בית פורומים שידוכי חרדים

כמה שקשה לי להחליט..!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/9/2011 00:30 לינק ישיר 
כמה שקשה לי להחליט..!!

ידידיי הבו לי עצה! :)

אז ככה, לפני איזה חצי שנה חברה שלי מאוד טובה יחד עם אח שלה הציעו לי את חבר שלו.
בחור טוב שבמבט שיטחי אפשר לומר שהוא עונה על ציפיותי.
וכאן מגיע האבל הגדול...
באיזה שהיא תקופה בחייו הוא פרק עול (....) ונהיה חילוני. חשוב לי לציין שהוא לא היה מפרחחי השכונה אלא הלך לאוניבסיטה ועשה תואר.
אחרי איזה שלוש שנים או פחות הוא חזר בתשובה שלמה ונהיה אחלה בחור בערך כמו שאני רוצה, רציני ו.. ממש טוב.

בהתחלה אמרתי שאני  לא רוצה לשמוע עליו כי אני מוכנה להתפשר על הכל חוץ מעל הבחור. 
אבל עכשיו אני חושבת שאולי אני טועה ולעיתים בני אדם עוברים מהמורות בחיים וצומחים מהם, הם יוצאים גדולים וחזקים יותר.

אז מה אתם אומרים לנסות להפגש איתו (פעם ראשונה בחיי) או.. שזה פשוט לא מתאים.//

ונ"ב: אם זה חשוב לשיפוטכם אז.. אני בחורה טובה

תודה! ותדעו לכם שזה פשוט כיף שיש את מי לשאול ועם מי להתיעץ.. לי.. באופן אישי זה עושה טוב בלב:)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 00:11 לינק ישיר 

אני19 כתב:
דבר ראשון תודה לכל המגיבים!
דבר שני :)

עמקויות- ברוב התגובות שאתה כותב אני מרגישה שאתה ממש מוציא לי ת'מילם מהפה, רק בניסוח טוב יותר:)
הפעם אני לא כ"כ מסכימה איתך.
איך אנחנו יכולים להחליט מי הוא "מיטה בריאה" ומי הוא מיטה חולה..? 
עד שלא בודקים את המקרה לפרטי פרטים א"א לדעת את זה.. אבל מה שאתה צודק שלאותה מיטה יש סיכוי גדול יותר להתגלות כחולה. ולכן כמו שמעמיקה אמרה באמת צריך לחפור על זה ב17 עיניים..

בנוגע לעניין של ללכת בהרגשה שלמה.. נראה לי שהרבה מאוד שידוכים נסגרים כשהפתיחה שלהם לא היתה מושלמת אלא מלאת חששות ולבטים.. א"א לדעת מה ה' מכין לנו.

את יודעת מה ההבדל בין מיטה חולה למיטה בריאה? מיטה חולה, זה זו שיש לה סיבות טובות ליפול.. זה זאת שהייתה כבר רעועה.. ויש לה יותר סיכוי ליפול שוב.. כך.. שזה ההבדל! בחור שהוא חלק, שגדל בסביבה טובה.. בצורה בריאה.. שהילוכו והנהגותיו, טובות.. אז עליו למה לחשוש...? אך בחור שנפל, שחצה קווים... עליו יש לחשוש.. ואם כן.. למה להיכנס למקום כזה..??
בפרט שכתבתי לך, שאם חברה שלך לא הייתה מציעה את זה, אלא שדכנית, לא היית מסתכלת לכיוונה ואף נפגעת מהצעה שכזאת.. לא כך?!

הפתיחה לאחר שנפגשו.. זה אני מסכים.. אך האם ראית מישהו שיצא לשידוך בלי שהוא שלם? בלי שהוא מרגיש שיש לו סיכוי?!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 23:00 לינק ישיר 

ואו מה עשית לו??????
אני הזהרתי לא לריב....!!
(אופס...)

תוקן על ידי פונציבננה ב- 22/09/2011 23:05:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 22:53 לינק ישיר 

אני19 כתב:

וכאן מגיע האבל הגדול...
באיזה שהיא תקופה בחייו הוא פרק עול (....) ונהיה חילוני. חשוב לי לציין שהוא לא היה מפרחחי השכונה אלא הלך לאוניבסיטה ועשה תואר.
אחרי איזה שלוש שנים או פחות הוא חזר בתשובה שלמה ונהיה אחלה בחור בערך כמו שאני רוצה, רציני ו.. ממש טוב.

אבל עכשיו אני חושבת שאולי אני טועה ולעיתים בני אדם עוברים מהמורות בחיים וצומחים מהם, הם יוצאים גדולים וחזקים יותר.

תודה! ותדעו לכם שזה פשוט כיף שיש את מי לשאול ועם מי להתיעץ.. לי.. באופן אישי זה עושה טוב בלב:)

1. מעניין חשבתי שאת רבה איתה...
2.באמת??? לא ידעתי!!!
(אח שלך) 

אם זה מעניין אתכם הוא שוכב עכשיו פצוע במיטתו..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 22:27 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחח אתם קורעים!!!!
תמשיכו כך...(כל עוד אתם לא מלשינים אחד על השני להורים כשהוא מושך לך את המקלדת...וכ'ו...)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 22:18 לינק ישיר 

אני19 כתב:

וכאן מגיע האבל הגדול...

1. מעניין חשבתי שאת רבה איתה...
2.באמת??? לא ידעתי!!!
(אח שלך) 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 08:59 לינק ישיר 

אני19 כתב:
זו היתה עיקר הבעיה שלי.. אני יודעת שהוא עבר על קווים שלגבינו הם יותר מאדומים... על העקרונות הכי חשובים (וד"ל).
אבל זה בתור חרדים.
בתור חילוני אני חושבת שזה די לגיטמי ו..ב נורמה... ככה שכאשר הוא חזר בתשובה אז כבר סולחים לו על הכל.
ואין אפס זה בהחלט מציק הקטע.......  

גם אצלם זה לא לגיטימי.. הרבה נזהרים. אבל עזבי.. אני הייתי מסוייגת..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 01:28 לינק ישיר 

אדם_ה1 כתב:
מעניין אם אותו רב היה לוקח אותה לבנו... 

V

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 01:26 לינק ישיר 

פונציבננה כתב:

........................

המשפט הזה הוא המשפט הכי נכון שנאמר באשכול הזה!!!
אין כמו בחור שראה את כל העולם לפני החתונה ומגיע בנוי לחיים האמיתיים... כי כמו שאמרת הוא חזר לתלם...
מה שאומר שהוא הבין שדרכו הקודמת לא הדרך ולא ישגה שוב... עצה שלי : רוצי עליו!!!
אני אישית משקשקת שיבוא לי איזה ילד שלא ראה עולם ו... אבל הוא עבר את זה... אין חלום יותר גדול מיזה..
הבנאדם בנוי!!

...................................

ונ"ב: אם זה חשוב לשיפוטכם אז.. אני בחורה טובה לייק :)

תודה! ותדעו לכם שזה פשוט כיף שיש את מי לשאול ועם מי להתיעץ.. לי.. באופן אישי זה עושה טוב בלב:)  את חמודה....

כתבתי לך כבר שאת אחת הנקבות... לא?? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 01:22 לינק ישיר 

אנוני_מוס כתב:
אני חושבת שקודם כדאי לך לברר אם הוא לא עבר על גבולות אדומים מבחינתך, כלומר אם היית רוצה שאדם שעשה את מעשיו בודאות יהיה אבא לילדייך. אם הוא לא עבר על קווים אדומים, על עקרונות (לי אישית יש כמה כאלו, שאם אדע על בחור שעבר עליהם, לא אפגש איתו) וז תוכלי לדעת יותר בברור אם זה מתאים לך, כי בגלל התאמה "מלמעלה", לא כדאי לוותר על עקרונות, שאדם חילוני לא שם עליהם..

בהצלחה!

זו היתה עיקר הבעיה שלי.. אני יודעת שהוא עבר על קווים שלגבינו הם יותר מאדומים... על העקרונות הכי חשובים (וד"ל).
אבל זה בתור חרדים.
בתור חילוני אני חושבת שזה די לגיטמי ו..ב נורמה... ככה שכאשר הוא חזר בתשובה אז כבר סולחים לו על הכל.
ואין אפס זה בהחלט מציק הקטע.......  

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 01:18 לינק ישיר 

דבר ראשון תודה לכל המגיבים!
דבר שני :)

עמקויות- ברוב התגובות שאתה כותב אני מרגישה שאתה ממש מוציא לי ת'מילם מהפה, רק בניסוח טוב יותר:)
הפעם אני לא כ"כ מסכימה איתך.
איך אנחנו יכולים להחליט מי הוא "מיטה בריאה" ומי הוא מיטה חולה..? 
עד שלא בודקים את המקרה לפרטי פרטים א"א לדעת את זה.. אבל מה שאתה צודק שלאותה מיטה יש סיכוי גדול יותר להתגלות כחולה. ולכן כמו שמעמיקה אמרה באמת צריך לחפור על זה ב17 עיניים..

בנוגע לעניין של ללכת בהרגשה שלמה.. נראה לי שהרבה מאוד שידוכים נסגרים כשהפתיחה שלהם לא היתה מושלמת אלא מלאת חששות ולבטים.. א"א לדעת מה ה' מכין לנו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 00:53 לינק ישיר 

ריקי, יפה כתבת, אבל זה מפחיד אותי..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/9/2011 00:52 לינק ישיר 

משהימיוחדת כתב:
אני די מסכימה עם אנונימי(משהו כזה) יש עקרונות שגם אני מתבאסת לוותר עליהם.
אני אישית יוצאת גם עם חוזרים בתשובה וחשוב לי לדעת שהבחור לא עבר את ההגבולות..
אני מאוד מעריכה את החוזרים בתשובה קל וחומר את החוזרים אחרי ה"שאלה"- הם בוודאי יודעים מה הם רוצים מהחיים שלהם, הם בדרך כלל הרבה יותר חזקים וחדורי אמונה מאשר בחורים אחרים.(לא מכלילה).
אני ממליצה - לכי על זה ! את גם בעצמך חושבת שהוא מתאים לך מכל הבחינות, תנסי !
אני אישית הייתי בודקת דברים בסיסיים(בדר"כ עקרונות)
רק אל תשכחי- אין צדיקים עומדים במקום שבעלי תשובה עומדים!!(ציטטתי נכון?) בהצלחה

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2011 23:59 לינק ישיר 

במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד" (ברכות לד,ב)

כמעט_חדשה כתב:
אין צדיקים עומדים במקום שבעלי תשובה עומדים!!(ציטטתי נכון?) בהצלחה
נראלי שזה המדויק:"במקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד"אבל, יתכן ואני טועה..

זה המדויק:
 במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם יכולים לעמוד" (ברכות לד,ב)

ותזכרי, כמעט זה לא, לא מדויק.. זה לא זה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/9/2011 23:37 לינק ישיר 

נראה לי אני מכירה את הבחור....(סתם...אנלא יודעת...אני גם מכירה אחד כזה....ואני באותה דעה של עמקויות ואנוי...)סתם שתדעי..שאולי יוצאים מזה יותר חזקים וכו אבל רק אצל הקבה נמחקים דברים זא בדכ נשאר משו מהענין הזה....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2011 23:22 לינק ישיר 

חחח.. הזכרת לי ת'תגובה של סינט על הישיבות התיכוניות

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > כמה שקשה לי להחליט..!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext