוכין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2011 22:47 לינק ישיר 

בס"ד

לכבוד,
"קול מהספה"

ברצוני להגיב לדבריך.
"מה יש לך להגן על העירה" כתבת נגדי כאשר בראשית דברי יצאתי בהתקפה חזקה נגד התנהלות העירה.
ואני רוצה גם לשאול שאלה. להציב מנד"ים זה מפריע לאיכות החיים אבל פיזור פשקווילים בערב שבת זה לא?
מה שאתה קורה השמצות על האיש זה רק קצה הקרחון על אותו האיש, פוק חזי מה מדברים עליו ברחוב, אני רק מרחם עליו כי בסך הכל הוא ילד מגודל. (אני גם לא הזכרתי שם ואם אתה חיברת את הדברים זה רק מחזק את דברי)
"

תוקן על ידי חרדיברמה ב- 03/09/2011 23:01:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2011 08:15 לינק ישיר 

יש_כבוד כתב:
זה שקר לא קיבל האיש שום טובת הנאה

על זה נאמר:
חחחחחחחחחחחחחח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 21:00 לינק ישיר 

זה שקר לא קיבל האיש שום טובת הנאה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 20:23 לינק ישיר 

ומה עם התוכנית "לא בונים בלי היתר בניה!" ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 20:12 לינק ישיר 

חרדי שלום וברכה להשמיץ את אותו השכן או האיש אין מעינינו כאן אבל ההתנהלות של העיריה כאן הינה לא רק תמוהה אלא חוצפנית ועבריינית ועל זה אין מה לומר .
סגן ראש עיר שחושב שהוא מעל החוק זה דבר חמור ביותר והנחת מנדים ללא זכות ורשות וסמכות וללא היתרים מתאימים הינם עבירה על כל מנהל תקין ואתה מדבר איתי על איזה שכן כזה או אחר מה יש לך להגן על העיריה הקלולקלת העושה דברים חמורים ומלוכלכים הרבה יותר מאותו שכן יהא מה שיהא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 18:44 לינק ישיר 

בס"ד

חשוב לציין בראשית דבריי שאכן נגרם צער רב לתושבים השכנים לאתר המנדים והעיריה מתנהלת בכל התחומים כמו איזה בסטה בשוק, אבל.... גם חשוב לציין שבראש המאבק כאן עומד אדם מפוקפק אשר הספיק לריב עם כמעט כל מוסד בבית שמש וכל מה שהוא רואה זה כמה כסף יוכל לעשות מהסיפור. מצידו שישימו 1000 מנדים השאלה כמה ישלמו לו. עם לשכנים יש בעיה יכולים הם לפנות לבית דין (כמו שכמה מוסדות עשו כנגד ראש העיר) אבל דרכו של אותו האיש שאף מחזיק בית כנסת, כדי לומר טהור אני ,איננה דרכם של רוב השכנים. הוא כבר לקח אותם בעבר לסיבובים שונים במאבקיו האישיים. האיש תבע את דני ועקנין בעבר על מעשים דומים בשטח בתי הספר ובאיזשהו שלב נהיה שקט (אחרי שקיבל טובות הנאה אישיים) והשכנים הושארו באוויר.
הוא גם הוציא אלפי שקלים מכל שכן בתביעה נגד הקבלן שלו ועד היום הם בוכים על זה.
אז תעשו לי טובה, נא לא להתיחס אליו ולפעול כבנ"א שקולים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 11:15 לינק ישיר 

נמחק בשל כפילות

תוקן על ידי יש_כבוד ב- 01/09/2011 11:17:52

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 11:06 לינק ישיר 

כהמשך ישיר לנאמר לעיל :
בשיחה שקיימתי עם אחד מתושבי נחל ערוגות הבנתי כי במשך השנתיים האחרונות לאחר אין ספור הסכמות ודיונים הבטחות והתחייבויות של העיריה לגבי אי הנחת מנד"ים למתחם בנחל ערוגות ואי קיום התחייבויות בנוגע לפיתוח אמצעי תחבורה וגינון מתאימים כנגד ההסכמה הזמנית של תושבי הרחוב להקלת העומס הרב על מוסדות הלימוד השבוע נחצו כל הקוים והעיריה ברגל גסה מניחה קרוואנים נוספים ומוסיפה חטא על פשע ושמוליק בשיחה עם אחד השכנים אמר כי הוא מעל החוק ,אני חוזר ומצטט : שמוליק: אני מעל החוק כך שאתם לא תגידו לי מה לעשות ואיך ומי להכניס את המדים לרחוב שלכם אפילו אטם זה מנוגד לחוק ולהסדרים שאנו הסכמנו עימכם.
התושבים נזעמים ביותר וצפויה מלחמה כנגד הענין אפילו יצטרכו ללכת לבתי משפט ולמשטרה בענין .(למותר לציין כי המבנים לא זכו לאישור כלשהוא לא הוקצה השטח ולא הפכו אותו לשטח המיועד לכך ואף לא עמדו בחוק התכנון והבניה בענין)

ראש העיר היקר שהתחייב לפתור את הבעיה ולעמוד בהתחייבות העיריה בנידון נסוג או שמא הוא עסוק בלריב עם ילדות בנות 10 של אורות בנות (- ולהפסיד כמובן)
ולכך שמוליק היקר הממונה על פירסום עצמי  ועוזרך הנאמן ....אני מאמין כי גם לאלול הזה יש ראש השנה אחריו ואתה סגן ראש העיר תצטרך תפילות רבות כי מקטרגים רבים כבר קנית לך במהלך השנה האחרונה ובמהלך השנים שעברו

ואולי באמת היגיע הזמן להגיד את האמת ההנהגה הנוכחית בעיריה כשלה טוטלית היגיע הזמן להתחיל לחשוב על חלופות.

תוקן על ידי יש_כבוד ב- 01/09/2011 11:21:03

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2011 10:23 לינק ישיר 

הסיפור הוא שכבר לפני שנה הובטח לתושבי נחל ערוגות כי לא יביאו עוד קראוונים למתחם

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בית שמש > מה זה???
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext