| נשלח ב-13/9/2011 19:14 |
|
| |
חידת מאמילנד
בקרתן במאמילנד?
שמעתם רשמים איך היה שם?
אל תפחדו לכתוב גם תגובות חיוביות, כאן אין ק.ג.ב.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 14:29 |
|
| |
הפורום לא רצה להיות תחת מרות הנהלת בחדרי חרדים ולכן לא עבר לפלטפורמת מסורת. יכול להיות שהוא כבר לא פעיל, אין לי מושג.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2011 01:44 |
|
| |
אני לא רואה ברשימת הפורומים פורום שנקרא פורום חרדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/9/2011 19:56 |
|
| |
תבינו ותפנימו. היה פורום שנקרא פורום חרדים. הוא אמור היה להיות פורום נקי תחליף לג'יפה ההיא. אלא מה? מתי הפורום תוסס? כשיש אקשנים, ואקשנים הם בד"כ בנושאים שכל שומר נפשו ירחק מהם, כגון זלזול ברבנים, אז מתפתחת מלחמה, או נושא של רכילות, אז ישנם המון סקרנים ומקשקשים בנושא. תבדקו לפי מספר הצפיות, לאיזה אשכול יש את המספר הגבוה ביותר, כמובן לאשכולות "מעניינים", וחלק גדול מאד מהכותבים שם הם כל מיני ארחי פרחי שלא היינו מעוניינים להתקל בהם בחיים, ובפורום הם "גדולים וחשובים". אני לא חושב שקורדובה או קונטרול מייחלים לפורום כזה. מה שכן שהזבל ישאר במזבלה, ולכאן יגיעו הטובים. לשם כך צריך להשקיע הרבה, להביא ידיעות, תמונות וכו', דבר שקשה להתחרות בפורום מבוסס שמתנהל כבר נדמה לי עשור, גם אם יש יותר רפש אבל, יש.
אשמח להשתתף בפורום נקי שכזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 01:40 |
|
| |
| קורדובה1 כתב: |  |
קורדובה, שלום רב.
אכן אתה רואה את הדברים, אבל לחבריך המנהלים-החוסמים יש ראייה מסוג שונה, חד צדדית, אינטרסנטית, מעוותת.
הם רואים רק את עצמם.
הם חושבים שע"י סתימת פיות הם מרוויחים משהו? טעות חמורה בידם! הם המפסידים ובגדול!
הם הפסידו אותי, כקורא נאמן ומסור לפורום שלכם במשך כמה שנים. לחברים שלי כבר אין אמון בפורום בעקבות החסימות והמחיקות.
נזק זו מילה עדינה למה שנגרם פה.
אם אתה חושב שאתה יכול להועיל ולשפר את המערכת הזו, בבקשה, אתה יכול להתחיל. לפני שיהיה מאוחר מידי ותאבדו את כל הגולשים שלכם לחלוטין.
תודה על הערתך . אני אעביר לחברי מהפורום הגדול.
לגבי פורום בני ברק זה פורום נפרד בניהול של עבדכם הנאמן . אני בעבר ההיתי חלק מצוות אנשי התוכן
באתר כיום אני עוסק ומנהל עסק פרטי ועצמאי . בחצי האחרונה היה ירידה בפעילות ולכן גם אני תיפקדתי
במינון נמוך במידה והחברים יהיו פעילים והפורום יחזור לחיים אני מקווה שזו תהיה תחליף הוגן לפורום הגדול
ואני שוב אומר כעת אני ישמח שיהיה כאן במה חופשית (כמובן לפי כללי הפורום)
שלכם בכל עת מנהל הפורום ד... המכונה קורדובה1 |
|
בע"ה כולי תקווה, שבעקבות כל הסיפור הזה (של החסימות והמחיקות) גולשים וניקים שמכבדים את עצמם מספיק וחושבים שיש להם מה לתרום ורוצים במה חופשית כדבריך, יעברו לפורום הזה בהקדם.
לדעתי, זו תהיה בחירה נבונה, חכמה ומוסרית.
למה לכם לתת כח לפורום בחדרי-הגדול?
למה לכם לאפשר להם להיות אלו שמכתיבים לנו איך להגיב ומה להגיב, ובמידה שזה לא נראה להם, כלומר, נוגד את האינטרסיים הכלכליים או המניעים האישיים אז מוחקים את תגובתכם ומצנזרים את הניק שלכם מהפורום לצמיתות.
זו לא הדרך, זה לא חופש הביטוי.
חברים יקרים, הגיע הזמן לעשות את הצעד הנבון והנכון - עזבו את בחדרי הגדול והעצימו בפתיחת אשכולות ובכתיבת תגובות
את בחדרי חרדים בני ברק.
אנא העבירו את המסר לכל אחד ואחת שאתם מכירים.
הכח האמיתי בידיים שלנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/9/2011 00:59 |
|
| |
| קונטרול כתב: |  |
קורדובה, שלום רב.
אכן אתה רואה את הדברים, אבל לחבריך המנהלים-החוסמים יש ראייה מסוג שונה, חד צדדית, אינטרסנטית, מעוותת.
הם רואים רק את עצמם.
הם חושבים שע"י סתימת פיות הם מרוויחים משהו? טעות חמורה בידם! הם המפסידים ובגדול!
הם הפסידו אותי, כקורא נאמן ומסור לפורום שלכם במשך כמה שנים. לחברים שלי כבר אין אמון בפורום בעקבות החסימות והמחיקות.
אם אתה חושב שאתה יכול להועיל ולשפר את המערכת הזו, בבקשה, אתה יכול להתחיל. לפני שיהיה מאוחר מידי ותאבדו את כל הגולשים שלכם לחלוטין. |
|
תודה על הערתך . אני אעביר לחברי מהפורום הגדול.
לגבי פורום בני ברק זה פורום נפרד בניהול של עבדכם הנאמן . אני בעבר ההיתי חלק מצוות אנשי התוכן
באתר כיום אני עוסק ומנהל עסק פרטי ועצמאי . בחצי האחרונה היה ירידה בפעילות ולכן גם אני תיפקדתי
במינון נמוך במידה והחברים יהיו פעילים והפורום יחזור לחיים אני מקווה שזו תהיה תחליף הוגן לפורום הגדול
ואני שוב אומר כעת אני ישמח שיהיה כאן במה חופשית (כמובן לפי כללי הפורום)
שלכם בכל עת מנהל הפורום ד... המכונה קורדובה1
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 22:16 |
|
| |
לתשומת לב של כל הגולשים והגולשות, האשכול המגמתי נגד מאמי-לנד נ-ע-ל-ם-!
זהו? הסתיים לו גל ההשמצות וההכפשות נגד התערוכה? לפני יומיים, ראיתי שיש באשכול הנ"ל קישור ל-YNET אודות כתבה חיובית ואובייקטיבית על מאמי-לנד מאת טלי פרקש. האם זה הקש ששבר את גב הגמל?
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 21:56 |
|
| |
| קורדובה1 כתב: |  | חברה אני רואה את הדברים וחבל מאוד
אני מנהל הפורום ואני מאוד ישמח אם כאן הבמה תהיה פתוחה
אבל בבקשה בלי השמצות תפרגנו ותהיו עניינים ..
בהצלחה לכולכם |
|
קורדובה, שלום רב.
הם רואים רק את עצמם.
אם אתה חושב שאתה יכול להועיל ולשפר את המערכת הזו, בבקשה, אתה יכול להתחיל. לפני שיהיה מאוחר מידי ותאבדו את כל הגולשים שלכם לחלוטין.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 20:44 |
|
| |
| קורדובה1 כתב: |  | חברה אני רואה את הדברים וחבל מאוד
אני מנהל הפורום ואני מאוד ישמח אם כאן הבמה תהיה פתוחה
אבל בבקשה בלי השמצות תפרגנו ותהיו עניינים ..
בהצלחה לכולכם |
|
תפרגנו ותהיו בעניינים.
צודק! רק תזהר, כי אתה חסום כבר עקב ההמלצה שלך לפרגן!
השמצות? לכתוב את האמת הכואבת ואת העיוות שנעשה זה נקרא להשמיץ??
כשהחברה סיפרה לי הייתי בטוחה שהיא צוחקת, אח"כ כשנסתה להכנס לפורום לידי וראיתי שהיא חסומה, הייתי משוכנעת שצחקו איתה. אבל נראה שהמצב אמיתי וזו השיטה שם, מי שכותב משהו שלא מוצא חן בעיני המנהלים את דתו להחסם, מי שמשמיץ דולי ישראל שאינם מחוגים מסויימים, הופך למועדף.
עולם הפוך ומעוות.
|
|
|
|
| נשלח ב-15/9/2011 09:41 |
|
| |
חברה אני רואה את הדברים וחבל מאוד אני מנהל הפורום ואני מאוד ישמח אם כאן הבמה תהיה פתוחה אבל בבקשה בלי השמצות תפרגנו ותהיו עניינים .. בהצלחה לכולכם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:50 |
|
| |
פרסטיז. הציעו לי לעשות צילומי מסך ולשמור ליתר בטחון. כל אחד יכול לעשות את זה.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:39 |
|
| |
זה גם שייך להם פה, ועוד מעט גם פה ימחק הכל....
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:37 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:35 |
|
| |
הופנתי לפה....
גם אני בין החסומים...
כתבתי שהייתי ונהנתי ומחקו לי את ההודעה ואח"כ גיליתי שאני חסומה!
מה הקטע?!
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 14:07 |
|
| |
זו שערוריה מה שקורה שם בבחדרי חרדים. אני בין הנחסמים, כתבתי את האמת, הייתי, ונהניתי, בתחילה מחקו לי את ההודעה, חשבתי שזו טעות. חזרתי על הטענה שבעוונותי הרבים נהניתי, ולא ארך זמן שוב ההודעה נמחקה. וגיליתי שאני חסומה. על מה? גם אם נכונה הטענה שהם לא קבלו שטחי פירסום, מה שהמתחרה שלהם כיכר השבת קבלו, לחסום? תמחקו-טוב, מתאים לכם. אבל לחסום?
ההנהלה היום היא מורכבת מקבוצה של ילדים מתלהבים, הם המחליטים מי נחסם ומי מקבל אישור כתיבה. הפורום מצד אחד מביא חדשות אבל מצד שני ירוד ברמה, בתכנים ובהתנהלות.
אני מחכה שמישהו יהיה גיבור ויסביר את עצמו, כי כפי שהבנתי מניקים אחרים שנחסמו, וידעתי מי נחסם לפי מי שתגובתו נמחקה. כתבו לשאול ולא טרחו אפילו להשיב להם, אבל היו כאלה שהתנצלו וקבלו חזרה את אישור הכתיבה. לעולם לא הייתי משפילה את עצמי להתנצל בפני ה... שמחליטים.
תהיו גבורים, נראה אתכם מסבירים ומתייחסים.
התנהלות של כיתת מפגרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/9/2011 11:32 |
|
| |
מאד נהניתי בתערוכה. הלכתי עם כמה חברות וכולן נהנו שם. היה שיא המושקע, הדוכנים היו מסודרים יפה, ברוב הדוכנים גם חילקו איזה צ'ופר נחמד. יצאנו בידיים עמוסות. היתה במה מאובזרת שעליה נערכו ראינות עם כל מני אישים מוכרים ויודעים, גם זה היה שווה. השתתפנו בכל מיני הגרלות שוות. והזמן פשוט טס לנו שם. היינו שם מעל לשעתיים מבלי להרגיש איך הזמן עובר!!! ועוד משהו, אני לא הלכתי לשם כדי לפגוש את כל העולם ואשתו, דווקא נהניתי שלא היה מידי עומס בזמן שאנחנו היינו שם. אבל בטח המארגנים ציפו ליותר. אולי הזמן לא היה שיא המתאים לתערוכה, אבל מי שלא היתה-חבל. לא כל יום יש כזו תערוכה רצינית ומושקעת לציבור הנשים החרדיות.
שמעתי מה קרה בבחדרי וגם ראיתי זאת בעיניים. היו שם תגובות טובות על התערוכה והרגשתי שגם אני הייתי כותבת ככה. ופתאום מישהו מחק אותן. שמעתי גם על ניקים שנחסמו ללא התראה בגלל שהגיבו באופן חיובי. זו חוצפה!!! למה שותקים להם שם??? תעשו מחאה, תזעקו, הכח בידיים של הגולשים!!!
|
|
|
|
|