אני מנסה להבין מה קורה בפורום הזה אתמול שמעתי על בחורה שדיברה עם בחורה אחרת בקשר לבחור אחר שאולי יכול לצאת מזה שידוך לבחורה אחרת (כן גם אני קראתי את זה פעמיים להבין מה כתבתי)
הפורום הזה מספק גם שידוכים (ממש) או רק דיבורים על שידוכים?
נשלח ב-5/9/2011 15:56
nati1989 כתב:
לא ליטאי 613 אני לא ניכוותי מאף בחורה פה.
מה שכן נכון זה שאני לפני כמה שנים נכוותי מבחורה אבל לא פה ומאז יישמתי משפט חכם שאומר "הנכווה ברותחין נזהר בצוננין (פושרים)"
מה שכן נכון זה שאני לפני כמה שנים נכוותי מבחורה אבל לא פה ומאז יישמתי משפט חכם שאומר "הנכווה ברותחין נזהר בצוננין (פושרים)"
נשלח ב-5/9/2011 02:23
כמעט_חדשה כתב:
(גדלת במשפחה שלי? )
גיוועאלד, רק זה חסר לי..
נשלח ב-5/9/2011 02:14
נתי,
יש פה הכרויות כמו שגם אם תפתח פורום "עושים/עושות גרפסים מול חצי ירח בלילה" ייצא איכשהו שידוכים מזה. אבל בעקרון אין הפורום מיועד לשידוכים והכרויות. זה לא אתה שנכוונית לא מזמן מאיזה נוכלת?
נשלח ב-4/9/2011 19:12
(גדלת במשפחה שלי? )
נשלח ב-4/9/2011 19:07
לא אמרתי שמות.. =)
(מזכיר לי כשהיינו קבוצה של משפחה וחברים ואחד קרא למישהו "היי, שמן" אז ההוא הסתובב בכעס "אני לא שמן!" והשני עונה לו: "אני קראתי לשמן, למה הסתובבת וענית?")
תוקן על ידי אדם_ה1 ב- 04/09/2011 19:08:12
נשלח ב-4/9/2011 18:51
אדם_ה1 כתב:
הסתכלתי עליה שוב כדי להיות בטוח.
בניגוד לאחרים, אני מעדיף לבדוק מאשר לכתוב משהו ואז להתחרט ולמחוק..
כנראה יש להם סיבה טובה לזה :)
(לא ביקשת כבר סליחה?)
נשלח ב-4/9/2011 18:44
כמעט_חדשה כתב:
לעומת זאת, חיפוש שידוך כאן באופן ישיר ולמטרה זאת נאסר ע"י חוקת הפורום.
שיננת אותה בע"פ או מה?
הסתכלתי עליה שוב כדי להיות בטוח.
בניגוד לאחרים, אני מעדיף לבדוק מאשר לכתוב משהו ואז להתחרט ולמחוק..
נשלח ב-4/9/2011 18:42
אדם_ה1 כתב:
שיננת אותה בע"פ או מה?
נשלח ב-4/9/2011 18:35
זה מה שהוא התכוון
נשלח ב-4/9/2011 18:33
nati1989 כתב:
יש פה חוסר הבנה. גם אני נגד העניין שמפה יצא למישהו שידוך (אם ייצא למישהו שיהיה לו במזל טוב) רק אני שואל אם זה מה שבאמת קורה כאן? כי זה מה שאני שמעתי
מה מפריע לך שיהודי הרוויח שידוך?
נשלח ב-4/9/2011 18:28
נראה לי היה אחד בהיסטוריה של הפורום, אבל אולי תשאל את הותיקים.. אבל סתם ככה לא נראה לי שמישהו באמת בא לכאן לחפש שידוך
נשלח ב-4/9/2011 18:25
שירלי19 כתב:
ג. ברור שלא אמורים להעשות כאן שידוכים.
לא נראה לי שיש "איסור" כזה בחוקת הפורום. (להיפך, אולי אסיק ישמח אם בזכותו נבנה עוד בית יהודי)
"26. אם חוקת הפורום הייתה מאפשרת היכרות למטרת נישואין בין בני/ות הפורום, האם היית בעד או נגד?"
והיו תשובות לכאן ולכאן...
נשלח ב-4/9/2011 18:22
יש פה חוסר הבנה. גם אני נגד העניין שמפה יצא למישהו שידוך (אם ייצא למישהו שיהיה לו במזל טוב) רק אני שואל אם זה מה שבאמת קורה כאן? כי זה מה שאני שמעתי
נשלח ב-4/9/2011 18:17
nati1989 כתב:
אני מנסה להבין מה קורה בפורום הזה אתמול שמעתי על בחורה שדיברה עם בחורה אחרת בקשר לבחור אחר שאולי יכול לצאת מזה שידוך לבחורה אחרת (כן גם אני קראתי את זה פעמיים להבין מה כתבתי)
הפורום הזה מספק גם שידוכים (ממש) או רק דיבורים על שידוכים?
א. יש סיכוי גדול שהיא אמרה את זה בצחוק... ב. יש אנשים שבשידוכים, כל אדם שניקרה בדרכם הוא מועמד פוטנציאלי, להם או לחבר'ה. ג. ברור שלא אמורים להעשות כאן שידוכים.