בית פורומים חרדים רחובות

על זוהר בלום להתפטר מיידית -

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/9/2011 17:43 לינק ישיר 
על זוהר בלום להתפטר מיידית -

רחובות: נדחה ערעורו של זוהר בלום במפלגת העבודה – נקבע כי עליו להתפטר מיידית Posted by מיכאל פרי on ספט' 5th, 2011 // No Comment המוסד לבירור עתירות של מפלגת העבודה דחה את ערעורו של זוהר בלום על החלטת אב בית הדין עו"ד אמנון זכרוני שקבע שעל זוהר בלום להתפטר מיידית מתפקיד סגן ראש העיר ולבצע את הרוטציה עם מר אמיר ירון (בתמונה) יו"ר סיעת העבודה בעירייה.  המוסד לבירור עתירות, בו ישבו שלושה עורכי דין,  עו"ד גד כרמי, עו"ד דוד יגול ועו"ד הוגו שור, קבע כי  "אין  לסטות מהחלטתו של עו"ד אמנון זכרוני ויש להשאירה על כנה". המוסד שוכנע כי  "קיים בין הצדדים הסכם רוטציה מחייב שלא בוטל או הופר ע"י המשיב", וכך סתר בית הדין של המפלגה את אמירותיו של זוהר בלום לאורך כל התקופה האחרונה שטען שלא היה בין הצדדים הסכם רוטציה. יש לציין שלראשונה הודה זוהר בלום במהלך הדיון בבית הדין שאכן קיים הסכם רוטציה מחייב, וגם זאת בניגוד מוחלט להצהרותיו שנשמעו לאחרונה.  מוסיף המוטב וקובע שטענותיו של זוהר בלום בדבר ליקויים – פגמים בהתנהלותו של אמיר ירון הם לא יותר מאשר היתממות ויש לדחותן. ולפיכך דוחה אב בית הדין את הערעור, ומשאיר את החלטתו של עו"ד אמנון זכרוני  "על כנה ככתבה וכלשונה", שמשמעותה שעל זוהר בלום לבצע את הסכם הרוטציה לאלתר ולהתפטר מיידית מתפקידו כסגן ראש העיר.  עו"ד אמיר ירון הביע סיפוק רב מהחלטת המוסד לבירור עתירות, הגם שהוא לא היה מופתע מכך, לאורך כל תקופת המחלוקת טען אמיר ירון שהסכם הרוטציה מעוגן במסמכים ואושר במוסדות הרשמיים של המפלגה, ועתה עם סיום הליך הערעור על זוהר בלום לכבד את החלטת בית הדין ולקבל ההחלטה המתבקשת על התפטרותו מהסגנות. "חשוב שהציבור ידע שנבחרי הציבור מכבדים הסכמים ויהיה בכך כדי לחזק את האמון בין הנבחרים והציבור".  את זוהר בלום ייצג עו"ד יוסי כץ, ואילו עו"ד אמיר ירון ייצג את עצמו בדיון. להלן נוסח ההחלטה המלא: (מקומיני).

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/9/2011 01:01 לינק ישיר 

אני מציע למר אמיר ירון לתבוע את מר זוהר בלום בבית הדין הרבני ברחובות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2011 09:49 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/9/2011 18:08 לינק ישיר 
מה הקשר בין הפריימריז בעבודה לרוטציה ברחובות

העיר-ערים כתבתו של ארז שרווינטר

מה הקשר בין היריבות של שלי יחימוביץ' ועמיר פרץ לבין תיק החינוך ברחובות.

לפני דרמת הסיבוב השני במפלגת העבודה, לפני כחודש הגיעה המתמודדת בבחירות הארציות לראשות העבודה, ח"כ שלי

יחימוביץ', להתארח בחוג בית בשכונת חבצלת ברחובות בליווי אחד מתומכיה, חבר המועצה אמיר ירון. ביום חמישי שעבר הגיע
לעיר ח"כ עמיר פרץ שבו תומך סגן ראש העיר זהר בלום, אשר מנהל מאבק נגד ירון בפן המשפטי בנושא הרוטציה. בצל

המתיחות בין השניים אמר בלום בנאומו: "אני סגן ראש העיר ומחזיק תיק החינוך, למרות שיש כאן ליד השולחן כאלה שלא

רוצים שאהיה, וכך אהיה עד סוף הקדנציה".

(מקומון)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-6/8/2013 14:34 לינק ישיר 

נכבדי שלום,

שמי צבי ואני תושב העיר רחובות מזה שנים רבות.
כאזר ותיק בעיר, יצא לי לפגוש את מר זהר בלום לא אחת ודעתי עליו חיובית מאוד.
בניגוד להשמצות אשר נכתבו בפורום זה, אני רוצה לציין כי אין לי ספק שטובתם של תושבי רחובות היא המניע העיקרי מאחורי מעשיו ופועלו של האיש. על כן, אינני מסכים עם מה שנכתב פה ואין לי ספק שמדובר בתעמולה זולה ולא יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים רחובות > על זוהר בלום להתפטר מיידית -
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext