בית פורומים לשמוע אל הרינה ואל התפילה

לימודי חזנות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/9/2011 22:31 לינק ישיר 
לימודי חזנות

שלום לכולם
מישהו יכול לעשות סדר בנושא היכן כדאי ללמוד חזנות אם אצל נפתלי הרשטיק, אלי יפה או א יש עוד מקומות ,
כל מידע בנושא יעזור
תודה רבה

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2011 00:22 לינק ישיר 
לימוד בשני בתי הספר

אשמח לשוחח עם מישהו שמכיר טוב את בית הספר בתל אביב וגם בפתח תקוה 
תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2011 16:15 לינק ישיר 
תודה רבה שוב לזוכמירוביץ החכמת אותי מאד

תודה רבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2011 23:04 לינק ישיר 

כפי שכבר כתבתי לך, התשובות שתקבל כאן יהיו חלוקות כמספר התלמידים שלמדו בבתי הספר השונים.
העצה הטובה והאוביקטיבית ביותר, לך ליום נסיון בכל אחד מבתי הספר ותתרשם בעצמך מהמורים, מהאווירה, מהתלמידים וכן גם מהמחיר (בהנחה שאינך בנו של ביל גייטס), ואכן ידוע לי על כאלו שבאו למכון א' ואמרו מחיר שקיבלו במכון ב' וזה השפיע. ותראה לאיזה מכון אתה מתחבר יותר.
מבחינה שיווקית הדבר תלוי בעיקר בך. אם אתה בעל קול טוב, חוש מוסיקלי והקהל אוהב אותך כנראה שתצליח, ואם לא כנראה שלא תצליח (אף שכבר ראיתי חזנים בעלי קול גרוע שידעו לשווק את עצמם יפה עם יחצנות ראויה)
אני מסכים עם עמוד תפילה שהאזנה לחזני העבר משמש כלימוד מצוין, ואכן ישנם חזנים שלא למדו בשום בית ספר חוץ מהאזנה לחזני עבר כדוגמת דוד וינברג, דובלה הלר ועוד, אך כמו בכל תחום אם אתה רוצה להתמקצע בסולפז' (קריאת תוים) חזנות, ידיעת נוסח, ופיתוח קול ברור שכדאי ללמוד ממורים מנוסים.
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה.

תוקן על ידי זוכמירוביץ ב- 24/09/2011 23:14:18

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2011 22:49 לינק ישיר 
מחירי בתי הספר

זוכמירוביץ היקר 
מה אתה מתכוון התמחרות בין בתי הספר, האם מקובל לבוא לבית ספר א' לומר שם הציעו לי מחיר מסויים אם תתן מחיר כזה אלמד אצלך .
תודה 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2011 22:46 לינק ישיר 
תגובה

זוכמירוביץ היקר 
, אכן בנושא חזנות אני נפלתי ממאדים, אני שואל מה עדיף באזור המרכז בתור אחד שבא דרך לימוד פיתוח קול , דיבור וש"ץ בצורה טובה , וגם ללמוד חזנות כניסיון. ובמידה ואראה בזה ברכה אמשיך לימודי חזנות, השאלה האם מבחינה מקצועית יש עדיפות, ולמצליחים שבחבורה האם יש איזו עדיפות מבחינה שיווקית. תודה רבה   

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2011 22:19 לינק ישיר 

זוכמירוביץ כתב:
התשובה מונחת בגוף שאלתך.
כמובן ששני בתי הספר הגדולים לחזנות הם מכון תל אביב לחזנות בראשות החזן נפתלי הרשטיק והמכון בראשות המנצח אלי יפה. כמו"כ קיים גם מכון ירושלים לחזנות בראשות החזן בנימין מונק.
אם לא נחתת מהמאדים ודאי ידוע לך על התחרות בין שני בתי הספר הגדולים, דבר שיאפשר לך מחיר יותר טוב אם תערוך מכרז בין שניהם.
כמובן שכל תלמיד ימליץ לך על בית הספר שהוא השתייך אליו (בתנאי שהוא לא מלמד במכון המתחרה)
עד כאן תשובה עניינית ללא השמצות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2011 01:30 לינק ישיר 

לפי מה ששמעתי המחיר בפתח תקוה (אלי יפה ומרדכי סובול) הוא זול יותר באופן משמעותי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 23:18 לינק ישיר 

מה שבטוח זה שהלימוד החשוב מכל הוא האזנה לחזני העבר הם המורים הטובים ביותר שיש, פשוט צריך להאזין ולהחכים. באשר לדרך הביצוע, אין ספק שצריך ללמוד. באשר לשאלתך, כולם אהובים כולם ברורים וכולם חפצים להגדיל ולהאדיר את תחום החזנות כל אחד בדרכו ובסיגנונו שלו שניהם טובים ובשניהם יודעים להשקיע כמו שצריך, אז בהצלחה. ושנה טובה.     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 23:17 לינק ישיר 

מה שבטוח זה שהלימוד החשוב מכל הוא האזנה לחזני העבר הם המורים הטובים ביותר שיש, פשוט צריך להאזין ולהחכים. באשר לדרך הביצוע, אין ספק שצריך ללמוד. באשר לשאלתך, כולם אהובים כולם ברורים וכולם חפצים להגדיל ולהאדיר את תחום החזנות כל אחד בדרכו ובסיגנונו שלו שניהם טובים ובשניהם יודעים להשקיע כמו שצריך, אז בהצלחה. ושנה טובה     

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2011 23:12 לינק ישיר 

התשובה מונחת בגוף שאלתך.
כמובן ששני בתי הספר הגדולים לחזנות הם מכון תל אביב לחזנות בראשות החזן נפתלי הרשטיק והמכון בראשות המנצח אלי יפה. כמו"כ קיים גם מכון ירושלים לחזנות בראשות החזן בנימין מונק.
אם לא נחתת מהמאדים ודאי ידוע לך על התחרות בין שני בתי הספר הגדולים, דבר שיאפשר לך מחיר יותר טוב אם תערוך מכרז בין שניהם.
כמובן שכל תלמיד ימליץ לך על בית הספר שהוא השתייך אליו (בתנאי שהוא לא מלמד במכון המתחרה)
עד כאן תשובה עניינית ללא השמצות.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > לשמוע אל הרינה ואל התפילה > לימודי חזנות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext